u talkin bout practice?

HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 6., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 6., csütörtök 13:28
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 6., csütörtök 2:57
Persze, ki másnak..Realista24 írta:Ezt is Messinek köszönhetjük, mert idén már a gólok nem fontosak, csak a gólpasszok, így Cé hagy másokat is érvényesülni a cél érdekében.zalkrisz írta:Na, mégiscsak lehet jól és eredményesen is játszani Ronaldo mellett?
Nekem aztán mindegy, lényeg, hogy lehet eredményesen is játszani, nem kell a kamuszöveg, hogy neki nem a góllövés a feladata. Az meg, hogy Ancelotti mit mond... én már azt sem hiszem el neki, amit kérdez. Nagy arc az öreg, szeret ironizálni.Kerlon írta:angyalom lehet, hogy pont Ronaldo miatt virágzott ki, mert így 2-en vannak "csúcs"ban és nem 2 ember figyel Karimra, hanem megosztják a védőket KETTEN.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 5., szerda 13:39
angyalom lehet, hogy pont Ronaldo miatt virágzott ki, mert így 2-en vannak "csúcs"ban és nem 2 ember figyel Karimra, hanem megosztják a védőket KETTEN.zalkrisz írta:Na, mégiscsak lehet jól és eredményesen is játszani Ronaldo mellett?
BenzemaReal24 vagy 31? Fontold meg.Realista24 írta:Ezt is Messinek köszönhetjük, mert idén már a gólok nem fontosak, csak a gólpasszok, így Cé hagy másokat is érvényesülni a cél érdekében.zalkrisz írta:Na, mégiscsak lehet jól és eredményesen is játszani Ronaldo mellett?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 5., szerda 12:47
Emlékszel mit írta ma Patozásra nem is olyan régen és nem is egyszer?Fuentealbilla írta:Szerintem még Patot ishehe írta:sztem hozni kell falcaot cavanit meg suarezt.
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. november 5., szerda 12:31
Szerintem még Patot ishehe írta:sztem hozni kell falcaot cavanit meg suarezt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 5., szerda 12:12
Ezt is Messinek köszönhetjük, mert idén már a gólok nem fontosak, csak a gólpasszok, így Cé hagy másokat is érvényesülni a cél érdekében.zalkrisz írta:Na, mégiscsak lehet jól és eredményesen is játszani Ronaldo mellett?
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 5., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. november 5., szerda 12:03
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 5., szerda 11:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 5., szerda 11:44
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 5., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: mocsok » 2014. november 5., szerda 8:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 3., hétfő 13:49
Mondjuk, akkor pofánvágom, ha decemberben a Celta ellen nem rúg nekem egy góltmathers írta:Engem annyira kielégített, hogy ha tavaszig rosszul játszik, akkor se mondok rá semmit.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 3., hétfő 13:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 3., hétfő 13:40
Printscreenzalkrisz írta:Egyébként sokszor van az, hogy kérdezik, Ronaldot miért nem lehet szidni... Nálam Benzema is elért most egy olyan szintet, hogy jöhet 2-3 rossz meccse, biztos egy rossz szót nem írnék, annyira kielégített az utolsó hónapja... De azért remélem nem ez jön
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 3., hétfő 13:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 17:48
HozzászólásSzerző: Fuentealbilla » 2014. október 30., csütörtök 22:07
Hát most jön majd a kiröhögés lehet és a többi... , de a tavalyi Suarez konstans jó teljesítménye és egyébként is kiváló képességei miatt rá. De természetesen a szelídebb fajta Suarezre gondolok. Még olyan frissen barcás, h nem sikerült még kellően megutálnompeti_madrid írta:Ha már így szóba hoztad: ki lenne az az egy?Fuentealbilla írta: Ezt a Benzint csak 1 csatárért cserélném el alapvetően maximum...
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 30., csütörtök 21:47
Ha már így szóba hoztad: ki lenne az az egy?Fuentealbilla írta: Ezt a Benzint csak 1 csatárért cserélném el alapvetően maximum...
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem