Szerencsejátékok
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Szerencsejátékok
Most épp nem tolom (vagyis tolok egy hasonlót, de most máshogy néztem csapatot, szívok is miatta na mind1), de tavaly az Arles-Avignonnal játszottam. Az eleje húzós volt, mert a 8. fordulóig kellett várni az első ikszre, utána viszont ha megnézed volt egy 3 veris sorozatuk és azonkívül nem volt hosszabb döntetlen nélküli széria. 38 meccs 16X, adogatta a lóvét (persze nem sokat, pár ezreket, mert mutattam, hogy mérsékelt tétekkel tolom, de ha duplázva játszod...), de nemcsak ők, ha megnézed a többi középcsapatot is (Troyest kivéve) mind 10+ döntetlen tolt a szezonban.
- ___Samy___
Santi, te miota tolod ezt a strategiat? Mert keresgettunk mostanaba vmi jo strategiat, de eddig ez tunik a legjobbnak, lehet beprobalom ha neked jol adja.
Es nekem a penz kell, nem az izgalom.
Es nekem a penz kell, nem az izgalom.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Szerintem általánosan elmondható, hogy ezek a stratégiák annak hoznak biztosan pénzt, akinek 'végtelen' tőkéje van. De az meg ugye minek játszana. Az átlagember számára az a realitás, hogy egyszer jön egy hosszabb negatív széria, és elfogy a pénz.
Az sem mellékes, hogy az élvezeti faktor így nulla, márpedig gondolom a többségnek a fogadás játék, nem megélhetésre megy.
Az sem mellékes, hogy az élvezeti faktor így nulla, márpedig gondolom a többségnek a fogadás játék, nem megélhetésre megy.
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
PEEtör írta:...Santi írta:...
Ez a "stratégia" szimpla szerencsejáték, ahogy te is írtad, nem kell hozzá ész, ezzel az erővel ezt a pénzt nyugodtan elrulettezhetnéd is, mert annyi értelme van.
...
gyanítom ezt nem gondoltad komolyan. a szerencsejáték egyértelműen az amit leírtál a második mondatodban.
Santi "stratégiája" (amúgy ez idézőjel nélkül is megállja a helyét) 1 valószínűséggel pénzt hoz. a tiédről ez korántsem mondható el, pusztán a szerencse az ami a pénzt hozza.PEEtör írta: Fogadóként próbálod a legjobb odds-okat, az un. value bet-eket megtalálni, és/vagy kihasználni az irodák és bukik hibás bemérését.
...
- Santi
Nem nagy kockázat ez, ahhoz képest, hogyha nyersz (márpedig nyersz előbb vagy utóbb), akkor ingyen forint áll a házhoz.PEEtör írta:Amúgy 26-ot kockáztatsz azért, hogy nyerj 4-et? Az igen, és lehet ez még sokkal rosszabb arány is, no offense.
Ráadásul mint írtam ezt elvileg duplázva kellene játszani, csak én mérsékeltem magam így, mert a duplázásához nincs elég tőkém, de ott pl ez a 4k az említett példán 32.5k nyereség lenne 63.5k befektetett pénzen.
Egyébként azt elismerem, hogy ez valóban csak szerencsejáték, sőt egyenesen a sportfogadás megcsúfolása, mert csak szimpla nyerészkedés az egész nem más.
kösz. érdekes egy taktika. remélem megkapom a bónuszt majd.Galacticos írta:kb másfél éve fogadtam ott.BBeno írta:valaki tud unibet 10.000 forint bónuszról valami bővebb infót mondani?
befizettem 15ezret de még 0 ft a bónuszom. akkro lesz csak 10000. ft ha megforgatom azt a saját pénzemet?
akkor úgy volt igen, hogy befizettem nem adtak semmit, megforgattam és akkor kaptam.
asszem akkor 10k-ra 60ezerig kellett forgatni.
Sportfogadói szemmel nézve totális hülyeség az összes ilyen stratégia. Fogadóként próbálod a legjobb odds-okat, az un. value bet-eket megtalálni, és/vagy kihasználni az irodák és bukik hibás bemérését.Santi írta:Olvastam realistahuni stratégiáját, én is alkalmazok egyfajta "döntetlenezős" taktikát, gondoltam leírom, hátha valaki nem ismeri.
Első körben ki kell választani 1 szoros bajnokságból (lehetőleg másodosztály, pl Championship, Ligue 2 stb.) egy középmezőnybeli csapatot, akinek sanszos, hogy sokat ikszel, mert ugye szoros a bajnokság, bárkit képes megverni, kikapni tőle, vagy ikszelni vele. Ha megvan, akkor a következő a szisztéma.
Semmi más dolgunk nincs, mint minden héten fogadni arra, hogy X-el. A tétre kell csak figyelni, hogy mindig úgy alakítsuk, hogy bármikor jön egy X (akár 7-8 vagy mégtöbb meccs után is), rögtön plusszal jöjjünk ki belőle. Elvileg duplázni kellene a tétet minden héten, viszont az nekem sok, ezért én 500-al szoktam kezdeni, aztán 800-al rakom, innentől kezdve, pedig mindig az előző 2 hetit adom össze és annyival rakom, egy példával levezetem mire gondolok.
1. hét - Tét: 500 Vesztett szelvény, nem jött az X
2. hét - Tét: 800 Vesztett szelvény, nem jött az X
3. hét - Tét: 1300 Vesztett szelvény, nem jött az X
4. hét - Tét: 2100 Vesztett szelvény, nem jött az X
5. hét - Tét: 3400 Vesztett szelvény, nem jött az X
6. hét - Tét: 5500 Vesztett szelvény, nem jött az X
7. hét - Tét: 8900 Nyert, végre X-et játszott
Tegyük fel, hogy 3-as szorzóval adják az X-et, mert általában ennyi körül szokták. Akkor a nyereményünk 3x8900=26700 Ft.
De mennyit öltünk bele eddig? 500+800+1300+2100+3400+5500+8900=22500
Tehát 26700-22500=4200 vagyis a profitunk, így amivel kiszálltunk belőle 4200 Ft ingyen lóvé, mert ehhez a játékhoz nem kell ész. Csak a tét okos növelésre kell figyelni, ha van annyink, hogy tudjunk minden héten duplázni, akkor a profit mégnagyobb.
A legfontosabb szabály azonban, hogy döntetlen esetén, ugorjunk rögtön vissza alaptétre, tehát a fenti példa alapján, a 8. hétre újra 500-al fogom tenni az X-et, és így kezdem elölről.
A hátulütője a dolognak megvan persze, mert semmi nem fenékig tejfel. Ha a csapat kifog egy 10-12 meccses szériát, amikor nem ikszel egyáltalán, akkor az cumi, de bírni kell lóvéval és nem feladni, mert ikszelni fog! De természetesen azért választunk ilyen középmezőnybeli csapatot, mert ezek átlagban minimum 3-4 meccsenként hoznak azért egy döntetlent, így én még nem is kerültem soha ilyen problémába.
Ez a "stratégia" szimpla szerencsejáték, ahogy te is írtad, nem kell hozzá ész, ezzel az erővel ezt a pénzt nyugodtan elrulettezhetnéd is, mert annyi értelme van.
Amúgy 26-ot kockáztatsz azért, hogy nyerj 4-et? Az igen, és lehet ez még sokkal rosszabb arány is, no offense.

JA, egyébként hosszútávon a legtöbb gyűjtő veszteséges, egyszer-kétszer belefér, persze, meg a buli kedvéért, de hosszútávon a single bet-nek van csak értelme, ha komolyan akarsz nyerni.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- Galacticos
kb másfél éve fogadtam ott.BBeno írta:valaki tud unibet 10.000 forint bónuszról valami bővebb infót mondani?
befizettem 15ezret de még 0 ft a bónuszom. akkro lesz csak 10000. ft ha megforgatom azt a saját pénzemet?
akkor úgy volt igen, hogy befizettem nem adtak semmit, megforgattam és akkor kaptam.
asszem akkor 10k-ra 60ezerig kellett forgatni.
valaki tud unibet 10.000 forint bónuszról valami bővebb infót mondani?
melyik online fogadóirodát ajánlanátok?

hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Santi
Olvastam realistahuni stratégiáját, én is alkalmazok egyfajta "döntetlenezős" taktikát, gondoltam leírom, hátha valaki nem ismeri.
Első körben ki kell választani 1 szoros bajnokságból (lehetőleg másodosztály, pl Championship, Ligue 2 stb.) egy középmezőnybeli csapatot, akinek sanszos, hogy sokat ikszel, mert ugye szoros a bajnokság, bárkit képes megverni, kikapni tőle, vagy ikszelni vele. Ha megvan, akkor a következő a szisztéma.
Semmi más dolgunk nincs, mint minden héten fogadni arra, hogy X-el. A tétre kell csak figyelni, hogy mindig úgy alakítsuk, hogy bármikor jön egy X (akár 7-8 vagy mégtöbb meccs után is), rögtön plusszal jöjjünk ki belőle. Elvileg duplázni kellene a tétet minden héten, viszont az nekem sok, ezért én 500-al szoktam kezdeni, aztán 800-al rakom, innentől kezdve, pedig mindig az előző 2 hetit adom össze és annyival rakom, egy példával levezetem mire gondolok.
Tegyük fel, hogy 3-as szorzóval adják az X-et, mert általában ennyi körül szokták. Akkor a nyereményünk 3x8900=26700 Ft.
Tehát 26700-22500=4200 vagyis a profitunk, így amivel kiszálltunk belőle 4200 Ft ingyen lóvé, mert ehhez a játékhoz nem kell ész. Csak a tét okos növelésre kell figyelni, ha van annyink, hogy tudjunk minden héten duplázni, akkor a profit mégnagyobb.
A legfontosabb szabály azonban, hogy döntetlen esetén, ugorjunk rögtön vissza alaptétre, tehát a fenti példa alapján, a 8. hétre újra 500-al fogom tenni az X-et, és így kezdem elölről.
A hátulütője a dolognak megvan persze, mert semmi nem fenékig tejfel. Ha a csapat kifog egy 10-12 meccses szériát, amikor nem ikszel egyáltalán, akkor az cumi, de bírni kell lóvéval és nem feladni, mert ikszelni fog! De természetesen azért választunk ilyen középmezőnybeli csapatot, mert ezek átlagban minimum 3-4 meccsenként hoznak azért egy döntetlent, így én még nem is kerültem soha ilyen problémába.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
hónapok után raktam egy brahi mixet hasraütés szerűen, neccesen, de jött.
benfica - monaco H
(1-0) malmö - atletico V
basel - ludogorec H
arsenal - anderlacht félidő H
300 -> 3100
benfica - monaco H
(1-0) malmö - atletico V
basel - ludogorec H
arsenal - anderlacht félidő H
300 -> 3100
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
3/2:
Arsenal
Real Madrid
Dortmund
Köszi Arsenal...
Még jó, hogy az utolsó pillanatban szisztémaként raktam meg (nem nagy összeg, de veszteség).
Arsenal
Real Madrid
Dortmund
Köszi Arsenal...

Még jó, hogy az utolsó pillanatban szisztémaként raktam meg (nem nagy összeg, de veszteség).

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
10/3, pont jó helyen volt az a 3.milwall-blackburn
brighton-wigan
shmona-beitar
dnepro-oleksandrya
defensa-newells (elmaradt)
c.palace-sunderland
entella-ternana
aldosivi-argentinos (elmaradt)
beroe-litex
konyaspor karabukspor
valenciennes-angers
beitar shimshon-ironi rishon

Wigan azért bekaphatja, közel voltam a telitalálathoz.

Bank: +11.5 egység
Találati arány: 46/10 (21%)
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Hát ez nem sikerült

-
- Kedvenc játékosaid: raul,casillas,cr
- Kedvenc csapatod: Real Madrid,FTC
Szerintem Basel-Ludogorets az nyugodtan mehet 1 es be,,van olyan érzésem hogy ott a svájciak gyoznek..
Benfica-Monaco 1
Real Madrid-liverpool 1
Dormund-Galata 1
és meggondolando még az oroszokra is a 2,20 as szorzo
Ezt 10 euroért mai napra megjátszom....
Benfica-Monaco 1
Real Madrid-liverpool 1
Dormund-Galata 1
és meggondolando még az oroszokra is a 2,20 as szorzo
Ezt 10 euroért mai napra megjátszom....

Ugyan ilyet raktam, plusz még: Arsenal-Anderlecht 4 gól alatt.Géci írta:Basel - Ludogorets V
Juve- Olympiakosz D
Real - Pool (0-1) H
Dortmund- Galata (0-1) H

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Basel - Ludogorets V
Juve- Olympiakosz D
Real - Pool (0-1) H
Dortmund- Galata (0-1) H
800---->44.000
Juve- Olympiakosz D
Real - Pool (0-1) H
Dortmund- Galata (0-1) H
800---->44.000

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Olvass vissza, döntetlenes stratégia.
Topligák nem igazán hoztak az utóbbi időben, most bepróbálkozok az ismeretlen tereppel.
Betcafé, csak időben kell menni.Ennyi hülye meccset hol találtál?

Topligák nem igazán hoztak az utóbbi időben, most bepróbálkozok az ismeretlen tereppel.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Oké, de mi mivel, merre, meddig, mikor? Ennyi hülye meccset hol találtál?

"And my heart will leave you never."