Mozi, filmek
Re: Mozi, filmek
Gondolom ha lenne önálló gondolat, nem állandóan ilyen gagyi remakeket csinálnának...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Eddig bírtam, ez egy szar, egy nulla, egy kópia, csak szarabb színészekkel.
Egy csepp önálló gondolatot nem mert belevinni a rendező úr, pedig lett volna miből meríteni...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár lehet hogy csak így engedték át a cenzúrán a darabot...
Egy csepp önálló gondolatot nem mert belevinni a rendező úr, pedig lett volna miből meríteni...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!bár lehet hogy csak így engedték át a cenzúrán a darabot...
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Köszi, kapcsolok is!
- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Duna TV-n megy a Tanú című film, Csányi Sándorral.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Aki talál majd hozzá magyar feliratot, ne titkolja. Rajta vagyok a filmen egy ideje.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- sanko.
- Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
transformers: kihalás kora
szóra se érdemes. annyira gagyi az egész, hogy az valami hihetetlen. tele van böszmeséggel, sikerült felhúznom magam. csodalákozom hogy wahlberg ehhez asszisztált. időpocséklás. pfejj
szóra se érdemes. annyira gagyi az egész, hogy az valami hihetetlen. tele van böszmeséggel, sikerült felhúznom magam. csodalákozom hogy wahlberg ehhez asszisztált. időpocséklás. pfejj
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Hát igen. Akármennyire is bírom Goslingot, Jokerként nem hiszem, hogy jó lett volna. Pláne, hogy milyen hangja van.hunmadridista írta:Szerintem is...jó állna neki a Joker szerep...nem hiszem, hogy szégyent vallana vele...Ryan Gosling-nál jobb választás szerintem.Remy írta:Jared Leto, mint Joker? (Suicide Squad) Én azt mondom, hogy jó választás lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem is...jó állna neki a Joker szerep...nem hiszem, hogy szégyent vallana vele...Ryan Gosling-nál jobb választás szerintem.Remy írta:Jared Leto, mint Joker? (Suicide Squad) Én azt mondom, hogy jó választás lenne.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Jared Leto, mint Joker? (Suicide Squad) Én azt mondom, hogy jó választás lenne.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
ilyen szépen lehülyézni pár embert/embertípust. zseniálisZsombor írta:Úgy vélem, hogy aki műszaki beállítottságú, és érdekli alapból az Interstellar témája, az simán 9-10/10-et ad erre filmre. Persze ízlések és pofonok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyetértek, sokat akart markolni ezzel a filmmel Nolan, és én úgy gondolom ez sikerült is. Szerintem egyáltalán nem olyan film, amit a megalomániája elrontott volna(btw az Eredetet itt felhozni, mint olyan alkotása ami túl sokat ígér és mégsem váltja be a hozzáfűzött reményeket több mint érdekes) és kivételesen nem éreztem erőltetett dolognak ezt a szeretet-szálat. No igen, az elvakult szeretete a lánya iránt kissé idegesítő lehet, de nem hinném, hogy ez olyan sokat rontana az Interstellar megítélésén. És nem, nem azért mert szeretem Nolan munkásságát és ezért ezt akarom kihozni belőle.![]()
Véleményem szerint egy végtelenül jól kidolgozott film, már az sem véletlen, hogy Kip Thorne isten tudja hány egyenletet vezetett le a féreg- és fekete lyukakról, hogy helyes képet kapjunk róluk(apropó, ez a fizikus bácsi kb. 2 dokumentációnyi anyagot szerzett a filmnek köszönhetően). Semmilyen egetrengető csavar nem volt benne, mégis engem teljesen elvarázsolt az összetettsége, precizitása.
Lehet ezt a filmet fárasztónak érezni, ha nem érdekli az embert a téma, a tudomány és a sci-fi határainak összemosása a fekete- és féreglyukak kapcsán , de aki ezt tudja magáról, annak szerintem teljesen felesleges elmennie megnézni ezt moziban. Nekem minden egyes forintot megért a jegy ára, a nagyon nagy elvárásaimat sikerült túlszárnyalnia.

Úgy vélem, hogy aki műszaki beállítottságú, és érdekli alapból az Interstellar témája, az simán 9-10/10-et ad erre filmre. Persze ízlések és pofonok.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyetértek, sokat akart markolni ezzel a filmmel Nolan, és én úgy gondolom ez sikerült is. Szerintem egyáltalán nem olyan film, amit a megalomániája elrontott volna(btw az Eredetet itt felhozni, mint olyan alkotása ami túl sokat ígér és mégsem váltja be a hozzáfűzött reményeket több mint érdekes) és kivételesen nem éreztem erőltetett dolognak ezt a szeretet-szálat. No igen, az elvakult szeretete a lánya iránt kissé idegesítő lehet, de nem hinném, hogy ez olyan sokat rontana az Interstellar megítélésén. És nem, nem azért mert szeretem Nolan munkásságát és ezért ezt akarom kihozni belőle.
Véleményem szerint egy végtelenül jól kidolgozott film, már az sem véletlen, hogy Kip Thorne isten tudja hány egyenletet vezetett le a féreg- és fekete lyukakról, hogy helyes képet kapjunk róluk(apropó, ez a fizikus bácsi kb. 2 dokumentációnyi anyagot szerzett a filmnek köszönhetően). Semmilyen egetrengető csavar nem volt benne, mégis engem teljesen elvarázsolt az összetettsége, precizitása.
Lehet ezt a filmet fárasztónak érezni, ha nem érdekli az embert a téma, a tudomány és a sci-fi határainak összemosása a fekete- és féreglyukak kapcsán , de aki ezt tudja magáról, annak szerintem teljesen felesleges elmennie megnézni ezt moziban. Nekem minden egyes forintot megért a jegy ára, a nagyon nagy elvárásaimat sikerült túlszárnyalnia.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Egyetértek, sokat akart markolni ezzel a filmmel Nolan, és én úgy gondolom ez sikerült is. Szerintem egyáltalán nem olyan film, amit a megalomániája elrontott volna(btw az Eredetet itt felhozni, mint olyan alkotása ami túl sokat ígér és mégsem váltja be a hozzáfűzött reményeket több mint érdekes) és kivételesen nem éreztem erőltetett dolognak ezt a szeretet-szálat. No igen, az elvakult szeretete a lánya iránt kissé idegesítő lehet, de nem hinném, hogy ez olyan sokat rontana az Interstellar megítélésén. És nem, nem azért mert szeretem Nolan munkásságát és ezért ezt akarom kihozni belőle.
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Nem csak itt.nmate írta:Soknak nem tetszik? Hol látsz te itt sokat?
koszi szepen a valaszokat.
akad olyan kozte amit nem lattam ugyhogy azokat toltom is. kulonosen a nobody kapott meg.
akad olyan kozte amit nem lattam ugyhogy azokat toltom is. kulonosen a nobody kapott meg.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
te bajod, lemaradsz egy fasza moziélményrőlmathers írta:Az interstellart moziba akartam nézni de ha már ilyen sok embernek nem tetszik akkor megvárom a Full HD verziót
meg 20 percnyi reklámról és előzetesről
Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Soknak nem tetszik? Hol látsz te itt sokat?
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Az interstellart moziba akartam nézni de ha már ilyen sok embernek nem tetszik akkor megvárom a Full HD verziót
- Remy
- Kapcsolat:
Szinte mindenhol azt lehet hallani, hogy ez az utolsó dobásuk. amúgy szerintem pénzügyileg bukó lesz a film. De még kritikailag is. Sose jó előjel, ha egy filmet el kell pakolni a egyik évről a másikra.P. Krisz írta:Mikor nem kaptak pénzt Wachowskiék ? Még az olyan anyagi bukta után is mint a Felhőatlasz , 175 milliót kaptak a Jupiter Ascendingre .Remy írta:de el kell ismerni, hogy sokszor nem kockáztathat ennyit, mert nem fogja megkapni a pénz. Lásd, Wachowski fivérek.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots