Továbbá le kéne csapni erre a Fernando gyerekre, amíg nem viszik el, szerintem tehetséges a srác.
Ha jól tudom már nem nagyon tudunk lecsapni...
http://www.transfermarkt.de/de/grmio-fe ... 24646.html
Mondom, ott van például a Real Sociedad, tele baromi tehetséges fiatalokkal, akikből pár éven belül igazi klasszis lehet, ha jól kezelik őket. Inigo Martineztől kezdve Griezmanig szinte bárkiből lehet sztár.
Nagyon egyet tudok ezzel érteni. Sociedadból 3-4 embert is szívesen látnék nálunk: I. Martinez - Pepe helyett, Pardo vagy Illarramendi a kpre, Griezmann pedig Di Maria helyett (Griezmann szerintem Zidane miatt nagy szívvel jönne hozzánk és Griezmann & Jese szélt meg már simán el tudnék képzelni).
Itt egy videnyó Aubameyang-ról. Semmit nem érnek ezek, de jó bedobni egy új nevet.
Aubameyang nagyon felkapott főleg a két német nagyot lehet hallani, de Psg, olasz, angol csapatok is hívják. Egy tény nagyon hasznosan dolgozott 37 meccsen 19 gól és 14 gólpassz. Ha már Étienne - Josuha Guilavogui kpra nem lenne egy rossz húzás. Fiatal, nagyon tehetséges és az u-válogatotban se ment rosszul. Bár nekem még mindig Capoue - de ez meg már szinte biztos Arsenal igazolás...
Szerintem ha Carlo jon, akkor valakit magával fog hozni a PSGbol. Ez a valaki pedig Verratti lesz. Verratti mai nyilatkozata is azt mutatja, hogy nem tudja mi lesz vele a jovoben. Pár héttel ezelott még azt nyilatkozta, hogy marad a PSGben. Lehet akkor úgy hitte, Carlot nemengedik el, de most már más a helyzet. Kitudja. De szerintem Carlo egyik kedvence, ráadásul olasz is mindketto. Én nemhinném hogy Carlo, aki minden eddigi csapatában a kozéppályára oszpontositott a legtobbet, hogy idejon, és még a vak által is észreveheto harmatgyenge kozéppályánkra kezdené felépíteni a taktikáját.
Ez is szerintem biztos. Így szinte 100%, hogy nem csak Carlo hanem róla is folynak egyeztetések.
U-21 EB meg érdemes prá embert figyelni: spanyoloktól nagyon tetszik a volt Realos Rogrigo, Isco se volt rossz most se,Illarramendi is hasznosan ment a kp-n, holland belső 3as se volt rossz Maher, v. Ginkel (Chelsea?), Strootman (Man. Utd?). Innét azért ki lehetne fogni pár jó játékost a gyengécke középpályánkra viszonylag jó áron.
Az a 25 millió nehogy már akadályt jelentsen. Higu árából simán hozható.
Higut fel kell ajánlani Pogbáért egy az egyben vagy Wilsherért és adni még pénzt. Érte nem pénz kell hanem játékos (kpra).
Zidane meg van róla győződve, hogy pusztán Ancelotti bizalmára van szüksége Benzemának, hogy a legjobb között emlegessék Európában.
Azért kevés lenne csak egy Benzema. Én Rodrigo elhoznám azért Benficából. Rodrigo, Morata, Benzema és akár itt is bevethető Jese/Cr már nem is lenne egy világtalan rossz támadósor...