EB - 2016
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: EB - 2016
Callejón büszke lehet magára. Jól tette, hogy váltott, és jó helyre ment. Úgy néz ki beérik az a bizonyos gyümölcs. Válogatott lesz. Az olaszoknál meg a gólkirályi címért megy.
Hatalmas gratula neki.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
Morata lassan már méltó kihívója lesz Khedirának a "kinek jött be jobban az élet" versenyben
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Morata
Elég kétségbeesett lehet vdb ha már hozzá nyúl. Szerintem ez egy fricska a madridnak, ahogy Carvajal kihagyása is...

Elég kétségbeesett lehet vdb ha már hozzá nyúl. Szerintem ez egy fricska a madridnak, ahogy Carvajal kihagyása is...
Nem illik.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
A hollandoknál semmi változás. Janmaat, de Guzman és van der Vaart parkolópályára került.
"And my heart will leave you never."
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Ezzel egyetértek...nem hiányzik, hogy valami barom lerúgja...legalább lesz ideje pihenni a válogatott szünet alattRealista24 írta: Carvajalt idén ne is nyomassa, elég ha nálunk hozza a beteg formáját, aztán majd a tornára elviszi, mint BL címvédő.

3szoros dupla címvédő?Realista24 írta:Minek, mikor van Albiol?Kerlon írta:szegény Carvajal...![]()
Carvajalt idén ne is nyomassa, elég ha nálunk hozza a beteg formáját, aztán majd a tornára elviszi, mint BL címvédő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
Juanfran alkesz fején még mindig röhögnöm kell 
A spanyol foci két legnagyobb tehetsége (Mata-Silva) miért nincs ott, ezen még mindig szakadok
Emlékszem mindkettő mennyit hisztizett, hogy ennyire meg annyira háttérbe vannak szorítva a válogatottnál, aztán jött Koke, Isco, Bernat és a többiek 
Llorente Raul Garcia helyett nem lenne jobb döntés? Ismét vajon csatár nélkül játszanak, vagy Paco lesz?

A spanyol foci két legnagyobb tehetsége (Mata-Silva) miért nincs ott, ezen még mindig szakadok

Llorente Raul Garcia helyett nem lenne jobb döntés? Ismét vajon csatár nélkül játszanak, vagy Paco lesz?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Minek, mikor van Albiol?Kerlon írta:szegény Carvajal...

Carvajalt idén ne is nyomassa, elég ha nálunk hozza a beteg formáját, aztán majd a tornára elviszi, mint BL címvédő.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
szegény Carvajal...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
se Carvajal...

-
Nolito, Paco Alcacer
Lehet, hogy újra el kezdek nézni spanyol válogatott meccseket.
Se Silva, se Mata?

Lehet, hogy újra el kezdek nézni spanyol válogatott meccseket.
Se Silva, se Mata?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Na, ez már alakul.
https://pbs.twimg.com/media/B11d8xPCIAA0yV6.jpg
Mondjuk hogy Morata mit keres ott, azt nem tudom
https://pbs.twimg.com/media/B11d8xPCIAA0yV6.jpg
Mondjuk hogy Morata mit keres ott, azt nem tudom

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Ha van a közelben elsőosztályú klub (Vagy 2.,mint pl ZTE ahol van kártya),akkor azzal a klubkártyával is bemehetsz Itt elvileg gyorsan megcsinálják. Én még nem csináltattam,mert nem volt rá szükségem,de majd csináltatok,nehogy pénzbe kerüljönPuding írta:Ez nagyon jó, ki akartam menni a finnek elleni meccsre, de most nézem, hogy már oda is a kártya kell. Örülök tényleg, hogy már egy válogatott meccsre is szenvedni kell a kártyákkal. Vidékről mennék, és ahogy látom ki sem küldik, hanem nekem kell átvenni személyesen.Lehet elengedem ezt a lehetőséget így...

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Puding
- Kedvenc játékosaid: Raúl, CR7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, New England Patriots, LA. Lakers
Ez nagyon jó, ki akartam menni a finnek elleni meccsre, de most nézem, hogy már oda is a kártya kell. Örülök tényleg, hogy már egy válogatott meccsre is szenvedni kell a kártyákkal. Vidékről mennék, és ahogy látom ki sem küldik, hanem nekem kell átvenni személyesen.
Lehet elengedem ezt a lehetőséget így...

"No matter what situation we are in, we have to make the plays at critical moments to win the games." - Tom Brady
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Igen, sajnos akkor is kell ilyen kártya, ha csak egy meccsre szeretne kimenni az illető.Raull77 írta:Köszide ezzel a klubkártyával most mi van ? vagy hogy van ez mert tényleg nemértem...ha barrátnommel pl.ki szeretnék menni meccsre és lehet hogy csak 1 évben 1x fog o kijonni,,,akkor ez a klubkártya neki minek?
vagy hol kellene ezt kikérni,,mert míg az oreg Puskás stadionba voltak a meccsek ilyen gondjaink nem voltak
Itt van minden tudnivaló:
- https://klubkartya.mlsz.hu/download/Klu ... to_v02.pdf
- http://www.mlsz.hu/blog/2014/08/29/futb ... ivalthato/
Szerintem érdemes előregisztrálni egyébként az MLSZ oldalán, megadsz néhány személyes adatot, feltöltesz egy igazolványképet, illetve egy fényképet a személyi igazolványodról, bejelölöd, hogy hol szeretnéd átvenni a kártyát, és elmész érte. Én a Fővám térre kértem (Ticket Express - Bálna, 1093 Budapest, Fővám tér 11-12., I. emelet), és így, hogy előre feltöltöttem minden dolgot az előregisztráció során, nagyjából másfél perc alatt végeztem.
https://klubkartya.mlsz.hu/klublista.html
Ez nem a Puskás stadiontól függ, hanem az MLSZ új nagyszerű rendszerétől... Amúgy kiváltasz egy szurkolói kártyát a részedre és a barátnőd részére is és bemehettek utána bármilyen labdarúgó meccsre, amit az MLSZ felügyel. Ott a meccsjegy oldalukon bármiről tájékozódhatsz.Raull77 írta:Köszide ezzel a klubkártyával most mi van ? vagy hogy van ez mert tényleg nemértem...ha barrátnommel pl.ki szeretnék menni meccsre és lehet hogy csak 1 évben 1x fog o kijonni,,,akkor ez a klubkártya neki minek?
vagy hol kellene ezt kikérni,,mert míg az oreg Puskás stadionba voltak a meccsek ilyen gondjaink nem voltak
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC
Köszi
de ezzel a klubkártyával most mi van ? vagy hogy van ez mert tényleg nemértem...ha barrátnommel pl.ki szeretnék menni meccsre és lehet hogy csak 1 évben 1x fog o kijonni,,,akkor ez a klubkártya neki minek?

- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
Már lehet jegyeket vásárolni.Raull77 írta:Légyszives valaki tudna nekem informáciot adni a magyar-finn EB selejtezorol,hogy mikor lesznek árusítva a jegyek ? mert keresem de nem találom sehol

https://meccsjegy.mlsz.hu/hun/Event/570 ... szag-(FIN)
-
- Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC
Légyszives valaki tudna nekem informáciot adni a magyar-finn EB selejtezorol,hogy mikor lesznek árusítva a jegyek ? mert keresem de nem találom sehol

- h3x0r
Konkrétan én is.messideco írta:Konkrétan én auto -nómiára gondoltam :mrgeen: