Bajnokok Ligája
Re: Bajnokok Ligája
Chelsea nem volt ilyen. Már Abramovic első két évében elődöntöztek
Citynek nem egyszerű már pénzt költeni az ffp miatt. Eddig kellett volna normálisan költeni a 100 milliókat, nem jövő nyártól
Citynek nem egyszerű már pénzt költeni az ffp miatt. Eddig kellett volna normálisan költeni a 100 milliókat, nem jövő nyártól
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
A pénz mondjuk nem számít.Mansur sejk leveszi a tevéről a két zsák aranyat,oszt hajrá..Martinez sztem kevés lenne, bár igazából reboot-olni kell majd úgy is, Yaya lehet lelép, jó pár töltelékembert el lehet zavarni, aztán Kompany, Mangala, Silva, Kun köré lehet építeni a csapatot, bár oda megint súlyos pénzek kellenének.

Egyébként a chelsea is hasonló utat járt be,ámbár ők azért rendre továbbmentek a csoportböl,legtöbbször a nyolcig meg sem álltak..
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

Én őt próbálnám meg. Senki sem úgy kezdi, hogy már nagycsapatnál bizonyított edző
Legnagyobb nevek nem mozdíthatók
Csapatot szerintem is újjá kellene építeni
Legnagyobb nevek nem mozdíthatók
Csapatot szerintem is újjá kellene építeni
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
PSGhehe írta:pep csak oda megy, ami épp a legjobb csapat.
tehát ha kirúgják müntyenből, egy ideig munkanélküli lesz.
if you know what i mean

Martinez sztem kevés lenne, bár igazából reboot-olni kell majd úgy is, Yaya lehet lelép, jó pár töltelékembert el lehet zavarni, aztán Kompany, Mangala, Silva, Kun köré lehet építeni a csapatot, bár oda megint súlyos pénzek kellenének.
Nem illik.
Begiristanra gondolsz. Az ő érkezésével sem látok változást. Ő is ilyen Navas, Negredo, Jovetic szintű átlagos emberekre szórta a pénztCS0ki írta:Ott az a volt barcás csóka igazolgatni. Csak ugye most nehezebb szórni a pénzt, mivel be vannak fenyítve.Martinezt szerintem megpróbálhatnák, de kellene még valaki aki tud igazolni normálisan
Egyedül egy edző kevés oda
Martinez meg az lenne, mitn Pellegrini. Kis és középcsapatokkal már alkotgatott valamit, de topcsapat az más tészta...
Martinez az Evertonnál és Wigannél jó munkát végzett. Ha feltörekvő edzőt kell mondanom akkor ő az első. Persze lehet ő is Pellegrini 2 lenne, de az edzőválasztás szinte mindig kockázatos. Mozdítható már bizonyított edző nem hiszem, hogy van
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
pep csak oda megy, ami épp a legjobb csapat.
if you know what i mean
if you know what i mean

- morientes
Sanszos hogy Pep lehet az.Ha a bayern BL szezonja nem úgy alakul,ahogy azt münchenben elvárják,akkor lehet hogy odamegy.Tekintélye nyilván lenne,koncepciója...hááát...nemtom.Aztán Conte sem az aki ott maradandót alkotna sztm.Kloppal meg az a bajom,hogy igazán nagy sztárokkal még ő sem dolgozott,ahogy Simeone sem.(Azok akik később a csapatából sztárok lettek,nem a dortmundban voltak azok.)Szimpátiától függetlenül, Guardiola, Klopp, Carlo, Mourinho, Simeone, Bielsa(?), Conte(?) példáu
Talán Prandelli,még,esetleg Hitzfeld,bár az öreg már nem vállal top csapatnál melót a saját bevallása szerint,vagy az újhullámból Rudi Garcia...talán.
LEGIO PATRIA NOSTRA

Tata-t? Abban sem vagyok biztos, hogy egy Sevilla/Valencia kaliberű csapatnál fel tudna mutatni valamit, nem hogy a City-nél...wxyz írta:Martinezt szerintem megpróbálhatnák, de kellene még valaki aki tud igazolni normálisan
Ott az a volt barcás csóka igazolgatni. Csak ugye most nehezebb szórni a pénzt, mivel be vannak fenyítve.Martinezt szerintem megpróbálhatnák, de kellene még valaki aki tud igazolni normálisan
Martinez meg az lenne, mitn Pellegrini. Kis és középcsapatokkal már alkotgatott valamit, de topcsapat az más tészta...
Martinezt szerintem megpróbálhatnák, de kellene még valaki aki tud igazolni normálisan
- ziro4vr
Olyan edző kéne oda, akinek van egy határozott elképzelése, koncepciója, hogy mit akar játszatni, ehhez alakíthatja a keretet (nem csak random vásárolgat, ahogy azt a city is tette), és hagynak neki időt is. Ja meg akinek van valami tekintélye, Mancini meg Pelle nem azok, akiknek egy Yaya Touré nagyban bólogat, hogy oké főnök, neked elhiszem, biztos jobban tudod. Szimpátiától függetlenül, Guardiola, Klopp, Carlo, Mourinho, Simeone, Bielsa(?), Conte(?) például.
Nem illik.
- morientes
Igen de kit?Kb két edző van talán,aki ott rendet tudna tenni,két egészen másfajta koncepcióval ugyan,de valamennyire egyenesbe hozná őket.Na jó,tán 3...Mou az egyik.De mozdíthatatlan.Aztán Maestro Carlo a másik.Hál istennek ő is.Meg még Simeone.Habár ekkora arcokkal ő viszont még nemigen dolgozott...ziro4vr írta:szerintem vissza kéne vinni MancinitGéci írta:Pellét elküldik, és aki követi rendbe teszi a dolgokat. Aztán Pelle lenyilatkozza megint, hogy hát ő nem kapot elég időt...egyértelműen el kell küldeniük Pellét ha akarnak valamit, egy olyan edző kell, mint amilyen Carlo volt a PSG-nek előttünk
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Egy féreg. Már elég régóta rontja a levegőt a Sahtar-ban.revolver írta:ki a fene ez a Luiz Adriano?8 gól 4 meccsen, mondjuk abból 6 a BATE-nak ment, de akkor is szép. lefogadom, hogy valami Tottenham féle lúzer csapat elviszi jövőre
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy szerencséjük van a bajnokságban is, illetve volt, hogy Yaya náluk van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Több kell oda, mint egy új edző
Nincs semmi elképzelésük, hogy mit akarnának játszani. Semmi koncepció
Ráadásul nagyon gyengén igazolnak. Nem véletlenül írtam párszor, hogy a keretük közel sem olyan jó, mint sokan gondolják
Nincs semmi elképzelésük, hogy mit akarnának játszani. Semmi koncepció
Ráadásul nagyon gyengén igazolnak. Nem véletlenül írtam párszor, hogy a keretük közel sem olyan jó, mint sokan gondolják
- ziro4vr
szerintem vissza kéne vinni MancinitGéci írta:Pellét elküldik, és aki követi rendbe teszi a dolgokat. Aztán Pelle lenyilatkozza megint, hogy hát ő nem kapot elég időt...

Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Pellét elküldik, és aki követi rendbe teszi a dolgokat. Aztán Pelle lenyilatkozza megint, hogy hát ő nem kapot elég időt...

szerintem GT is ezt a jelzőt használja rá, de nem röhög rajta.revolver írta:pont elég lesz ahhoz, hogy méltó utódja legyen Soldadonak, a Rettenetesnek.ezzel kb be is fejezte a gólgyártást ebben a bl szezonban. rúg még egyet vagy kettőt a maradék 4 meccsükön.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
pont elég lesz ahhoz, hogy méltó utódja legyen Soldadonak, a Rettenetesnek.ezzel kb be is fejezte a gólgyártást ebben a bl szezonban. rúg még egyet vagy kettőt a maradék 4 meccsükön.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ezzel kb be is fejezte a gólgyártást ebben a bl szezonban. rúg még egyet vagy kettőt a maradék 4 meccsükön.revolver írta:9, beszarok