jogos amit írsz, de pl egy balotelli szerintem hiba volt, vagy egy lallana amennyiért jött az is hiba volt. azért lettek volna jobb opciók talánCS0ki írta:Én nem mondanám azért hibának. Mármint sokmindent nem tehetett sem a Spurs, sem a Pool. Ők most ezen a szinten vannak, nem igazán élcsapatok, a tavalyi Liverpooli második helytől függetlenül. A legnagyobb sztárjaik menni akartak, rengeteg pénzt kaptak értük. De azért nem tudták megközelitőleg olyan jó emberekkel pótolni őket, mert azok nem akarnak odamenni. (pl sanchezről már kvázi tény, hogy hiába licitálta túl az arsenalt a pool, a játékos inkább az ágyúsokhoz akart menni. Se a liverpool, se tavaly a spurs már csak a következő szintről válogathat, azokból, akik nem kellenek a nagyoknak. Maradnak azok, akik már idősebbek, de eddig sem kellettek a topcsapatoknak, meg tehetségek, akikből sok van, és persze egy részükből nem lesz semmi. A liverpoolnak még kéne pár folyamatos BL-ben szereplés, hogy ne gondolkodjon sokat egy játékos, mert még most inkább mennek a soha semmit nem nyerő arsenalhoz is inkább, mert azok fixen ott vannak a BL-ben.ugyanaz a hiba szerintem mint a tottenhamnél miután eladták Balet..
DM meg mintha megkezdte volna a jövendölt visszaesést, persze az MU játéka sem működik.
DM meg nem igazi húzóember, neki kell, hogy a többieknek menjen és akkor az ő felpörgése tovább emelheti a csapatot, vagy rosszabb esetben visszahúzza