Punnany Massif - Sun Kick
Hát Marci, nem fogsz szeretni, de ennél jobban nálam nem lehet mellélőni

szépen mondva sem szeretem a srácokat, egyszerűen nem értem a körülöttük lévő hájpot, ráadásul úgy látom, egyre inkább nyomulnak a médiában, ami szintén nem a legszimpatikusabb számomra (persze én abszolút külsősként látom ezt, lehet, hogy ez korántsem így van!). Nem tudom ezt zenének nevezni, egyszerűen idegesít. Az "ének" az nekem egyszerű beszéd, ami frusztrál, gyakorlatilag minden számnak csak a felét tudtam meghallgatni, mert megőrültem volna. Pár számot ismertem már, például a Kopoggyát vagy az Élvezdet, igazából talán az utóbbi az egyetlen, amit végig tudtam rendesen hallgatni, és amúgy sem irtózom tőle. Mondjuk benne van az is, hogy abban van valami refrén, valami énekféle (bár az autotune nekem sok kicsit) és ez nálam ezen a korongon már nagy segítség

Nem akarok szemétkedni, és nálam hiába a 4 pont a legalacsonyabb, erre nem tudok annyit adni, ha megnézem, mikre adtam 4 pontot

nem akarlak se Téged, se a zenekart megbántani, ízlések és pofonok, de ez nekem nagyon nem, a "stílus", a zene, semmi nem ragad magával. Bár ha jól figyelem, elég megosztóak, vagy nagyon szeretik őket, vagy nem, a kettő közötti ("azért meghallgatommal") keveset találkoztam. ne haragudj, ez egy jószívű:
3/10
Hát igen, kezd inkább egy rock vs rap háborúra hajazni ez a kör
nekem az eddigiek is úgy tűntek.

üdítő volt a körben például a zongorás szösszenet, no meg amit én hozok második körben, az se nem rap, se nem rock