nemrég még úgy volt hogy Bartra > Varane, Rakitic > Kroos, Rafinha az új Iniesta, és Munir pedig a legújabb szupersztár jelölt, Pedro mg ugye minden sorozatban gólt tud rúgni, szóval klasszis

semmi baj nincs ezzel a kezdővel

HozzászólásSzerző: Mike » 2014. november 8., szombat 17:01
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 8., szombat 16:58
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2014. november 8., szombat 16:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 8., szombat 16:52
kijönni a kapusnak már túl méjnsztrímKerlon írta:lehet LE saját magát akarja megbuktatni, mert rájött, hogy jelenleg szar a helyzet
Bravo amúgy miért nem jött ki?
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 8., szombat 16:51
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 8., szombat 16:49
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 8., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 8., szombat 16:46
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 8., szombat 16:42
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 8., szombat 16:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 8., szombat 16:37
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 8., szombat 16:18
HozzászólásSzerző: sentry » 2014. november 8., szombat 15:56
Kellett 2 mp mire leesettnumberone1 írta:Az eremnek mindig ket oldala van. Géci(direkt a kedvedert kerestem egy ekezetet), az igaz, h minosegi tarsai voltak Zizounak, de az elenfeleknel is minosegibb vedok es vkp-k szaladgaltak akkor. RC, Nesta, Cannavaro, Cafu, Khan, Schmeichel, Ferdinand, Hierro stb. De beszelhetnenk a valogatottakrol is a horvat, brazil, cseh, olasz, argentin, angol, holland stb. klasszissal jobb csapatok voltak mint manapsag. Ennyit arrol, h mennyivel volt konnyebb akkor.Géci írta:Cr nélkül a Portugál vállogatott ki se jutott volna a vb-re. Ami azért nem éppen normális. Cr magasan meghatározó játékosa a portugáloknak. Zidane oldalán viszont 98-as vb, és 2000-es ebn olyan játékosok szerepeltek akik klasszisok voltak posztjaikon. Ugyan ezt viszont elmondani a portugálokról nem lehet, mert jelenleg telis tele van tucatokkal... 2006-ban már Zidane is sokkal meghatározóbb volt a vb-n.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 8., szombat 15:52
Az eremnek mindig ket oldala van. Géci(direkt a kedvedert kerestem egy ekezetet), az igaz, h minosegi tarsai voltak Zizounak, de az elenfeleknel is minosegibb vedok es vkp-k szaladgaltak akkor. RC, Nesta, Cannavaro, Cafu, Khan, Schmeichel, Ferdinand, Hierro stb. De beszelhetnenk a valogatottakrol is a horvat, brazil, cseh, olasz, argentin, angol, holland stb. klasszissal jobb csapatok voltak mint manapsag. Ennyit arrol, h mennyivel volt konnyebb akkor.Géci írta:Cr nélkül a Portugál vállogatott ki se jutott volna a vb-re. Ami azért nem éppen normális. Cr magasan meghatározó játékosa a portugáloknak. Zidane oldalán viszont 98-as vb, és 2000-es ebn olyan játékosok szerepeltek akik klasszisok voltak posztjaikon. Ugyan ezt viszont elmondani a portugálokról nem lehet, mert jelenleg telis tele van tucatokkal... 2006-ban már Zidane is sokkal meghatározóbb volt a vb-n.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 8., szombat 15:46
Ja az... Szerintem meg belső kényszer érzett miatt ős akar egy nagyot húzni. Mondjuk Neymar szerintem gyengén játszott, azóta mióta betalált a Bernabeuban. Suárez meg gondolom kimerült 3 meccs után.CS0ki írta:Hmm, miért rémlett nekem a Sociedad?Az Almeriaval játszanak.Ja, az Atlcetico játszik velük, nem a barca.
Akkor viszont LE bátor. Nem hülye, bátor!
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 8., szombat 15:43
Gyanítom,az lesz a búcsúmeccse,ha így folytatja...Nembaj, év végére egyszer csak összejön.. :D
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 8., szombat 15:39
Hmm, miért rémlett nekem a Sociedad?Az Almeriaval játszanak.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 8., szombat 15:31
Minek? Úgy kiismerhetetlenebbek, ha ők se tudják mit csinál a másik..Géci írta:Azért LE helyébe szokatnám összefelé azt a támadóhármast...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 8., szombat 15:31
Az Almeriaval játszanak.CS0ki írta:Mondjuk ez így nevek alapján üt. Két vesztes meccs után így kiállni? Mégha fogalmatlan is a Sociedad. Vagy Messit zavarta, hogy másnak is van esélye gólt lőni?Bravo - Adriano Bartra Mascherano Alba - Rakitic Busquets Rafinha - Munir Messi Pedro
HozzászólásSzerző: Banán » 2014. november 8., szombat 15:30
Jelenlévő fórumozók: 32 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem