Ahhoz képest, hogy mennyire oda voltak a legtöbben az MUért Van Gaal és DM miatt elég nagy tanácstalanság lehet ott
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 7., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. november 7., péntek 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 7., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: volt » 2014. november 7., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 20:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 20:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 20:36
Szerintem a küldés módján van a hangsúly. De ez csak egy gyenge tippR.M.C.F írta:Na de semmivel sem "eredetibb" mintha aláírja cégszerűen,szkenneli,majd nyomtatja,mellé aláírás minta.Még a Real is.
Szerintem kötelező lehet a papír alapú ajánlat. Azt talán nehezebben hamisítják. Feladó fél telefonszám, stb.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 20:34
Na de semmivel sem "eredetibb" mintha aláírja cégszerűen,szkenneli,majd nyomtatja,mellé aláírás minta.Még a Real is.
Szerintem kötelező lehet a papír alapú ajánlat. Azt talán nehezebben hamisítják. Feladó fél telefonszám, stb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 20:26
Még a Real is.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Pl. Coentraot is elbaszarintották a faxolás során.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gyökerek, most meg már ráfizethetnek ezerrel. Ráadásul kevés a mozdítható jó játékos.
Ja,ezt sem nagyon értem.....manapság van aki használja a faxot?![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 20:25
Kerlon írta:Pl. Coentraot is elbaszarintották a faxolás során.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gyökerek, most meg már ráfizethetnek ezerrel. Ráadásul kevés a mozdítható jó játékos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 19:02
Pontosan.Olyan védelemmel előtte...csoda hogy még nem került elmegyógyintézetbe...Jó, az meg a legkiszolgáltatottabb pont, szóval beszopta szerencsétlen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 18:55
Jó, az meg a legkiszolgáltatottabb pont, szóval beszopta szerencsétlen.morientes írta:De Gea...Kb. nincs olyan posztja a Manchesternek, ami megbízhatóan teljesít.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 18:49
De Gea...Kb. nincs olyan posztja a Manchesternek, ami megbízhatóan teljesít.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 4., kedd 16:47
Hát ha akkor is kinyissák a bukszájukat akkor biztis igazoltak volna, és nem ilyen huszad rangú megoldásokat... Brutális összegeket költöttek most nyáron. Biztos vagyok benne, hogy következő nyáron is bevásárolnak, mert a védelem közepe az valami gyalázatos...wxyz írta:Moyeshoz
Ő akart volna igazolásokat, csak olyan béna volt a klub, hogy Fellainin kívül senkit nem tudtak megszerezni
Ettől persze szerintem is kevés volt ő oda, csak túlzó amit kap/kapott
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 4., kedd 16:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 16:40
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 15:00
Már nem emlékszem mikor jött a spanyol,azért kérdeztem.De amúgy nehogy félreértsd,egyetértünk.Valaki nagyon helyesen írta,hogy nem SAF-nak kellett volna új csapatot építeni az új edzőnek...En csak arra akartam utalni, hogy SAF se frissitette a keretet, viszont nyaron mar Moyes volt az edzo, o is elszurta azt hogy nem igazolt egy Fellainin kivul senkit se. Mata mar telen erkezett, akkor mar mindegy volt.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 4., kedd 14:04
En csak arra akartam utalni, hogy SAF se frissitette a keretet, viszont nyaron mar Moyes volt az edzo, o is elszurta azt hogy nem igazolt egy Fellainin kivul senkit se. Mata mar telen erkezett, akkor mar mindegy volt.morientes írta:Matat is ő hozta nem?Na mindegy,de hiába DM,vagy Falcao vagy akár Ronaldo,(ez csak egy futurisztikus példa),de amíg ilyen idétlen Rojok rohangálnak a védelem tengelyében,addig sokat nem kell várni tőlük...h3x0r írta:Az igaz hogy SAF nem frissitette kelloen a keretet, de Moyes mennyit frissitett rajta a nyaron? Utolso pillanatban hozott egy Fellainit es ennyi.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 13:56
Matat is ő hozta nem?Na mindegy,de hiába DM,vagy Falcao vagy akár Ronaldo,(ez csak egy futurisztikus példa),de amíg ilyen idétlen Rojok rohangálnak a védelem tengelyében,addig sokat nem kell várni tőlük...h3x0r írta:Az igaz hogy SAF nem frissitette kelloen a keretet, de Moyes mennyit frissitett rajta a nyaron? Utolso pillanatban hozott egy Fellainit es ennyi.Kerlon írta:Ez nem így van. Még a Digin is elmondták, hogy Ferguson hibája, hogy nem frissítette kellően a keretét, amivel Moyes sem tudott mit kezdeni és Van Gaalnak sem sikerül ekkore költekezés ellenére se. Max az elvakultak kenik Moyes nyakába az egészet.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem