Na, ha még Rooney is odamegy, eldobom az agyam...BBarni írta:Az Arsenal nagyon közel van Fellaini leigazolásához!![]()

Két jó kis cikk:
Where did it go wrong for Manchester City? Stats comparision 11/12 & 12/13
Alternative Premier League Tables
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 7., péntek 15:15
Na, ha még Rooney is odamegy, eldobom az agyam...BBarni írta:Az Arsenal nagyon közel van Fellaini leigazolásához!![]()
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 7., péntek 12:06
BREAKING: Ha meg tudunk egyezni a személyes feltételekről Rooneyval, akkor Arsenal játékos lesz!!!!!!
„Megengedhetjük magunknak, hogy leigazoljuk Rooneyt, sőt más nagyobb neveket is. Van egy bizonyos összeg a tarsolyunkban, plusz számíthatunk az új bevételi forrásokra is. Haladunk egy új fázis felé, amely olyan dolgokat hozhat, hogy fel tudjuk venni a versenyt a világ élcsapatival.”
„Két olyan csapatot láttunk a Bajnokok Ligája fináléban, akik hasonló pénzügyi modellel dolgoznak mint mi, és láthatjuk, hogy fantasztikus csapatuk van, és jó ezt látni. Nincs ok, amiért mi ezt nem tudnánk a jövőben megvalósítani.”
Majd meglátjuk...én amikor láttam akkor ez nem annyira látszódott nála! :-)Fellaini nagyon jó tud lenni egy középcsapatban, erős, nagyon jól fejel, de a labdakezelése finoman szólva se kiemelkedő, érdekes lesz az Arsenalban, ahol ez azért alapelvárás...
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 7., péntek 11:48
A MU Strootmant akarja igazából arra a posztra, amit én támogatok is. Az első igazolás pedig az uruguayi Guillermo Varela lesz a Penaroltól.BBarni írta:Az Arsenal nagyon közel van Fellaini leigazolásához!![]()
Konkrétan kivásárolhatják...
Nagyon nagy igazolás lenne szerintem, már csak Moyes kavarhat be, de a mu még nem tett ajánlatot!
Fellaini-Wilshere-Arteta
Hát inkább Milner helyére, maradjunk annyiban. Az a gyerek amúgy se értem, mit keres egyrészt a Cityben, másrészt a válogatottban. Egy Stoke-ba talán elférne reálisan nézve.Most akkor Navast már Pellegrini kérte? Keretbővítés céljából, h adott esetben Silva pihenhessen, v mi?
Ramires sok poszton egész jó, de a védekezéshez nem ért. Rohangál mint egy fejetlen csirke, a helyezkedéshez, a játék olvasásához gőze sincs. Persze mivel brazil, nem ügyetlen, de ebből a tényből is adódik a taktikai autizmusa.De szerintem Mikel egyértelműen lejjebb szinten van mint Ramires.
HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 7., péntek 10:42
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 6., csütörtök 23:10
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 6., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 6., csütörtök 21:27
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 6., csütörtök 21:16
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 6., csütörtök 10:50
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 21:35
HozzászólásSzerző: Higuain » 2013. június 5., szerda 21:32
innen rendelheted isGT37 írta:Ezt valami trolloldalról szedted? Borzalmas.
HozzászólásSzerző: Donát » 2013. június 5., szerda 21:23
ez ofisöl? komolyan nem hiszem el, ennyire nem lehet balfasz minden egyes ember, akinek beleszólása van'shutterisland írta:pool home and away 13/14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 5., szerda 20:14
A Transfermarkt szerint 26 millióért.el magico írta:Mennyiért vették?
Ezt valami trolloldalról szedted?'shutterisland írta:pool home and away 13/14
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 5., szerda 18:08
HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 5., szerda 17:43
Kár, őt is szívesen láttam volna Madridban.Anthony írta:Na a Citynek megvan a második igazolása, Fernardinho a Shaktharból. Ha beválik Yayával szép kis párost fognak alkotni középen.
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. június 5., szerda 17:37
Hát ez is egy véleménylegendary írta:Mikelt nyugodtan beteheti.
Ezerszer jobb védekező középpályás, mint Ramires. Vagy Luiz. Vagy bárki arrafelé.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 5., szerda 17:32
HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 4., kedd 22:43
Mikelt nyugodtan beteheti.GT37 írta:Még vigye magával Khedirát, Mikelt meg tegye mellé a kezdőbe, és kész az álomcsapat.realistahuni írta:Meg, hogy Maticot vissza akarják venni a Benficatól 24 milláért. Lesz ott joga bonito...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 4., kedd 20:17
Még vigye magával Khedirát, Mikelt meg tegye mellé a kezdőbe, és kész az álomcsapat.realistahuni írta:Meg, hogy Maticot vissza akarják venni a Benficatól 24 milláért. Lesz ott joga bonito...
HozzászólásSzerző: Toti » 2013. június 4., kedd 16:27
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem