ÍGY MÁR JÓ?
KÉT LEHETŐSÉGRE lehet szavazni, mivel a kérdés, hogy melyik KÉT játékost tennéd be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 6., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 6., csütörtök 9:44
Mindenki nyer, mindenki boldog. Realista karácsonyi elő ajándéka.RealRaúl77 írta:akkor meg mindketten a pályán vannak és a kérdés értelmetlen.. Vagy kiszívta az agyam a sok zh?
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. november 6., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 6., csütörtök 9:43
OKÉ, de az a kérdés, hogy melyiket tennéd be és a 433-ban mindegyik kezdő. AmúgyJames-t játszatnám (meg Iscot), mert ez így most fixen klappol mindenki ellen. Bale meg szar volt idén, bizonyítson.Realista24 írta:James-Kroos-Modric-BBCRealRaúl77 írta:akkor meg elől hiányozna valaki? Vagy nem értem..
Padon Isco.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 6., csütörtök 9:43
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 6., csütörtök 9:42
Akkor mi a kérdés lényege?Kroos-Modric-James
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. november 6., csütörtök 9:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 6., csütörtök 9:38
Kroos-Modric-JamesDe 433ban ki lenne a 3. kp?
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 6., csütörtök 9:37
De 433ban ki lenne a 3. kp?Realista24 írta:Én értem, amit hehe ír és egyet is értek vele, viszont 4-3-3-ban nem számol Iscoval a mester, csak Jamesszel vagy Bale-lel tudja elképzelni hosszútávon.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 6., csütörtök 9:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 6., csütörtök 9:11
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 6., csütörtök 9:04
nem nyomtam és nem is fogok semmit jelen állapotban, mert én egyiket se raknám be.h3x0r írta:Gyorsan zarjuk le a szavazast.
Mekkora szivatas lenne utolag berakni Patot. hehe meg elpazarolta a szavazatat a walesi csődörre

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 6., csütörtök 9:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 6., csütörtök 8:58
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 6., csütörtök 8:56
hiányzik az egyiket se gombKit tennél a kezdőbe inkább?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 6., csütörtök 8:45
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 4., kedd 18:15
Ezzel egyetértek egyébkéntKerlon írta:üdvözlünk az arrogancia és undokság fórumánlényeg a lényeg, Illarramendit nyugodtan be lehetne dobni ilyen Granada elleni meccseken, mert túl nagy probléma nem származhat belőle.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 13:25
Igen,de kivel frissít,ha sztárjaink,úgy mint Khedira,vagy Illarra nincs 100%-os állapotban?Victor írta:detto, azzal a kis helyesbítéssel, hogy Ancelottit ismerve 89 percig várom a legjobb kezdőt, utána jönni fog úgyis a frissítésAmúgy otthon nem várok nagy tartalékolást egy Pool ellen. Telt ház lesz, 60-70 percig a legjobb összeállítást várom.

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 4., kedd 13:22
HozzászólásSzerző: Berti » 2014. november 4., kedd 13:04
Sok embertől hallom, hogy most nyomjuk 110%-al, aztán decemberre elfárad a csapat és lesznek a botlások..Ilyenkor felmerül az, hogy hány "nagycsapat" képes volt úgy lehozni szezont, hogy alig volt botlás (pl. pár évvel ezelőtti Barca vagy a Juve 2 éve folyamatosan), akkor pont mi ne bírjuk ki? Ne vicceljünk már..mikor vannak olyan fizikummal rendelkező játékosaink, mint Ronaldo, Kroos, vagy Ramos, aki a tavalyi fullmindentbeleadunk szezon "fárasztó" végén hozta élete eddig legjobb formáját. Szerintem simán képesek rá a fiúk, hogy lehozzanak egy olyan szezont, amibe MÉG egy-két X maximum elfér. A másik dolog, hogy attól még, hogy kbsztt eredményesek vagyunk most, az nem jelenti feltétlenül azt, hogy a szrt is kihajtja a csapat..egyszerűen szervezett játtékkal játszanak.Géci írta:A lényeg az, hogy a csapat tavasszal legyen csùcsformában, nem az, hogy most legyen mindenkiből kihajtva a sz*r is...
Jelenlévő fórumozók: 20 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem