Azért ez így erős.Tayo írta:Mondjuk ezzel várjuk meg az olasz szakembert, akivel kapcsolatban elég sokszor leírtam hogy előszeretettel játszik két csatárral
A Chelsea-nél két csatárral kezdett (Drogba, Anelka), majd belátta, hogy ez nem működik, vagy csak egyikük játszott vagy Anelka kiment szélre.
A PSG-ben pedig Ibra mellett Lavezzi a másik "csatár", aki sokkal inkább támadó középpályás, legalábbis centernek a legnagyobb jóindulattal se lehet nevezni.
Amúgy is: egy olyan csapatban, ahol van egy Cristiano Ronaldo, ott nem fognak két csatárral felállni, ebben biztos lehetsz.
Pont ez nem tetszett a Realban szinte a teljes 21. században. Hogy csak a már bizonyított játékosokat happolták el.Nekem mondjuk alapból nem tetszik, hogy más nagycsapat sztárjátékosát elhozzuk. Sokkal jobban bejön, ha mi találjuk meg fiatalon, és nevelünk belőle komoly játékost. Én egyre inkáb arrafelé mennék, hogy csak fiatal tehetséget hoznék, nem top csapatokból. A szurkolók is jobban kötődnek hozzájuk, talán jobban is kezelhetőek, ha itt válnak komoly játékosokká, stb. És egyre nehezebb elhozni nagy játékosokat máshonnét, több a konkurencia is...
Mondom, ott van például a Real Sociedad, tele baromi tehetséges fiatalokkal, akikből pár éven belül igazi klasszis lehet, ha jól kezelik őket. Inigo Martineztől kezdve Griezmanig szinte bárkiből lehet sztár.
Miért mindig az aktuális agyonhájpolt valaki kell a Realnak? Akiért a fél világ bejelentkezik, majd sírtok itt, hogy miért lesz drágább a játékos. Hát, vajon miért... most épp Gündogan az aktuális alany a nyálcsorgatásra, meg Pogba, Verratti és a többiek. Ahelyett, hogy a Real megpróbálná megkeresni a maga Pogbáját. Tavaly az említett 3 játékos sehol sem volt, senki se akarta őket. Érdekes módon a Juve, a BVB és a PSG meg tudta találni ezeket a tehetségeket. A Real erre képtelen? Most, hogy egy jó csapatban produkáltak, hirtelen kell a Realnak? Nem nevetséges ez úgy összességében?
Azért így vásárol a Real, csak bizonyított, befutott, jó marketinggel rendelkező játékosokat, mert "ők a Real Madrid, ott ez kell"??? Hát ha ez kell, akkor ez elég szánalmas.