Mert ott van már nekik Javi G.Erti írta:Amúgy azon mi az eszetlen költekezés, hogy hiányposztra vettek egy nagyon jó játékost?

Remélem, a nagy spanyolosítási láz közepette nem akarjuk őt visszaédesgetni.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 7., péntek 12:56
Mert ott van már nekik Javi G.Erti írta:Amúgy azon mi az eszetlen költekezés, hogy hiányposztra vettek egy nagyon jó játékost?
HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 7., péntek 12:51
Egy VKP leigazolása, hogy teheti könnyebbé Silva megszerzését?A city eszetlen költekezése a hasznukra válhat idén! Megvették Fernandinhót is a Sahtartól,ami nekünk nézve kedvező lehet. Ezzel lehet megnyílik az út Silva Madridba igazolása felé.
HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. június 7., péntek 12:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 7., péntek 12:49
Tanlán mert jobb játékos annál, hogy csak rotálva kapjon lehetőséget. De igazából amíg nem érdeklődünk, addig nem is lehet tudni mi a helyzet, ezért mondom, hogy egy próbát megérne. Martinezt előbb fogja játszani Pep, ebben biztos vagyok.cart írta:Minek adná el a Bayern Gustavot? Ők se túl vastagok a középpályán. Van valami fiatal török meg Gustavo cserének, aztán annyi. Pep mondta, hogy nem kell, vagy miből gondolod?
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 7., péntek 12:45
Minek adná el a Bayern Gustavot? Ők se túl vastagok a középpályán. Van valami fiatal török meg Gustavo cserének, aztán annyi. Pep mondta, hogy nem kell, vagy miből gondolod?nmate írta: nem igaz nem próbáljuk meg Gustavot, Pepnek úgysem kell majd. 20 milláért lazán jönne, annyiért meg még a hülyének is megéri, nemhogy a RM vezetőségnek.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 7., péntek 12:38
Ott nem Torresre volt építve a csapat?legendary írta:A Chelsea-nél két csatárral kezdett (Drogba, Anelka), majd belátta, hogy ez nem működik, vagy csak egyikük játszott vagy Anelka kiment szélre.
HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 7., péntek 12:31
Igen, ezt csak a Real Madrid csinálja. A többi klub teljesen máshogy áll a dolgokhoz, még a Barca is... Várjunk? Nem isPont ez nem tetszett a Realban szinte a teljes 21. században. Hogy csak a már bizonyított játékosokat happolták el.
Gündogan még nem befutott sztár, a fórumon szívesen látnánk, mivel a jó KP-sok nem igazán mozdíthatóak, a jelenlegi kettő pedig nem megoldás. Nagyon nem. Pogba már egy éve is nagy tehetség volt, az MU utánpótlázbázisának sztárja, csak SAF nem becsülte eléggé. Attól, még hogy neked csak a Juvéban tűnt fel, páran már régebbóta is felfigyelhettek rá. Nem a hype miatt dobtuk be először a nevét, és maga a Madrid is már régóta figyelemmel követi. Verratti pedig csakis Ancelotti miatt merült fel.legendary írta:most épp Gündogan az aktuális alany a nyálcsorgatásra, meg Pogba, Verratti és a többiek.
A Real és a Barca csakis ennek az üzleti modellnek köszönheti, hogy meg tudtak maradni gigaklubnak. Itt nincsenek gazdag zsidó, orosz és arab tulajok, akik pénzt injekcióznak a klubba. Ráadásul az ilyen játékosok számára a Real Madrid is minig vonzó volt, ez messze nem egyoldalú dolog.legendary írta:Azért így vásárol a Real, csak bizonyított, befutott, jó marketinggel rendelkező játékosokat, mert "ők a Real Madrid, ott ez kell"??? Hát ha ez kell, akkor ez elég szánalmas.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 7., péntek 12:21
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 7., péntek 12:06
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 7., péntek 12:04
Azért ez így erős.Tayo írta:Mondjuk ezzel várjuk meg az olasz szakembert, akivel kapcsolatban elég sokszor leírtam hogy előszeretettel játszik két csatárral
Pont ez nem tetszett a Realban szinte a teljes 21. században. Hogy csak a már bizonyított játékosokat happolták el.Nekem mondjuk alapból nem tetszik, hogy más nagycsapat sztárjátékosát elhozzuk. Sokkal jobban bejön, ha mi találjuk meg fiatalon, és nevelünk belőle komoly játékost. Én egyre inkáb arrafelé mennék, hogy csak fiatal tehetséget hoznék, nem top csapatokból. A szurkolók is jobban kötődnek hozzájuk, talán jobban is kezelhetőek, ha itt válnak komoly játékosokká, stb. És egyre nehezebb elhozni nagy játékosokat máshonnét, több a konkurencia is...
HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 7., péntek 11:58
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 7., péntek 11:54
Náalm mondjuk minden poszton követelmény. Alap. Aztán utána lehet nézni a többi tulajdonságot.Maga a technikai tudás meg nem minden. Az a játék egyik nagyon fontos kritériuma. Ezen a szinten meg főleg. De csak erre alapozni egy olyan poszton, ahol csak sokadrangú követelmény, botorság.
erre meg RealMadridFanatic válaszát lehet hozni, amiven nagyon egyetértek:sokkal jobb csapatunk lehetne, csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni. De jelenleg ők és a hozzájuk hasonló játékosok is zsákba macskák.
Igazoljunk műás nagycapatokban fixen jól teljesítő sztárokat, nagyon komoly összegekért? Nekem mondjuk alapból nem tetszik, hogy más nagycsapat sztárjátékosát elhozzuk. Sokkal jobban bejön, ha mi találjuk meg fiatalon, és nevelünk belőle komoly játékost. Én egyre inkáb arrafelé mennék, hogy csak fiatal tehetséget hoznék, nem top csapatokból. A szurkolók is jobban kötődnek hozzájuk, talán jobban is kezelhetőek, ha itt válnak komoly játékosokká, stb. És egyre nehezebb elhozni nagy játékosokat máshonnét, több a konkurencia is...Ezzel alapjáraton amúgy egyetértek, viszont sokszor meg pont az a sírás tárgya a fórumon, hogy mi miért nem tudunk fiatal ígéreteket hozni még az előtt, hogy rájuk kerül a 40 millás árcédula.
Most meg pont annyira szűk a piac ezen a poszton, hogy pl. egy Gündoganért már összetenném a kezeimet...
És addig kellene most hozni, amíg be nem következik az, amit mondasz, és valóban csillagászati áron lehet mozdítani. Egyszerűen annyira szembeötlően gyenge a mostani kettősünk, hogy jobb híján be kell vállalni a "kísérletezést", hátha belenyúlunk a jóba. Akár Kondogbia is robbanthat (ezt nem hinném mondjuk).
Szerintem most ez sem állja meg a helyét.Azért azok a játékosok, akiktől megválna a nép, legalább 3 szezon óta itt vannak. Egyedül coentrao van két éve itt, de őt inkább a pénz alapján adná el a nép. A többi eladandó játékost alaposan meg lehetett ismerni.Szívemből szóltál Remy. Én is pont ugyanígy gondolom. Az szánalmas, hogy nálunk 1 gyenge szezon után repülnek az emberek, és semmivel sem jobb játékos pótolja őket, de 2x-es 3x-os áron.
én már néztem, nekem megfelelne speciel.Itt egy videnyó Aubameyang-ról. Semmit nem érnek ezek, de jó bedobni egy új nevet.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 7., péntek 11:46
Igen, pont az a bajom, hogy félek, hogy ez lenne. Nem változna a rendszer, nem lenne továbbra sem fix kezdő csatárunk.jöjjön csak suarez és győzzön a jobbik.
ne legyen az ami mounál volt hogy egyszer benzema egyszer higuain.
HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 7., péntek 11:28
jöjjön csak suarez és győzzön a jobbik.Igen. Bár én Suárezt elismerem, nagyon jó játékos, viszont a Benzema iránti elfogultságom, és a félig értelmes, elérhető alternatívák ára, na meg a remélt felfogásbeli váltás miatt mindenképpen adnék egy évet a franciának kezdőként.
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 7., péntek 11:23
Én ezt szorgalmaznám, csak ilyen fontos helyen meg ki tudja, hogy nem ütne-e vissza.Khedira és Alonso egyszerre kikerült a kezdőből.
Ezzel alapjáraton amúgy egyetértek, viszont sokszor meg pont az a sírás tárgya a fórumon, hogy mi miért nem tudunk fiatal ígéreteket hozni még az előtt, hogy rájuk kerül a 40 millás árcédula.csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni.
Igen. Bár én Suárezt elismerem, nagyon jó játékos, viszont a Benzema iránti elfogultságom, és a félig értelmes, elérhető alternatívák ára, na meg a remélt felfogásbeli váltás miatt mindenképpen adnék egy évet a franciának kezdőként.Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 7., péntek 11:14
Mondjuk ezzel várjuk meg az olasz szakembert, akivel kapcsolatban elég sokszor leírtam hogy előszeretettel játszik két csatárral, ha itt is így gondolja akkor simán hozhatunk Benzema mellé egy Suarez kalibert. bár igazából így már három csatárral játszanánk mert Cét is ide lehet sorolni ebben a felállásban. ha mögéjük összehozunk egy masszív, de játékos kp-t akkor simán elbírja ezt a három játékost a csapat. csak a legnagyobb gond az hogy a három megfelelő középpályásból eddig csak egy van itt, Modric.Csigavér. Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat. Csak nálam Benzema jelenleg az örök ígéret kategória. Én most ezt nem vállalnám be. Hoznék elé egy konkurenciát, akit ha kiszorít, akkor megérdemelten övé a jövő, ha meg nem sikerül neki, akkor megérte a csatárt megvenni.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 7., péntek 11:03
+1. Ez nagyon egyértelmű. A felállás is jó, amit Fanatic felvázolt. Ez egy stabil kkp lenne, megbízható előre játékkal. Ez a lényeg, illetve az, hogy Khedira és Alonso egyszerre kikerült a kezdőből. Ők a Real leggyengébb pontjai (egyetemben Di Mariaval), és ha ezeket ki tudjuk küszöbölni, akkor félelmetes fejlődést mutathat a játékunk.Verratti, Pogba.
Szívemből szóltál Remy. Én is pont ugyanígy gondolom. Az szánalmas, hogy nálunk 1 gyenge szezon után repülnek az emberek, és semmivel sem jobb játékos pótolja őket, de 2x-es 3x-os áron. Ez butaság. Én ezt elégeltem meg az utóbbi időben, és ezért nem vagyok mélységesen Khedira és Higuáin ellenes. Azt én is látom, hogy ezek nem elit kategóriás játékosok, és a helyükön egy elit kategóriás játékossal, sokkal jobb csapatunk lehetne, csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni. De jelenleg ők és a hozzájuk hasonló játékosok is zsákba macskák.Ha máshol van valakinek rossz szezonja, akkor az elfogadható, de ha itt van valakinek formahanyatlása akkor takarodjon. Azért elég luxus mindig új embereket igazolni, ráadásul olyat, aki nem is hű de nagyon jó.
Csigavér. Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat. Csak nálam Benzema jelenleg az örök ígéret kategória. Én most ezt nem vállalnám be. Hoznék elé egy konkurenciát, akit ha kiszorít, akkor megérdemelten övé a jövő, ha meg nem sikerül neki, akkor megérte a csatárt megvenni.Kezdem megkérdőjelezni Zidane pajtás épelméjűségét: egy, azaz egy Benzemával nekivágni a következő szezonnak?! Ugyanmár...
HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 7., péntek 10:56
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 7., péntek 10:45
HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 7., péntek 10:37
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem