Serie A

Foci a Real Madridon túl...
BBeno

Re: Serie A

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 14., péntek 16:34

pl. egy zlatannal olaszban garantált a bajnoki cím.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 16:13

realistahuni írta:Mancini az Interrel ért el sikereket azért, szóval meglátjuk. Nem tartom nagy edzőnek, de az Interrel jól járhat és talán nem megy tovább a lejtőn. Ilyen kerettel azért a harmadik helyet illene megcsípni.
Milyen kerettel? Én kérdezem csak, le vagyok maradva most az olasz focival, pedig anno szívesen néztem a juve, milan, inter meccseit pl, mert volt taktika, voltak nagy nevek, és színvonal is volt.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 14., péntek 16:12

realistahuni írta:Mancini az Interrel ért el sikereket azért, szóval meglátjuk. Nem tartom nagy edzőnek, de az Interrel jól járhat és talán nem megy tovább a lejtőn. Ilyen kerettel azért a harmadik helyet illene megcsípni.
mit csinált? a bundabotrány után a legerősebb kerettel rendelkezett, abból hozott össze talán a Róma előtt 3 bajnoki címet, de a BL-ben épp úgy felsült, mint a Citynél... Semmi extrat nem tud a csapatainak adni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 14., péntek 15:21

Mancini az Interrel ért el sikereket azért, szóval meglátjuk. Nem tartom nagy edzőnek, de az Interrel jól járhat és talán nem megy tovább a lejtőn. Ilyen kerettel azért a harmadik helyet illene megcsípni.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 14:49

akkor már csak balotellit kell visszacsábítani, és meg is van a csodacsapat :lol:

Olaszba' már csak az megy aki kiégett 30as és lötyögni akar némi zsozsóért, vagy aki nem bírja a stresszt és ott kiskirálykodhat (khm Gonzalo :mrgreen: )
Nem illik.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2014. november 14., péntek 14:44

ziro4vr írta: ez melyik csapat? mindenesetre sok sikert mancinivel :lol: a nemzetközi kupákkal kár lesz foglalkozniuk a szurkolóknak

Mazzari, ha jól tudom eddig az Inter edzője volt.
Szóval Mancini hazatér :salute: :lol: :lol: :agree:
ZIDANE

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 14., péntek 14:40

BBeno írta:kirúgták mazzarrit.

helyette: mancini. :lol: :lol: nagyon rossz edző szerintem
ez melyik csapat? mindenesetre sok sikert mancinivel :lol: a nemzetközi kupákkal kár lesz foglalkozniuk a szurkolóknak
Nem illik.

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 14., péntek 12:47

kirúgták mazzarrit.

helyette: mancini. :lol: :lol: nagyon rossz edző szerintem
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2014. november 9., vasárnap 23:11

Morata lett a hónap játékosa Októberben.... :lol: :lol: :mrgreen:

Tevez szólógólja szép volt

Szegény Medelt meg ilyen indokkal küldték le..
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 9., vasárnap 17:39

ziro4vr írta:ott a Morata dupla a juvéban!!!!négy. igaz 5-0 után, csereként beállva, de akkor is!!!négy. lehetne a neve a kivégző, ehhez ért a fiú :lol:
erre jó lesz ott is. ugyanazt fogja csinálni 3-4 nulláknál lő majd pár gólt

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 9., vasárnap 17:34

ott a Morata dupla a juvéban!!!!négy. igaz 5-0 után, csereként beállva, de akkor is!!!négy. lehetne a neve a kivégző, ehhez ért a fiú :lol:
Nem illik.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 8., szombat 22:59

A Milan témához :)

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 5., szerda 13:57

ziro4vr írta:
Kerlon írta:Hát azért a Napolinál Benitez se kis kontár. A Juvenak meg nem éri meg a BL, mert nem tud bundázni és nyerni egyszerre. :mrgreen:
ja, bár ott inkább az országon belüli kiskirályokat akartam kiemelni, mint Pipita :lol:

a Juvén meg löktünk még egyet Morata beépítésével :D
amikor elbotlik ziccerben az nem lesz annyira gyanús :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 5., szerda 13:48

Kerlon írta:Hát azért a Napolinál Benitez se kis kontár. A Juvenak meg nem éri meg a BL, mert nem tud bundázni és nyerni egyszerre. :mrgreen:
ja, bár ott inkább az országon belüli kiskirályokat akartam kiemelni, mint Pipita :lol:

a Juvén meg löktünk még egyet Morata beépítésével :D
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 5., szerda 13:35

Hát azért a Napolinál Benitez se kis kontár. A Juvenak meg nem éri meg a BL, mert nem tud bundázni és nyerni egyszerre. :mrgreen:
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 5., szerda 13:11

Érdekes egyébként, hogy a PSG azért komolyabb tényezőnek mondható a bl-ben pl, mint a Man. City. Mondjuk itt látszik, hogy Carlo szakmai munkája mit jelentett ott, a City meg nem képes egy olyan edzőt szerezni, aki valamiféle koncepciót követ. Látszik gyakorlatilag, ahogy Mancini meg Pellegrini is elbújt a játékosok mögött, hogy oké vannak klasszisok meg van zsé, aztán lesz valami.

Olaszoknál meg, Napoli, Róma ezek pl kellemes kis csapatok, de komolyan nem lehet velük számolni, mert vagy a játékuk nem haladja meg a mai modern foci követelményeit, vagy tele vannak olyan emberekkel, akik országon belül még kiskirályok, de nemzetközi szinten már kevesek. A Juve azért más talán, mert Conte alatt szerintem kijöhetett volna egy komolyabb eredmény, de aztán valahogy mégsem. Most meg odakerült Allegri, aki egy full közepes edző, ő nem fog olyan extrán adni, ami a bl-ben elég lesz valami érdemleges eredményre. Csak az olasz sablont tolja.
Nem illik.

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 5., szerda 12:55

Realista24 írta:
A PSG pl engem meglepett.. odavitték a jelenkori focitársadalom talán legjobb edzőjét Ancellotit aztán pedig csask úgy elpasszolták... Pedig érzésem szerint vele 1 max 2 éven belül minimum a döntő ott lett volna.
Elpasszolták? Carlo váltani akart, a Real Madrid hívta. A PSG semmit nem tudott tenni, maximum kényszerítik a maradásra, de mire jó egy csalódott edző?
Jó persze értem. Nyilván minden tőlük telhetőt megtettek. (pont az lett volna a durva ha nem...)
Engem egyébként azért is lepett meg kicsit Carlo idejövetele (abban az időpontban amikor jött) mert ha jól emlékszem , de javíts ki ha tévedek mindössze 2 évet volt a PSG padján és bár a bajnoki cím megvolt egy nemzetközi eredmény nélkül Carlotól egy kicsit olyan befejezetlen koncepciónak tűnik a PSG-s időszak.

Persze ez már legyen a PSG baja nyilvánvaló csak a gondolataimat írtam le a dologgal kapcsolatosan.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 5., szerda 12:50

A PSG pl engem meglepett.. odavitték a jelenkori focitársadalom talán legjobb edzőjét Ancellotit aztán pedig csask úgy elpasszolták... Pedig érzésem szerint vele 1 max 2 éven belül minimum a döntő ott lett volna.
Elpasszolták? Carlo váltani akart, a Real Madrid hívta. A PSG semmit nem tudott tenni, maximum kényszerítik a maradásra, de mire jó egy csalódott edző?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Fuentealbilla

HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 5., szerda 12:48

A gáz az, h egyetlen olajcsilliárdos csapat se ért el semmit nemzetközileg.
Persze a citynek leesett 1-2 bajnoki cím és helyenként tetszetős játék és otthon a PSG is bajnok, de nekem óriási csalódás egyébként alapvetően ezek az újgazdag csapatok.
Lehetne kivételként mondani az első ilyen csapatot a Chelseat, de arra a BL győzelemre szerintem még Abra sem büszke nem beszélve arról , h 1 évtized kellett hozzá.
Egy City-től és egy PSG-től pl. én már többet vártam volna ... minimum egy BL döntőt, de még annak a közelébe se kerültek... ha jól rémlik még a 4-be sem.
Na erre most véleményem szerint esélyük sincs erős keret ide vagy oda. A city BL kálvirájáról pedig inkább szót sem ejtek
Összességében egy jó Milan amilyen szintén Carlo kezei alatt volt hiányzik és a nívó is amit a Juve-Inter-Milan hármas képviselt..

petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 5., szerda 11:44

hehe,
igaz, hogy a PSG-nek voltak szép eredményei a nemzetközi porondon korábban is, de általában egy ugródeszkának számított a nagy tehetségek számára.
Ezért írtam azt, hogy a nagy olasz sztárcsapatokhoz azért nem volt mérhető a PSG, bár Franciaországban nagy csapat volt mindig is.

Realista, tény, hogy a 2003-as BL döntő talán minden idők legrosszabb fináléja volt, de az olasz sztárcsapatok más nemzetiségű klubokkal azért játszottak élvezetes meccseket, a calcio meg egy igazi cirkusz volt.

Most pl ha már PSG. A Ligue 1 egyeduralkodója lett a párizsi csapat a tőkeinjekció óta. Tudom, hogy most a Marseille vezeti a tabellát, de meglepődnék ha ez a végéig így maradna.
Vagy a BundesLiga, ami egy Bayernen kívül nem áll senkiből. A Dortmund 2-3 évig feljött rájuk, de aztán hosszú távon már nem lettek versenyképesek. Pénzügyileg nem bírják, és teljesen elszipkázza a rivális München az összes komoly játékosukat. (Ez mondjuk mindig is így volt arrafelé..)
Anglia meg egy igazi gyűjtő lett, van 4-5 csapat aki mindenkit megvesz, akit csak lehet. (Bár a legjobbak a 2 spanyol gigászhoz mennek általában..)

Egy jó 10 éve a PL - La Liga - Calcio hármas rendszeresen kiélezett küzdelmeket hozott, és voltak igazi, nagy csúcsderbik, amelyeket a világ minden pontján figyeltek.
Most meg van a PL, a La Liga, és ezek az egycsapatosak, mint a Ligue 1, meg a BundesLiga...

Vissza: