HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 21:52
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. november 4., kedd 21:51
elvesztettem egy fogadást.Realista24 írta:Csak ezt a csúnya avát cserélnéd értelmesebbreGalacticos írta:istenem, kivagyok ezektől a cr-benzema játékoktól.:Đ
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:50
ikarus93 írta:RMCF láttad CR fülbevalóit a meccs elött?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:50
petiamadridista írta:nagyon.. össze -vissza ez a meccs.
Nincs igazi meccs íze
Kicsit olyan mintha egy ilyen Bernabeú kupa lenne.![]()
Madridunk sem játszik túl jól. Nagy a terület a csapatrészek között, de az látszik, hogy nem egy szint a két csapat.
Verjünk még 3at.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 21:49
Csak ezt a csúnya avát cserélnéd értelmesebbreGalacticos írta:istenem, kivagyok ezektől a cr-benzema játékoktól.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2014. november 4., kedd 21:49
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2014. november 4., kedd 21:48
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 4., kedd 21:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 21:46
jó, persze vannak parásabb meccsek, de Varane átjátszhatatlan úgy, hogy szabálytalanságot sem követ el, de még a durvaság sincs benne... amúgy szabálytalankodtunk egyáltalán?R.M.C.F írta:Az egy dolog és szép dolog.dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:46
CS0ki írta:Abban igaza van R.M.C.F-nek, hogy ennél jobb ellenfél nem kell, hogy kijöjjön Varane erőssége, mert a Liverpool támadói a gyorsaságukban bíznak, keresztbefutásokkal próbálkoznak, fizikai pozíciós harc viszont nem nagyon van. Ide a védőtől sebesség kell, jó helyezkedés, megelőzés, higgadt fej...ezekben Varane a legjobb talán a világon, így lubickol.
Ugyanakkor ez az ellenfél, Varane meg így oldja meg. Nehogy már ne tapsoljunk!Meg az az ívelés...remélem Ramos, pepe figyelt, hogy így kell ezt, ha meg nem megy, akkor ne próbálkozzanak.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 4., kedd 21:44
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:44
TrueColours írta:De az nem számít, mert nem Pepe csinálja!Kerlon írta: dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.(szerintem is epic)
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 4., kedd 21:43
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 4., kedd 21:43
mielott vki betamadna, ezt ugy atlalanosassagban ertettem, nem a mai meccs alapjan.CR,Benzi, Isco, Modric es Marcelo nagyon erzik a kisetuleten valo jatekot.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:40
Az egy dolog és szép dolog.dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.
HozzászólásSzerző: TrueColours » 2014. november 4., kedd 21:39
De az nem számít, mert nem Pepe csinálja!Kerlon írta: dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 21:39
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 21:38
dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.R.M.C.F írta:CS0ki írta:Benzema baszott nagyot játszik, talán csak varane jobb nála. Viszont CR-t zavarja ez a rekord dolog, vagy nem tudom...Valahogy nem akar összejönni a dolog. Modric adott egy jó kis labdát, de ezen kívül rajta jön ki kb a leginkább, hogy kicsit lazázás van. Arbeloa meg erősen kilóg...
Varanet nem lehet megítélni ma rendesen,mert nyomás nélkül játszik,szinte mindig szemben a labdával,párharc kevés,a szélsőjátékuk,emberelőnyös szitu meg gyakorlatilag zéró.
Zseniálisak azok a kis 20 centi passzok köztük, amúgy CR annyira nem játszik lelkesen, mint az utóbbi meccseken, szerintem keveset mozog, de egy kicsit görcsösnek is érzemGalacticos írta:szerintem cr egyáltalán nem rossz.
én azt se látom rajta hogy annyira hajszolná a rekordot és ráfeszülne. egyáltalán nem önzőzik.
hátralép, teszi-veszi... és nem mellesleg nekem baszottul tetszik az ahogy karimmal ketten egyérintőznek, nagyon érzik egymást.![]()
isco viszont ja, elég pontatlan ma, és sokszor is szerelik.
varane meg isten.. de hát pepe is, és ramos is.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 4., kedd 21:37
De latod. Akar CR is lotyoghetne ma, de inkabb hajszolja a legeket. Le a kalappal elotte.R.M.C.F írta:Sok olyan focistával találkoztam az életem során,akiknek nem kellett "sokat" tenni az eredményért....1xűen "megtalálta" a lehetőség.CR tobbet tesz erte mint Messi.
Van ilyen. Messi ilyen....független attól,hogy a focija álom.....
orul a kis lelked.Realista24 írta:Lassan elmegyek a francia páros játékától
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem