Most akkor középen,vagy jobbra?ő volt középen, minimálisan jobbra

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 6., csütörtök 20:27
Most akkor középen,vagy jobbra?ő volt középen, minimálisan jobbra
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 6., csütörtök 19:01
Amikor a barca meccsét néztem, nekem is úgy tűnt, hogy középcsatárt játszott, ő volt középen, minimálisan jobbra. A heatmap-et is megnéztem, az is megerősítette ezt.akkor meg ott van az, hogy tegnap is a meccs 90 percéből 55-öt kb fullra középcsatárként töltött..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 6., csütörtök 18:03
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 6., csütörtök 17:49
Suárez a Poolban sem csak középen játszott sosem, Sturridgel mozogtak mindenfelé elől, de még ha ez nem is számít, akkor meg ott van az, hogy tegnap is a meccs 90 percéből 55-öt kb fullra középcsatárként töltött.. Nem az van, mint azt itt sokan hiszik, hogy csak a szélen játszatja Lucho.morientes írta:Na de a lényeg,amit most írok le kb 34edszer...hogy középen játszott mindig is,nem szélen.Na de befejeztem.Majd kiderül hogy milyen lesz.De sztm ha marad ez a szerkezet....ugyan ilyen.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 6., csütörtök 17:35
Én is így érzem, és sajnos ott baromi nagy probléma lesz.. A középpálya alapból is gyengus, de még úgy is játszatja őket Lucho, hogy szinte lehetetlen kreatívkodniuk - túl közel a szélhez, a szélsővédők mögött biztosítanak szinte. Ha ezen nem változtat, akkor arra az egész szezon rá is mehet.CS0ki írta:Szeintem nem az első hármassal lesz gondja a barcának, a védelem és a középpálya a necces náluk.
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 6., csütörtök 17:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 6., csütörtök 17:31
Attól még klasszik befejező.Nem azt mondtam én sem,hogy olyan mint Higu.Ja,volt neki sok gólpassza,slde nem véletlen lett a PL gólkirálya sem.Meg hollandia gólkirálya egyszer-kétszer.Sosem votl túl jó befejező. Az ő legnagyobb erénye szerintem az egy az egy, legalábbis angiliában az volt. Nagyon sok góljánál kellett megvernie 1-2 védőt, nem pedig a jó bemozgással került tiszta helyzetbe, ahonnét csak be kellett pöccintenie. Emellett nem véáletlenül volt olyan sok gólpassza is. Abszolút nem az a keveset mozgó, igazi befejező típus, hanem pont az ellenkezője. Rengeteget mozog, felvállalja a cselezéseket, magára vonja a védőket, helyet csinál másoknak is.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 6., csütörtök 17:16
Sosem votl túl jó befejező. Az ő legnagyobb erénye szerintem az egy az egy, legalábbis angiliában az volt. Nagyon sok góljánál kellett megvernie 1-2 védőt, nem pedig a jó bemozgással került tiszta helyzetbe, ahonnét csak be kellett pöccintenie. Emellett nem véáletlenül volt olyan sok gólpassza is. Abszolút nem az a keveset mozgó, igazi befejező típus, hanem pont az ellenkezője. Rengeteget mozog, felvállalja a cselezéseket, magára vonja a védőket, helyet csinál másoknak is.Erényeiből és tílusából adódóan??? Hát ezt fejtsd már ki azért...
Erényeiből és stílusából adódóan ő egy klasszik befejező csatár.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 6., csütörtök 16:52
Erényeiből és tílusából adódóan???villa és ibra sokkal inkább középcsatárok, suarez sokkal mobilisabb, erényeiből és stílusából adódóan szerintem neki sokkal jobban fekszik majd az, hogy nem ő a középső támadó, mint előbbi kettőnek.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 6., csütörtök 16:38
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 6., csütörtök 15:34
Ez így van! Viszont 2 meccs után (figyelembe véve az előzményeket) erős túlzás kijelenteni hogy ez nem változhat. Persze, én sem hiszek benne...morientes írta:Először is....én nem azt írtam hogy Suarez rossz igazolás vokt,hanem hogy nem jó helyen játszatják.Ez meg ugye nem ugyan az.Aztán,Carlo is kereste a csapatát valóban,ha nem ment így,akkor változtatott,de ahhoz nem kell top edzőnek lenni,hogy egy klasszik centert ne a posztján játszassanak,mégha az szerkezeti átalakítással is jár.Mert ha nem,akkor fölösleges volt 80 gurigát kicsengetni érte,szélen jobb nem igen lesz.Márpedig,ez volt Alexis Sanchezel,ez volt Villaval,meg ez volt Ibraval is.Nem ott játszatták egyiket sem ahol kellett volna.S miért?Mert van egy fiatalember,aki előtt futballtudást tekintve egyébként le a kalappal,aki ténykét közli az edzőjével,hogy márpedig ő középen játszik,nem máshol.És ide a bökőt,hogy a kövi meccsen Suarez megint csak jobb oldalt lesz bevetve.Jól mondja palesz77. Lehet véleményt nyilvánítani, hogy ki szerint válik majd be, ki szerint nem, de bármilyen kritikával illetni egy eltiltás, majd 2-3 meccs játék után... (sőt, oda is adhatnánk az év legrosszabb igazolása címet neki, mint ahogy a katalán sajtó tette valakivel... legalább mi ne legyünk gyerekesek.)
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 6., csütörtök 15:29
Ez egyáltalán nem neked szólt, ezek szerint félreérthető voltam.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 6., csütörtök 15:17
Ez egyáltalán nem neked szólt, ezek szerint félreérthető voltam.morientes írta:Mégegyszer de utoljára....nem szidom,hanem azt próbálom hangsúlyozni,hogy nem ott játszatják,ahol kellene.
Mindig van lejjebb...danianevem írta:És én még azt hittem, hogy nem lehet Csigrinszkijnél rosszabb védőigazolásunk.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 6., csütörtök 15:15
Mégegyszer de utoljára....nem szidom,hanem azt próbálom hangsúlyozni,hogy nem ott játszatják,ahol kellene.Azt mondjuk enyhén szólva sem érzem jogosnak, hogy Suárezt páran szidják, miután ez volt a harmadik meccse a csapattal... Oké, hogy egy ideje már együtt edz Messiékkel, de azért van kis különbség egy edzés és egy bajnoki vagy egy BL-meccs között.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 6., csütörtök 15:11
És én még azt hittem, hogy nem lehet Csigrinszkijnél rosszabb védőigazolásunk.GT37 írta:Más: Vermaelennek lehet, hogy műtétre lesz szüksége. Talán 2015 őszén majd be is mutatkozhat a Barçában.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 6., csütörtök 14:59
Először is....én nem azt írtam hogy Suarez rossz igazolás vokt,hanem hogy nem jó helyen játszatják.Ez meg ugye nem ugyan az.Aztán,Carlo is kereste a csapatát valóban,ha nem ment így,akkor változtatott,de ahhoz nem kell top edzőnek lenni,hogy egy klasszik centert ne a posztján játszassanak,mégha az szerkezeti átalakítással is jár.Mert ha nem,akkor fölösleges volt 80 gurigát kicsengetni érte,szélen jobb nem igen lesz.Márpedig,ez volt Alexis Sanchezel,ez volt Villaval,meg ez volt Ibraval is.Nem ott játszatták egyiket sem ahol kellett volna.S miért?Mert van egy fiatalember,aki előtt futballtudást tekintve egyébként le a kalappal,aki ténykét közli az edzőjével,hogy márpedig ő középen játszik,nem máshol.És ide a bökőt,hogy a kövi meccsen Suarez megint csak jobb oldalt lesz bevetve.Jól mondja palesz77. Lehet véleményt nyilvánítani, hogy ki szerint válik majd be, ki szerint nem, de bármilyen kritikával illetni egy eltiltás, majd 2-3 meccs játék után... (sőt, oda is adhatnánk az év legrosszabb igazolása címet neki, mint ahogy a katalán sajtó tette valakivel... legalább mi ne legyünk gyerekesek.)
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 6., csütörtök 14:53
Így van. De nagyon-nagyon remélem, hogy az első verzió az igaz.ziro4vr írta:Lehet úgy is fogalmazni, hogy túl sok szabadságot ad, meg úgy is, hogy nem tudja mit csináljon velük és csak random fel vannak pakolva.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 6., csütörtök 14:52
Lehet úgy is fogalmazni, hogy túl sok szabadságot ad, meg úgy is, hogy nem tudja mit csináljon velük és csak random fel vannak pakolva.GT37 írta: Igen, ezt én is így láttam, Lucho talán túl sok szabadságot akar adni nekik, minél kevesebb megkötéssel, ami egyébként alapvetően nem feltétlenül rossz ötlet, de amíg a nagy hármas nem szokik szinte tökéletesen össze, addig lesznek vele gondok, éppen ezért én Lucho helyében azért megpróbálnék valamiféle koncepciót is kialakítani, hogy ne csak az döntse el, hogy megy-e nekik a góllövés, hogy éppen mennyire érzik egymást az összjátékok, üresbe mozgások stb. terén.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 6., csütörtök 14:49
Igen, ezt én is így láttam, Lucho talán túl sok szabadságot akar adni nekik, minél kevesebb megkötéssel, ami egyébként alapvetően nem feltétlenül rossz ötlet, de amíg a nagy hármas nem szokik szinte tökéletesen össze, addig lesznek vele gondok, éppen ezért én Lucho helyében azért megpróbálnék valamiféle koncepciót is kialakítani, hogy ne csak az döntse el, hogy megy-e nekik a góllövés, hogy éppen mennyire érzik egymást az összjátékok, üresbe mozgások stb. terén.danianevem írta:Engem az zavart, hogy koncepciót nem láttam az elülső hármasnál, pályára küldte a 3 nagyot, aztán hadd szóljon. Nyilván ez is ki fog alakulni idővel -legalábbis remélem-, de ennél azért többet vártam volna LE-től.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 6., csütörtök 14:41
kérdezném, hogy a pep óta elmúlt x darab barca-edző mégis mit tett, mit rakott le az asztalra, mi változott?Nem mintha vitatnám a Carlo és LE közti szakadéknyi különbséget, de Suárez 3 meccs óta játszik csak Leoékkal, még megtalálhatja Lucho a posztját - a Celta ellen pl szerintem elég ígéretes volt a támadótriónk. Korai még temetni azért az egész rendszert.
Jelenlévő fórumozók: 27 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem