Tényleg ilyen nehéz megérteni? Zidane nem azt mondta, hogy toljuk a szezont végig 1 azaz 1 szem csatárral, aki Benzema lesz, és soha ne igazoljunk mást arra a posztra. Zidane azt mondta, hogy nem érdemes 45+ milliókat költeni se Suarezre, se Cavanira (vagy a korábbi lieblingekre, mint Falcao és van Persie). Zidane szerint -akinek azért jóval jobb szeme van az ilyesmihez, és jobban képben van, mint mi itt- Benzema kapja meg jövőre(!) -nem élete végéig- a bizalmat mint első számú csatár. Ha zsinórban 3 meccsen nem rúg gólt, elkap egy 4 meccses rossz sorozatot, akkor ne jöjjön habzó szájjal a nép, hogy "fúúj, agybajos, takarodj, igazoljunk elé, mellé, alá, fölé, orrba-szájba" stb. Cavani, ha jól tudom volt, hogy 9 meccsig nem rúgott gólt, van Persie-nek is biztos vannak hasonló időszakai (max nem ilyen hosszú). Szerintetek mennyit padoztak emiatt? És mennyit padozott Benzema? A 2011-12-es szezonban volt egyedül Ő preferálva, mint első számú csatár, akkor is úgy, hogy Higuaínnak meg kellett adni a kellő perceket. Ezután Higuaín panaszkodni is kezdett, hogy új szerződés, több játékidő, eligazol stb. Nem is játszott Benzema többet annyit. És hogy azért mert gyengén teljesített? Megnézném én, hogy a most divatos szuper-hiper csatárok mit tettek volna hasonló cipőben. Ja hogy azt nem lehet, mert ők akkor is megkapták a bizalmat, és nem ilyen hülyén rotálva kellett teljesíteniük. És még van itt, aki Zidane épelméjűségét kérdőjelezi meg... Hát ez kész.
Higuaín távozásával KELL egy csatár. Biztos vagyok benne, hogy Zidane szerint is. A felvetése arról szólt, hogy kicsoda, hova és mennyiért.
Suarez meg nem jönne 25+játékosért, ezt felejtsük már el.
A kétcsatáros játékhoz itt van CR másik csatárnak. Mögéjük kell valaki rutinróka. Én beérném Baptistával (ha a lábai bírják, úgy tudom sokat volt sérült) vagy hasonló kaliberrel. Azért Őt írtam, mert már játszott itt. Most is spanyolban tolja. Egy év van vissza a szerződéséből, és a Málagának kell a pénz.
Sztárok Vs fiatal tehetségek: Kell mind a kettő. A Real Madrid -tudtommal a focicsapatok között egyedülálló módon- megsarcolja a játékosai reklámbevételeit. De ezek csak "sztároknak" vannak igazán. Enélkül nem lenne most ott a klub ahol. Az újgazdag klubok és a kivásárlási árak horribilis összege vagy nem léte miatt lassan úgy is rákényszerülünk, hogy fiatal tehetségeket igazoljunk, mint anno Marcelo, Higuaín, Gago, Drenthe (

), most Varane, Özil.
Az pedig szimpatikus (ha igaz), hogy Ancelotti kifizetne 2 milliót a kivásárlásából. A kérdés inkább az, hogy valóban csak 4 millió lesz-e a végösszeg. Valaki írta, hogy akkor majd 4 milliót kér gázsinak. Erre azt tudom mondani, hogy Mourinho meg 12 körül keresett... És szerintem(!) nincs a kettejük között lényeges tudásbeli különbség.
Úgy tudom Lucas is nagyon szereti a mestert, nem csak Verratti.

(Igen, leírom még párszor, csak azért mert nem érkezik.)