MorataMartin írta:Igazad van kkp még jöhetne, de nagyon tartok tőle, hogy nem fog.
ha előtte is ezt írod nem csodálkozok. csak ezt írtad hogy ezt szívesen látnád.
MorataMartin írta:"Heinkinek" azért örültem, volna mert egyszer már nyert BL-t a Reallal és most nagyon tetszett az a foci, amit a Bayernnel játszatott.
nekem nincs bajom vele de 68 éves.
csak ennyi.
MorataMartin írta:Zidane egyértelmű, hogy azért örülnék, mert ő volt a kedvenc játékosom és valóban lehet, hogy kockázatos a kinevezése, de a Barcánál nem volt az Titoé v. Pepé?
de az volt.
és nem is volt ütős kétszer elsütni ugyanazt a poén. peppel bejött, titoval nem.
és titonak + pepnek volt tapasztalata mert a b csapatot edzették zidane kit edzett?
megértem hogy a kedvenced volt. de akkor azt hogy viselnéd hogyha itt megbukna és a szurkolók kikezdenék?
vagy azt hogy akik azóta lettek madridisták hogy ő elment, azok ócsárolnák?
MorataMartin írta:Huppsz igaz Moratát annak idején Felcsúton a Puskás Suzuki Kupán láttam játszani és már akkor tudtam, hogy meg kell jegyeznem ezt a játékost. (Akkor Morata lett a tornagólkirálya.) Aztán bár eleinte nem játszott jól a Real felnőtt meccsein, de idén sztem áttörés volt nála. Gólokat rúgott és pl. nagyon jól tolta a Barca ellen. A Castillában, ha játszott gólt rúgott. Ha kapott volna annyi lehetőséget, mint Higuaín v. Benzema akk élt is volna vele. Ő sokkal tehetségesebb, mint Soldado v. Negredo annak idején. Egyszerűen csak meg kéne adni végre a tehetségeinknek a lehetőséget. Mert br a barca utánpótlásáról beszél mindenki mégis előttük van a Castilla.
milyen csapatok vesznek részt a suzuki kupán? honvéd?
barca ellen jól tolta? volt egy értelmes beadása amiből gól lett azon kívül hatalmas nagy 0. csak nem volt kiemelve mert jöttek a védők hogy "de ő csak a castilla játékosa.." volt egy tiszta ziccere és belerúgta valdesbe.
szerintem nem olyan tehetséges mint negredo vagy soldado. max annyi van benne mint bennük, nagyon max de hogy több azt erősen kétlem. szerintem se technikailag se semmiben nem kiemelkedő. viszonylag jól érzi a kaput de ennyi ezen kívül nulla ehhez a szinthez.
az meg hogy a castilla a barca b előtt végzett és ezt érvként felhozni vagy utalni ezzel arar hogy a mi utánpótlásunk jobb ez szerintem hatalmas butaság. a b, c meg alapból az utánpótlás csapatoknak nem az a z elsődleges céljuk hogy minél jobban szerepeljenek hanem hogy megtalálják azokat a játékosokat akik a nagycsapatra hasznára lehetnek. az tök mindegy hogy ott 8. vagy 9. vagy. (nem tudom hanyadikok lettek, nem estek ki, fel meg úgysem juthatnak innentől kezdve nem érdekel) a cél hogy bent maradjanak a másodosztályban. de a másodosztály és az első osztály között van a legnagyobb lépcső, gondolj bele hogy már az első osztály kiscsapatai is mennyire harmatgyengék, akkor mondjuk a másodosztály kiscsapatai?