Mondjuk 1-2 vicces, amikor úgy dobálják vissza a másiknak a labdát, mint a mesékben a meggyújtott dinamitot.Am én ezeket a Benzema meg CR összjátékokat annyira imádom.

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 5., szerda 10:37
Mondjuk 1-2 vicces, amikor úgy dobálják vissza a másiknak a labdát, mint a mesékben a meggyújtott dinamitot.Am én ezeket a Benzema meg CR összjátékokat annyira imádom.
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 5., szerda 8:06
Nem csak Te! Tegnap is volt pár!mathers írta:Am én ezeket a Benzema meg CR összjátékokat annyira imádom.
HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. november 5., szerda 0:01
Rendben, szerintem ez tjó is lesz végszónak!R.M.C.F írta:Személyeskedésből jeles vagy fiam,észből kevés.....de ez megszokott,nem Te vagy az első,aki ezt megjátssza,annyi fa*****od van ,mint koldus az aluljáróban.
Csináld csak,Te dolgod,engem nagyon nem hat meg,az üldözési mániáim nagy része "gyönyörűen " valóság lett évek távlatában......sajnálom. Ez van. ha nem tudod,ne fogadd el.
Te vagy a 56. aki megtalál.....majd jön az 57. is nemsokára.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 4., kedd 23:57
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 23:54
HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. november 4., kedd 23:42
R.M.C.F írta:mikor ilyen nehezen éled meg az egészet
Aha,nehezen,mint egy normális ember akit sértegetnek. Mint az üldözési mánia pl.....![]()
![]()
én is tudok sértegetni,ahhoz nem kell ész,neked mehetnék,és írhatnék baromságokat mint Te,de nem teszem.
Meghagyom neked. Csűrheted csavarhatod....Te kezdted,Te támadtál.....Te nem tudtál értelmeznie egy egyszerű mondatot.
Pihenj,lehet jót tesz.
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. november 4., kedd 23:39
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 23:37
mikor ilyen nehezen éled meg az egészet
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 4., kedd 23:31
HozzászólásSzerző: ericco » 2014. november 4., kedd 23:26
HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. november 4., kedd 23:25
Én írtam egy troll mondatot, te írtad a bunkózást meg a hadd szóljak cuccokat, illetve megkérdezted, mire írom. Kifejtettem a te kérésedre ( :Đ :Đ ), ami neked támadás, személyeskedés, bunkóskodás, szakarodás és társai. Máskor ne kérdezd a véleményemet, ha így kiakadsz rajta!R.M.C.F írta:A bunkóskodásod,személyeskedésed miatt szerintem....de biztos olyan nem volt. Csak azt hittem.....üldözési mánia tudod.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 23:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 23:03
HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. november 4., kedd 23:00
Mivel moderátor vagy és szóbeli figyelmeztetésben részesítettél, gondolom megkérdezhetem, hogy mi miatt kaptam! Vagy olyat sem lehet?Realista24 írta:Utolsó dobásod volt, aztán kíváncsiskodhatsz. És igen, paraszt vagyok.Mit kezdtem el?Tudtommal nem én írtam más hszére hogy bunkó, meg más viselkedésére hogy szarakodás. Szóval nagyon kíváncsi vagyok!
![]()
Idén az első meccs, el van tűnve, kellett neki a színház. pfejplusz sztem túl is játssza magát és a szerepét. úgy megy oda az emberhez kiosztani egy szabálytalanság után... peckesen.. magyarázva.. kemény arcot vágva.. mondjuk állítólag a fradit sem szereti.
HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. november 4., kedd 22:59
Én írtam egy troll mondatot viccből, Pepe kapcsán. Leírtad hogy van valójában, amire megírtam, hogy oké rendben. Mi nem érthető? Milyen betámadás? Milyen bunkózás? Milyen szarakodás? Össze-vissza sorolod itt a kifejezéseket a vélt sérelmedre. Nem én írtam h bunkó vagy szarakodás, de engem nem zavar, sztem fun! De a lényeg, hogy ezek szerint tényleg nem Pepe miatt volt a dolog. Oké rendben. Ettől még szerintem nagyot játszott ma is.R.M.C.F írta:TrueColours írta:Nekem Varane játéka tetszett nagyon, pedig csak egy spanyol középcsapat szint volt az ellenfél, mint kiderült. (Ami persze a támadóknak nem csökkenti az érdemeit!)
Teljesen jó volt ez sörmeccsnek. Legyen meg zsinórban a 16 meccs pls! :Đ :Đ
Figyelj,
Betámadtál varannal,hogy nem ismerem el,holott tök másról írtam,gyengébbek kedvéért,arról,hogy egy olyan csapat ellen,akik alig mennek át a félpályán,nem feltétlen mérvadó a teljesítménye.....írtam ezt azért,hogy próbáljam újra azt....amit egyébként évek óta,megosztani azt amit tudok,vagy nem tudok,másokkal......Te betámadtál,nekem jöttél....sőt,sértegettél,pl azzal hogy üldözési mániám van. Nem baj,nem vagyok sértődős.......
Majd ez mivel nem volt elég,megpróbáltál sértegetni pepével.....hogy 10 oldalon át(összesen nem volt ennyi vita),én pepét preferáltam varanal szemben(ennek meg semmi köze a megítéléséhez), igen....mert ő a legjobb védőnk,elnézést ha ez neked nem tetszik. Próbálkozol mindennel.....csak hogy beugass......menj máshová.....más nem tudok mondani,vagy értelmezd amit írok jobban.,
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 4., kedd 22:58
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 22:52
TrueColours írta:Nekem Varane játéka tetszett nagyon, pedig csak egy spanyol középcsapat szint volt az ellenfél, mint kiderült. (Ami persze a támadóknak nem csökkenti az érdemeit!)
Teljesen jó volt ez sörmeccsnek. Legyen meg zsinórban a 16 meccs pls! :Đ :Đ
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 4., kedd 22:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 22:50
Utolsó dobásod volt, aztán kíváncsiskodhatsz. És igen, paraszt vagyok.Mit kezdtem el?Tudtommal nem én írtam más hszére hogy bunkó, meg más viselkedésére hogy szarakodás. Szóval nagyon kíváncsi vagyok!
![]()
Idén az első meccs, el van tűnve, kellett neki a színház. pfejplusz sztem túl is játssza magát és a szerepét. úgy megy oda az emberhez kiosztani egy szabálytalanság után... peckesen.. magyarázva.. kemény arcot vágva.. mondjuk állítólag a fradit sem szereti.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 4., kedd 22:49
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem