HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 21:38
R.M.C.F írta:CS0ki írta:Benzema baszott nagyot játszik, talán csak varane jobb nála. Viszont CR-t zavarja ez a rekord dolog, vagy nem tudom...Valahogy nem akar összejönni a dolog. Modric adott egy jó kis labdát, de ezen kívül rajta jön ki kb a leginkább, hogy kicsit lazázás van. Arbeloa meg erősen kilóg...
Varanet nem lehet megítélni ma rendesen,mert nyomás nélkül játszik,szinte mindig szemben a labdával,párharc kevés,a szélsőjátékuk,emberelőnyös szitu meg gyakorlatilag zéró.
dehogynem, megelőz, lefut, meggyaláz, qrva jól indít és nem a szögletzászlót lövi telibe, rá fordulni még egyszer nem engedte az ellenfelet.
Galacticos írta:szerintem cr egyáltalán nem rossz.
én azt se látom rajta hogy annyira hajszolná a rekordot és ráfeszülne. egyáltalán nem önzőzik.
hátralép, teszi-veszi... és nem mellesleg nekem baszottul tetszik az ahogy karimmal ketten egyérintőznek, nagyon érzik egymást.
isco viszont ja, elég pontatlan ma, és sokszor is szerelik.
varane meg isten.. de hát pepe is, és ramos is.

Zseniálisak azok a kis 20 centi passzok köztük, amúgy CR annyira nem játszik lelkesen, mint az utóbbi meccseken, szerintem keveset mozog, de egy kicsit görcsösnek is érzem
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K