de ha nem mennek jól a dolgok ő simán összehoz egy tizitR.M.C.F írta:MI baj lenne? Az apoel nem erős alakulat,nem kell nagy forma leverni őket.Neymar meg jöhet ha baj van.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 25., kedd 20:25
de ha nem mennek jól a dolgok ő simán összehoz egy tizitR.M.C.F írta:MI baj lenne? Az apoel nem erős alakulat,nem kell nagy forma leverni őket.Neymar meg jöhet ha baj van.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 25., kedd 20:22
MI baj lenne? Az apoel nem erős alakulat,nem kell nagy forma leverni őket.Neymar meg jöhet ha baj van.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 25., kedd 20:18
Na igen, mikor a Chelsea járt így a MU ellen, többen pezsgőt bontottak a fórumról, hogy de jó, megérdemelték...miro írta:Undorító volt a Roma.
Második félidőben 16-oson volt 10 emberük.
Örülök hogy 1-1 lett,megérdemlik.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 25., kedd 20:08
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 25., kedd 20:01
Nem véletlenül írtam, hogy az neki ziccer...nmate írta:Mintha még nem lőtt volna senki ilyen góltalexoxladjackoxi írta:Tottinak az kb. ziccer volt.Elképesztő, hogy mekkora a játékintelligenciája, és, hogy milyen rúgótechnikával rendelkezik még mindig. Igazi klasszis!
Kapus is benne volt picit, nem ment az sarokra...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 25., kedd 20:00
HozzászólásSzerző: Drake » 2014. november 25., kedd 19:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2014. november 25., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 25., kedd 19:02
Mintha még nem lőtt volna senki ilyen góltalexoxladjackoxi írta:Tottinak az kb. ziccer volt.Elképesztő, hogy mekkora a játékintelligenciája, és, hogy milyen rúgótechnikával rendelkezik még mindig. Igazi klasszis!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 25., kedd 18:58
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 25., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 25., kedd 17:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 17:04
Amúgy ja.Üzleti szempontból Hart az,akivel lehetne kezdeni valamit.Willyről még annyit,hogy már rég a válofatott elsőszámú kapusa kellene legyen,de ehhez képest...mondjuk Romero a VB-n kellemes csalódás volt,de akkor is.nmate írta:Jó de érted, Hartból tudnának pénzt csinálni, Willyből nem. Én sem tartom sokkal jobbnak Willyt, de ez a Hart szerintem botrányos.
Irónia volt,persze.Nem tudom mennyire gondoltad az iróniát, de én nem tartozom a "mindig ellenünk" táborba.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 7., péntek 16:57
Nem tudom mennyire gondoltad az iróniát, de én nem tartozom a "mindig ellenünk" táborba.morientes írta:Miénket ki.De volt aztán neki is elszabott meccse ott is.Ez már csak ilyen.Minden kapus ellenünk hozza élete formáját,s minden spiller ellenünk szerzi élete gólját...tucsoki írta:Willy-ről annyi van meg bennem, hogy mindig kivédte a szemünket a ligában, egyébként semmi extra.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 7., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 16:39
Miénket ki.De volt aztán neki is elszabott meccse ott is.Ez már csak ilyen.Minden kapus ellenünk hozza élete formáját,s minden spiller ellenünk szerzi élete gólját...tucsoki írta:Willy-ről annyi van meg bennem, hogy mindig kivédte a szemünket a ligában, egyébként semmi extra.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 7., péntek 16:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 16:33
Igaz,habár mióta Willy a citynél van,neki is volt egy-két hajmeresztő húzása azért...nmate írta:Hát Hartot is bőven eladnám a helyükben, totál közepes kapus, Willy Caballero ott ül a padon náluk, aki jobb játékos.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 7., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 7., péntek 16:08
Angol, válogatott közelben van, kizárt, hogy eladják.wxyz írta:Jogos. Bíztatóan indult, de aztán a klasszissá válás helyett visszaesettnmate írta:Hát Hartot is bőven eladnám a helyükben, totál közepes kapus, Willy Caballero ott ül a padon náluk, aki jobb játékos.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem