szerintem az az eredményhez tesz hozzá, de mind1dzsi91 írta:Mi tesz hozzá jobban a játékhoz mint egy gól?

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 8., szombat 22:34
szerintem az az eredményhez tesz hozzá, de mind1dzsi91 írta:Mi tesz hozzá jobban a játékhoz mint egy gól?
HozzászólásSzerző: Luigi-K1 » 2014. november 8., szombat 22:34
-Teljesen jogos...Sokat ment hátra, melózott? Na ez viszont egyáltalán nem igaz. Direkt figyeltem, hátrasétált, a labdás embert nem támadta, egyszer-egyszer közelebb lépett és ennyi. Nagyon keveset dolgozott.
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. november 8., szombat 22:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 8., szombat 22:32
Mi tesz hozzá jobban a játékhoz mint egy gól?Mike írta:szép volt mind, ezekér jár a gratuláció, de a jatékhoz nem tesznek hozzámiro írta:Lőtt egy gólt,volt egy jó lövése,egy szabadrúgása.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 8., szombat 22:31
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 8., szombat 22:30
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2014. november 8., szombat 22:28
ezt nem lehetett róla ma elmondani, és szerintem sok támadást is megakasztottSokat ment hátra,melózott.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 8., szombat 22:28
Az értékelhetetlen talán túlzás, de, hogy gyenge volt, az biztos. A védőjét szerintem 2-3 alkalommal ha megverte, többször nem. Sokat ment hátra, melózott? Na ez viszont egyáltalán nem igaz. Direkt figyeltem, hátrasétált, a labdás embert nem támadta, egyszer-egyszer közelebb lépett és ennyi. Nagyon keveset dolgozott. Többet várok tőle. Ha gólt nem is lő, legalább szakadjon meg a pályán. De hogy látványosan sétál, az engem nagyon bosszant.miro írta: Lőtt egy gólt,volt egy jó lövése,egy szabadrúgása.
Az első félidőbe 3-4x leért a vonalhoz és jöttek a bepasszok,CR-nek volt egy nagy passza a védők mögé a második félidőben,asszem cr rá is rúgta.
Sokat ment hátra,melózott.
De ha neked ez a mai tőle értékelhetetlen volt,akkor biztos igazad van.![]()
HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 8., szombat 22:27
szép volt mind, ezekér jár a gratuláció, de a jatékhoz nem tesznek hozzámiro írta:Lőtt egy gólt,volt egy jó lövése,egy szabadrúgása.
na, pont ez az a játék mire az angolok élvezkednek ott a nagy szigeten, nekünk nem ez a játékunkmiro írta:Az első félidőbe 3-4x leért a vonalhoz és jöttek a bepasszok
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. november 8., szombat 22:21
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 8., szombat 22:20
Lőtt egy gólt,volt egy jó lövése,egy szabadrúgása.Zsombor írta:De könyörgöm: miért volt jó Bale? Indokold meg kérlek. Gólt lőtt, jár a pacsi, de a mezőnybeli munkája szerintem megint értékelhetetlen volt.miro írta:Brutálisak vagyunk..megint egy 5-ös.![]()
Kroos,Modric,Bale jók voltak,Benzema most szerintem nem volt annyira extra,de oda ért,és ez a jó!
Sajnálom hogy Bale-nek nem akadt be az a lövése.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 8., szombat 22:17
Majd jön egy x és vele a világ vége hangulatdzsi91 írta:....
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 8., szombat 22:16
De könyörgöm: miért volt jó Bale? Indokold meg kérlek. Gólt lőtt, jár a pacsi, de a mezőnybeli munkája szerintem megint értékelhetetlen volt.miro írta:Brutálisak vagyunk..megint egy 5-ös.![]()
Kroos,Modric,Bale jók voltak,Benzema most szerintem nem volt annyira extra,de oda ért,és ez a jó!
Sajnálom hogy Bale-nek nem akadt be az a lövése.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 8., szombat 22:15
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 8., szombat 22:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 8., szombat 22:11
Maradjál már Isti, vitázunk.istimester írta:ELÉG VOLT
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 8., szombat 22:11
A whoscored két dolog alapján értékel támadó estében, gól és gólpassz. Nem veszi figyelembe az eladott labdát, a megakasztott támadást, a rossz megoldásokat. Ezeket vagy láttad a meccs alatt, vagy vak vagy. Mást nem tudok mondani.Géci: r24 jött a statokkal, hogy nézzem meg azokat, hogy mi a különbség benz-bale között, én erre válaszoltam, egy olyan oldal értékelésével ami kizárólag statok alapján értékel. és bale aztán minden csak nem kedvenc/szeretett focistám, persze benzema sem;ettől függetlenül r24 midnig átfogalmazza az írásaimat a sajátjára, csak a tartalma nem lesz ugyanaz
HozzászólásSzerző: istimester » 2014. november 8., szombat 22:09
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. november 8., szombat 22:08
sztem az nektek van Zsomborral, ti jelentek meg egyből ha írok valamit, én sosem reagálok a ti írásaitokra, csak ha már hozzámcímeztek vmit, de igen nekem van biztos...Realista24 írta:Üldözési mánia?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 8., szombat 22:08
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem