Mintha még nem lőtt volna senki ilyen góltalexoxladjackoxi írta:Tottinak az kb. ziccer volt.Elképesztő, hogy mekkora a játékintelligenciája, és, hogy milyen rúgótechnikával rendelkezik még mindig. Igazi klasszis!

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 25., kedd 19:02
Mintha még nem lőtt volna senki ilyen góltalexoxladjackoxi írta:Tottinak az kb. ziccer volt.Elképesztő, hogy mekkora a játékintelligenciája, és, hogy milyen rúgótechnikával rendelkezik még mindig. Igazi klasszis!
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 25., kedd 18:58
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2014. november 25., kedd 18:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 25., kedd 17:08
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 17:04
Amúgy ja.Üzleti szempontból Hart az,akivel lehetne kezdeni valamit.Willyről még annyit,hogy már rég a válofatott elsőszámú kapusa kellene legyen,de ehhez képest...mondjuk Romero a VB-n kellemes csalódás volt,de akkor is.nmate írta:Jó de érted, Hartból tudnának pénzt csinálni, Willyből nem. Én sem tartom sokkal jobbnak Willyt, de ez a Hart szerintem botrányos.
Irónia volt,persze.Nem tudom mennyire gondoltad az iróniát, de én nem tartozom a "mindig ellenünk" táborba.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 7., péntek 16:57
Nem tudom mennyire gondoltad az iróniát, de én nem tartozom a "mindig ellenünk" táborba.morientes írta:Miénket ki.De volt aztán neki is elszabott meccse ott is.Ez már csak ilyen.Minden kapus ellenünk hozza élete formáját,s minden spiller ellenünk szerzi élete gólját...tucsoki írta:Willy-ről annyi van meg bennem, hogy mindig kivédte a szemünket a ligában, egyébként semmi extra.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 7., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 16:39
Miénket ki.De volt aztán neki is elszabott meccse ott is.Ez már csak ilyen.Minden kapus ellenünk hozza élete formáját,s minden spiller ellenünk szerzi élete gólját...tucsoki írta:Willy-ről annyi van meg bennem, hogy mindig kivédte a szemünket a ligában, egyébként semmi extra.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 7., péntek 16:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 16:33
Igaz,habár mióta Willy a citynél van,neki is volt egy-két hajmeresztő húzása azért...nmate írta:Hát Hartot is bőven eladnám a helyükben, totál közepes kapus, Willy Caballero ott ül a padon náluk, aki jobb játékos.
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 7., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 7., péntek 16:08
Angol, válogatott közelben van, kizárt, hogy eladják.wxyz írta:Jogos. Bíztatóan indult, de aztán a klasszissá válás helyett visszaesettnmate írta:Hát Hartot is bőven eladnám a helyükben, totál közepes kapus, Willy Caballero ott ül a padon náluk, aki jobb játékos.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 7., péntek 15:53
Jogos. Bíztatóan indult, de aztán a klasszissá válás helyett visszaesettnmate írta:Hát Hartot is bőven eladnám a helyükben, totál közepes kapus, Willy Caballero ott ül a padon náluk, aki jobb játékos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 7., péntek 15:49
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 7., péntek 15:43
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 15:20
>>>>>>>>>Chelsea nem volt ilyen. Már Abramovic első két évében elődöntöztek
Na erre gondoltam mikor azt írtam hogy a chelsea hasonló utat járt be.Nem az eredményességre,elsősorban.Mondjuk ott is kellett 8-10 szezon mire meglett a BL...A CIty egy kvázi új nagycsapat, nem a megszokott módon alakult ki. Még nem is lehet neki saját stílusa, amihez az edzőnek kell igazodnia, még egy edző kéne, aki kialakítja a csapat jellegét. Ahogy Mourinho megtette ezt a Chelseavel, pedig az még talán egy fokkal nagyobb csapat volt, mint a City. Erre nem képes Pellegrini. Kérdés, hogy Martinez elég karakteres-e hozzá.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 6., csütörtök 23:56
fiókcsapat megszerzi az öregedő Xavit meg Iniestat, és mennek rögtön kölcsönbenumberone1 írta: City lesz ebbol, Yaya is lelep onnan...a piros szonyeget teriteni fogjak neki. Csak honnan szed labdabiztos torpeket a tiki-takajahoz....
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 6., csütörtök 23:47
Az Ibra Pep szerelmi szop opera csunya veget ert.ziro4vr írta:PSGhehe írta:pep csak oda megy, ami épp a legjobb csapat.
tehát ha kirúgják müntyenből, egy ideig munkanélküli lesz.
if you know what i meanlegalább a bajnoki cím fix
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 6., csütörtök 23:42
A CIty egy kvázi új nagycsapat, nem a megszokott módon alakult ki. Még nem is lehet neki saját stílusa, amihez az edzőnek kell igazodnia, még egy edző kéne, aki kialakítja a csapat jellegét. Ahogy Mourinho megtette ezt a Chelseavel, pedig az még talán egy fokkal nagyobb csapat volt, mint a City. Erre nem képes Pellegrini. Kérdés, hogy Martinez elég karakteres-e hozzá.Cikk szerint Soriano foglalkozik a penzügyekkel, Begiristan pedig az edzővel dolgozik a csapat kialakításán
Le lett írva benne, hogy megvan a saját képe a futballról. Az a gond, hogy ezt nem látszik a Cityn, egy jellegtelen csapat
Nem az edzőt kell mindig egyedül kritizálni
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 6., csütörtök 22:57
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem