Szóval inkább összehangolatlannak tűnik a dolog.
+1ziro4vr írta:nem néztem végig a meccsüket, de ez a ter Stegen lábbal elég faszának tűnt (tudom, copott már be gólt hazaadásból) én őt nyomatnám végig, sokkal több van benne, mint Bravoban

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 6., csütörtök 11:25
+1ziro4vr írta:nem néztem végig a meccsüket, de ez a ter Stegen lábbal elég faszának tűnt (tudom, copott már be gólt hazaadásból) én őt nyomatnám végig, sokkal több van benne, mint Bravoban
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 6., csütörtök 11:21
a barca játékában nemtucsoki írta:Elvégre nem az a lényeg hogy egy kapus védeni is tudjonziro4vr írta:nem néztem végig a meccsüket, de ez a ter Stegen lábbal elég faszának tűnt (tudom, copott már be gólt hazaadásból) én őt nyomatnám végig, sokkal több van benne, mint Bravoban
![]()
ui: Bravo lábmunkájára sem lehetett eddig panasz.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 6., csütörtök 11:20
Elvégre nem az a lényeg hogy egy kapus védeni is tudjonziro4vr írta:nem néztem végig a meccsüket, de ez a ter Stegen lábbal elég faszának tűnt (tudom, copott már be gólt hazaadásból) én őt nyomatnám végig, sokkal több van benne, mint Bravoban
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 6., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 6., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 6., csütörtök 9:40
Ez már ellenünk is látszott. Lassan indul, lassan fordul... Jól beszopta.Realista24 írta:Na, most megfigyeltem Suarezt, van rajta vagy 3-5 kiló plusz.
Én megerősítem, ez így van.Realista24 írta:Az csak egy kamu fb kép és idézet. Soha nem került megerősítésre.ericco írta:Reus nem azt nyilatkozta pár éve, hogy a Barca a Real történelmének egy kis része? Mondjuk ettől függetlenül még a katalánékhoz igazolhat, csak hát ezidáig a hírek úgy szóltak, hogy inkább mi szemezgetünk vele, és ő is velünk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 6., csütörtök 8:23
Az csak egy kamu fb kép és idézet. Soha nem került megerősítésre.ericco írta:Reus nem azt nyilatkozta pár éve, hogy a Barca a Real történelmének egy kis része? Mondjuk ettől függetlenül még a katalánékhoz igazolhat, csak hát ezidáig a hírek úgy szóltak, hogy inkább mi szemezgetünk vele, és ő is velünk.
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 6., csütörtök 8:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 6., csütörtök 6:52
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 5., szerda 23:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 5., szerda 23:31
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 5., szerda 15:43
Egyetértek. A KP sor sem acélos odaát, de véleményem szerint ha inkább JH-re és 1 KH-ra költöttek voltak akár még Rakitic vagy Ter Stegen helyett akkor is előrébb lettek volna. (mármint a középszer Matyi és a Verminátor helyett) A szezon elei 2-3 jó meccset lehozó Rakitic ugyanis teljesen eltünt a süllyesztőben ami az előre játékot illeti mindenképp. Busi ugye alapból kuka ilyen tekintetben bár érdekese adatot olvastam miszerint klasszikus gólpasszt a Barca KP-ról idén csak Busi!!! adott (1-et) a hétvégi meccs előtt legalábbis még így volt az egyik fórum szerint. Ez mindent elárul kb. Iniesta teljesítményéről is.Realista24 írta: A négy támadóval nem lenne gond, ha mögöttük lenne két olyan arc, mint nálunk Kroos vagy Modric, illetve, ha a védelem minősége megközelítené a miénket.
Köszi32-40 millió közötti összegről írnak. De pl a Manchester nem kap az értékesített mezek után már semmit, mi pedig igen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 5., szerda 15:29
A négy támadóval nem lenne gond, ha mögöttük lenne két olyan arc, mint nálunk Kroos vagy Modric, illetve, ha a védelem minősége megközelítené a miénket. Ezt nem nagyképűségből írom, ez tény.Most hogy igy mondod, talan egy 4-2-3-1-et el tudnek kepzelni. Elol Suarez, mogotte Messi, a baloson Neymar, a jobboson Reus, a kerdes mar csak az hogy ki fog itt vedekezni![]()
32-40 millió közötti összegről írnak. De pl a Manchester nem kap az értékesített mezek után már semmit, mi pedig igen.Ha már szóba került, nekünk nagyságrendileg milyen összegű szerződésünk van az adidassal? (ha van erről inforáma)
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 5., szerda 15:25
Ha már szóba került, nekünk nagyságrendileg milyen összegű szerződésünk van az adidassal? (ha van erről inforáma)Realista24 írta:Iniesta megy kifele csúnyán. Az ő helyére jó lehet Reus.
De azt sem bánom, ha mi megvesszük Neymart.
Ehhez kapcsolódó hír, hogy az Adidas megpróbál rámenni a Barcára. Próbálják kihasználni, hogy amíg az Adidas a MUval kötött egy 900 milla körüli szerződést, addig a katalánok ennek a felét sem kapják.BM (adidas, plusz psg-s érvek)
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 5., szerda 15:22
Most hogy igy mondod, talan egy 4-2-3-1-et el tudnek kepzelni. Elol Suarez, mogotte Messi, a baloson Neymar, a jobboson Reus, a kerdes mar csak az hogy ki fog itt vedekezniRealista24 írta:Nem is a jelenlegi gondolkodom. Kénytelenek lesznek áttérni egy teljesen más szisztémára, már ha haladni akarnak a korral. Kiesnek azok az emberek, akikkel működött a gépezet. Jó focistáik lesznek, ez nem kétséges, csak nem fog feküdni nekik a stílus.Szeintem nem. Reus sokkal közelebb játszik a kapuhoz, a góllövés az egyik erőssége, iniestának nagyon nem. A jelenlegi felállásukba sehogy se férne be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 5., szerda 15:13
Nem is a jelenlegi gondolkodom. Kénytelenek lesznek áttérni egy teljesen más szisztémára, már ha haladni akarnak a korral. Kiesnek azok az emberek, akikkel működött a gépezet. Jó focistáik lesznek, ez nem kétséges, csak nem fog feküdni nekik a stílus.Szeintem nem. Reus sokkal közelebb játszik a kapuhoz, a góllövés az egyik erőssége, iniestának nagyon nem. A jelenlegi felállásukba sehogy se férne be.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 5., szerda 14:55
Szeintem nem. Reus sokkal közelebb játszik a kapuhoz, a góllövés az egyik erőssége, iniestának nagyon nem. A jelenlegi felállásukba sehogy se férne be.Iniesta megy kifele csúnyán. Az ő helyére jó lehet Reus.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 5., szerda 14:06
+ egy indok, hogy ne igazoljon odahehe írta:perfekt.Kerlon írta:ne má', mondjuk akkor valaki megint fölösleges lesz a támadó sorban... Henry-Dinho-Eto'o-Messi sorhoz hasonlít a dolog.
neymar-céronaldo-pato jövőre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 5., szerda 14:06
Ehhez kapcsolódó hír, hogy az Adidas megpróbál rámenni a Barcára. Próbálják kihasználni, hogy amíg az Adidas a MUval kötött egy 900 milla körüli szerződést, addig a katalánok ennek a felét sem kapják.BM (adidas, plusz psg-s érvek)
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 5., szerda 14:05
perfekt.Kerlon írta:ne má', mondjuk akkor valaki megint fölösleges lesz a támadó sorban... Henry-Dinho-Eto'o-Messi sorhoz hasonlít a dolog.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem