HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 7., péntek 17:08
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 7., péntek 17:06
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 7., péntek 17:06
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. június 7., péntek 17:02
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 7., péntek 17:01
Xabit én is itt tartanám egy évig, de nem egy 60 meccses szezonra. De nem is kizárólag padra.EnzoZidane89 írta:Xabinak adok még egy szezont
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 7., péntek 16:57
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. június 7., péntek 16:54
HozzászólásSzerző: accel » 2013. június 7., péntek 16:50
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 7., péntek 16:45
Igazad van kkp még jöhetne, de nagyon tartok tőle, hogy nem fog. "Heinkinek" azért örültem, volna mert egyszer már nyert BL-t a Reallal és most nagyon tetszett az a foci, amit a Bayernnel játszatott. Zidane egyértelmű, hogy azért örülnék, mert ő volt a kedvenc játékosom és valóban lehet, hogy kockázatos a kinevezése, de a Barcánál nem volt az Titoé v. Pepé? Torilnak, mert azért örülnék, mert sikeres volt a Castillával és egy szerethető csapatot rakott össze.Galacticos írta:olyan keretet látnál szívesen ahol még egy évig szívunk a xabi-khedira párossal? ráadásul már essien sem lesz itt. még modric tud ott játszani, tehát 3középsőközéppályással egy szezonnak úgy hogy abból egyik khedira. hát igazad van tényleg furán nézek.MorataMartin írta:de én ezt a keretet látnám szívesen:miért?MorataMartin írta:A német edzőnek örültem volna a legjobbanmiért?MorataMartin írta:ha Zidane v. Toril lenne az az edző.
és légyszíves, kérlek, könyörgöm. mond el mit látsz morataban. komolyan érdekel.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 7., péntek 16:30
olyan keretet látnál szívesen ahol még egy évig szívunk a xabi-khedira párossal? ráadásul már essien sem lesz itt. még modric tud ott játszani, tehát 3középsőközéppályással egy szezonnak úgy hogy abból egyik khedira. hát igazad van tényleg furán nézek.MorataMartin írta:de én ezt a keretet látnám szívesen:
miért?MorataMartin írta:A német edzőnek örültem volna a legjobban
miért?MorataMartin írta:ha Zidane v. Toril lenne az az edző.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 7., péntek 16:28
Két darab kkp-val álljunk ki egész szezonban? Ráadásul pont ezzel a kettővel?MorataMartin írta:Én nem örülök, hogy Ancelotti jön:S A német edzőnek örültem volna a legjobban, de most azt szeretném, ha Zidane v. Toril lenne az az edző. TUdom, hogy ezért sokan furán fognak nézni, de én ezt a keretet látnám szívesen: Kapusok: Casillas, Diego Lopez, Jesus. Védők: Carvajal, Arbeloa, Varane, Ramos, Albiol, egy 4. sz. középhátvéd, de nem Pepe, Marcelo, Nacho. Középpályások: Xabi Alonso, Khedira (úgy se jön jobb), Özil, Modric, Isco, Jesé, Callejón, Di Maria. Támadók: Morata, Ronaldo, Benzema és egy olyan támadó aki bírja a padozást.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2013. június 7., péntek 16:25
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 7., péntek 16:22
HozzászólásSzerző: karesz46 » 2013. június 7., péntek 16:17
Orulok h Cavani ugy nez ki nem erkezik, foleg akkora osszegert....mohaola írta:Tegnap a Napoli elnöke elismerte, hogy tárgyalni fog Cavani átigazolásáról a Cheslea-vel, ma már az olasz Mediaset szerint közel a megállapodás a felek között, 58 millió eurót fizetnének érte, ha igaz akkor róla lemondhatunk.
A Marca szerint Ancelotti jövőheti bejelentése után, Kondogbia leigazolását is bejelenti a klub, a Sevilla már keresi is az utódját.
A PSG elnöke nem akarja elengedni Ancelotti-t annak ellenére sem, hogy hajlandóak vagyunk fizetni érte.
Xabi Alonso-t a mai napon sikeresen megoperálták Münchenbe, ágyékproblémái miatt.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 7., péntek 16:12
Ha el akar jönni a fejére is állhat konkrétan. Szerintem ők sem akarnak jövőre 1 beleszarok edzőt a padon látni és ezzel elbaszni az egész szezont...mohaola írta:A PSG elnöke nem akarja elengedni Ancelotti-t annak ellenére sem, hogy hajlandóak vagyunk fizetni érte.
Khedirához képest előrelépés lenne még ő is. Ancelotti meg hozza magával Verrattit és meg is van oldva...mohaola írta:A Marca szerint Ancelotti jövőheti bejelentése után, Kondogbia leigazolását is bejelenti a klub, a Sevilla már keresi is az utódját
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 7., péntek 16:09
Az a baj,hogy megváltozott a foci.Ma már sajnos gyerekkorba arra nevelik a játékosokat hogy alattomosak legyenek,sajnos,ezt rafkónak nevezik az edzők,csakhogy az egész más...Mythos...
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. június 7., péntek 15:53
HozzászólásSzerző: mohaola » 2013. június 7., péntek 15:52
HozzászólásSzerző: Jim » 2013. június 7., péntek 15:41
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. június 7., péntek 15:34
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem