(így a Juve kilőve, ha igaz a hír,
állítólag az Arsenalnak jó esélye van Rooneyra, így oda sem fog menni...)
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 7., péntek 19:28
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 7., péntek 19:26
Állítólag hónapok óta így nyomta.Sérülten nyomatták egész évben, vagy ez a műtét honnan jött?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 7., péntek 19:24
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 7., péntek 19:21
lagyek mutet.kipriotis írta:milyen műtéte volt?
nem nagyon vagyok képben.
HozzászólásSzerző: kipriotis » 2013. június 7., péntek 19:17
milyen műtéte volt?realee írta:Xabinak műtéte volt... Szerintem neki lassan vége a karrierjének.
HozzászólásSzerző: realee » 2013. június 7., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2013. június 7., péntek 19:08
11-ért ide is jöhetett volnaBBeno írta:lapinformációk szerinte a Juventus megegyezett a Cityvel Tevez ügyben. 11 millióért megy át. ha Pellegrni csatárt akar venni akkro remélem Higut választja.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. június 7., péntek 18:55
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 7., péntek 18:11
Én is falnak tudnék menni tőle...Kár hogy ezért a szóért nem jár warn, vagy ban. :-)
HozzászólásSzerző: sentry » 2013. június 7., péntek 18:05
Kár hogy ezért a szóért nem jár warn, vagy ban. :-)MorataMartin írta:https://www.youtube.com/watch?v=3IrZTLf9oCc belőle is azt hittem h jobb playa lesz
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 7., péntek 17:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. június 7., péntek 17:51
szerencsere nem Heynckes jon, nem kell nekunk nemet edzo.... aztan nezhetnenk a kirobbanthatalan Khedirat.MorataMartin írta:Én nem örülök, hogy Ancelotti jön:S A német edzőnek örültem volna a legjobban, de most azt szeretném, ha Zidane v. Toril lenne az az edző. TUdom, hogy ezért sokan furán fognak nézni, de én ezt a keretet látnám szívesen: Kapusok: Casillas, Diego Lopez, Jesus. Védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Ramos, Albiol, egy 4. sz. középhátvéd, de nem Pepe, Marcelo, Nacho. Középpályások: Xabi Alonso, Khedira (úgy se jön jobb), Özil, Modric, Isco, Jesé, Callejón, Di Maria. Támadók: Morata, Ronaldo, Benzema és egy olyan támadó aki bírja a padozást.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 7., péntek 17:46
Nem mész haza...!??ez az a meccs, a csabai vólent roli mesterhármast rúgott a realnak ? :mrgreen:
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 7., péntek 17:41
ez az a meccs, a csabai vólent roli mesterhármast rúgott a realnak ?Moratát annak idején Felcsúton a Puskás Suzuki Kupán láttam játszani és már akkor tudtam, hogy meg kell jegyeznem ezt a játékost. (Akkor Morata lett a tornagólkirálya.)
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 7., péntek 17:37
ha előtte is ezt írod nem csodálkozok. csak ezt írtad hogy ezt szívesen látnád.MorataMartin írta:Igazad van kkp még jöhetne, de nagyon tartok tőle, hogy nem fog.
nekem nincs bajom vele de 68 éves.MorataMartin írta:"Heinkinek" azért örültem, volna mert egyszer már nyert BL-t a Reallal és most nagyon tetszett az a foci, amit a Bayernnel játszatott.
de az volt.MorataMartin írta:Zidane egyértelmű, hogy azért örülnék, mert ő volt a kedvenc játékosom és valóban lehet, hogy kockázatos a kinevezése, de a Barcánál nem volt az Titoé v. Pepé?
milyen csapatok vesznek részt a suzuki kupán? honvéd?MorataMartin írta:Huppsz igaz Moratát annak idején Felcsúton a Puskás Suzuki Kupán láttam játszani és már akkor tudtam, hogy meg kell jegyeznem ezt a játékost. (Akkor Morata lett a tornagólkirálya.) Aztán bár eleinte nem játszott jól a Real felnőtt meccsein, de idén sztem áttörés volt nála. Gólokat rúgott és pl. nagyon jól tolta a Barca ellen. A Castillában, ha játszott gólt rúgott. Ha kapott volna annyi lehetőséget, mint Higuaín v. Benzema akk élt is volna vele. Ő sokkal tehetségesebb, mint Soldado v. Negredo annak idején. Egyszerűen csak meg kéne adni végre a tehetségeinknek a lehetőséget. Mert br a barca utánpótlásáról beszél mindenki mégis előttük van a Castilla.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 7., péntek 17:31
Kapott lehetőséget már a nagycsapatba,s bár ezen pár meccs alapján nem illik felállítani a diagnózist,de azt el lehet mondani,hogy nem volt benne az a nagy átütőerő,amire csettint az ember egy-egy megmozdulásnál,hogy na ebből a kölyökből lesz valami!De csak cáfoljon rám,aztán menjen kölcsön ahogy cart is mondja.Soldadoval meg nem érdemes összehasonlítani,mert húzóember a valenciaba,míg Morata csak igéret...Huppsz igaz :-) Moratát annak idején Felcsúton a Puskás Suzuki Kupán láttam játszani és már akkor tudtam, hogy meg kell jegyeznem ezt a játékost. (Akkor Morata lett a tornagólkirálya.) Aztán bár eleinte nem játszott jól a Real felnőtt meccsein, de idén sztem áttörés volt nála. Gólokat rúgott és pl. nagyon jól tolta a Barca ellen. A Castillában, ha játszott gólt rúgott. Ha kapott volna annyi lehetőséget, mint Higuaín v. Benzema akk élt is volna vele. Ő sokkal tehetségesebb, mint Soldado v. Negredo annak idején. Egyszerűen csak meg kéne adni végre a tehetségeinknek a lehetőséget. Mert br a barca utánpótlásáról beszél mindenki mégis előttük van a Castilla.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 7., péntek 17:30
Cristian Benavente, jó focista válhat belőle. Elvihetnék az előszezonra.MorataMartin írta:Egyébként még erre a fiúra lesz érdemes figyelni, mert tehetséges: http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... ian_B..htm .
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 7., péntek 17:19
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 7., péntek 17:15
Őt már Remy is emlegette meg a FIFA-ban is bent vanMorataMartin írta:http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/ ... ian_B..htm
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 7., péntek 17:10
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem