HozzászólásSzerző: Sierra » 2014. november 9., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 9., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 9., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 9., vasárnap 13:47
Töredékéért ? Mihez viszonyítva , egy triple A gigaprodukcióhoz képest biztos , de a többihez viszonyítva nem . A TBBT-ből a Cuoco-Galecki-Parsons trió 1 milliót keres epizódonként , egy 22-24 részes évaddal számolva az nem aprópénz .most már sokkal több potenciál van egy-egy sorozatban, mint egy egész estés filmben, töredék pénzekért leforgatható. nem hiába nyilatkozgat egyre több nagy színész arról, hogy szívesen kipróbálná magát egy sorozatban.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 9., vasárnap 12:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 9., vasárnap 11:54
Valami olyasmi kéne, mint a GoT. 10x 1 órás részek / évad.Matt009 írta: Csak ne a CW csinálja az SW sorozatot, és ok. Tukmálják rá valahogy a HBO-ra, más úgysem vállalja be.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 9., vasárnap 11:52
Csak ne a CW csinálja az SW sorozatot, és ok. Tukmálják rá valahogy a HBO-ra, más úgysem vállalja be.danianevem írta:Lucasnak anno volt ilyen terve, mármint sorozatot akart készíteni. Hogy mi lett volna a fő szál, azt már nem tudom. Viszont amikor elkezdték számolgatni az epizódokra lebontható költségeket, akkor elvetették az ötletet.Marky írta:egyébként csak én gondolkozok mostanában olyanon, hogy miért nem próbálkozik senki egy sw sorozattal? az univerzum hatalmas, nem is ütközne a készülő filmmel, ha mondjuk a sith háborúk idejében játszódna. szerintem hatalmas sikere lenne, elég megnézni az old republic sorozatot, abban sincs se yoda, se vader se luke és mégis tarolt.
A Disneynél szerintem elképzelhető, hogy lesz, mivel a Marveleset is megpróbálták. A főbb filmes díszleteket meghagyhatnák aztán már nem is lenne olyan irgalmatlanul költséges.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 9., vasárnap 11:32
Lucasnak anno volt ilyen terve, mármint sorozatot akart készíteni. Hogy mi lett volna a fő szál, azt már nem tudom. Viszont amikor elkezdték számolgatni az epizódokra lebontható költségeket, akkor elvetették az ötletet.Marky írta:egyébként csak én gondolkozok mostanában olyanon, hogy miért nem próbálkozik senki egy sw sorozattal? az univerzum hatalmas, nem is ütközne a készülő filmmel, ha mondjuk a sith háborúk idejében játszódna. szerintem hatalmas sikere lenne, elég megnézni az old republic sorozatot, abban sincs se yoda, se vader se luke és mégis tarolt.
HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 9., vasárnap 11:06
anyásssnmate írta:...meg ha már bekeményítettem egy ilyennelRealista24 írta:igazan megmenthetnek a sorozatot egy felfele ívelő lezarassal.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 9., vasárnap 11:03
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 9., vasárnap 10:15
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 8., szombat 20:00
...meg ha már bekeményítettem egy ilyennelRealista24 írta:igazan megmenthetnek a sorozatot egy felfele ívelő lezarassal.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 8., szombat 19:14
ac avával ez ütP. Krisz írta: Csekkoljátok a tartózkodási helyemet .![]()
Civitas Invicta
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 8., szombat 18:54
Csekkoljátok a tartózkodási helyemet .csabi* írta:ezen besírtammessideco írta:Mit paráztok a SzulejmánonÚgy is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghal Szigetvárnál
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 8., szombat 18:48
SoA 0709: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Toltelek resz volt, de nagy potenciált hagytak benne minden szalon. Fekak, börtön, Gemma, kis kolok, rendőrök, chapterek...igazan megmenthetnek a sorozatot egy felfele ívelő lezarassal.nmate írta:Na, Gotham végre fasza volt, beindultak a dolgok, ezt várom el minimum.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Külön tetszett Victor Zsasz, eltalálták a színészt.
SoA 0709: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!FAF a niggereknek, csak kinyírták Bobbyt. Az a gané Gemma meg hogyan rimánkodott a holttestnél. Csak jöjjön rá végre Jax, itt nagyon komoly vérfürdő lesz 2-3 rész múlva
HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 8., szombat 18:31
ezen besírtammessideco írta:Mit paráztok a SzulejmánonÚgy is Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!meghal Szigetvárnál
HozzászólásSzerző: gunner » 2014. november 8., szombat 18:30
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 8., szombat 18:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 8., szombat 13:21
Már rég tudom....h3x0r írta:Es igeeeeeeeeenR24-nek van egy jo hirem: Másfél hét múlva visszatér az RTL Klubra a Szulejmán című török sorozat, amelynek szüneteltetése miatt rengetegen tiltakoztak.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 8., szombat 13:09
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem