Ilyen szélsők után nem is csodálkozom, hogy Januzajt az új CRnek tartják

HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 7., péntek 16:36
Ilyen szélsők után nem is csodálkozom, hogy Januzajt az új CRnek tartják
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 7., péntek 15:58
Ilyen szélsők után nem is csodálkozom, hogy Januzajt az új CRnek tartjákziro4vr írta:valencia, young, nani..azért a mu szurkolók is elszoktak a jótól finoman fogalmazva..ja meg előtte obertan, meg csöves bebewxyz írta:Van Gaal már hozná vissza a Sportingból Nanit
Ahhoz képest, hogy mennyire oda voltak a legtöbben az MUért Van Gaal és DM miatt elég nagy tanácstalanság lehet ott
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 7., péntek 13:47
valencia, young, nani..azért a mu szurkolók is elszoktak a jótól finoman fogalmazva..ja meg előtte obertan, meg csöves bebewxyz írta:Van Gaal már hozná vissza a Sportingból Nanit
Ahhoz képest, hogy mennyire oda voltak a legtöbben az MUért Van Gaal és DM miatt elég nagy tanácstalanság lehet ott
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 7., péntek 13:37
LáttamRealista24 írta:Nézz be a kommentáld topicbawxyz írta:Van Gaal már hozná vissza a Sportingból Nanit
Ahhoz képest, hogy mennyire oda voltak a legtöbben az MUért Van Gaal és DM miatt elég nagy tanácstalanság lehet ott![]()
DM-Bale csereberét akarnak
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 7., péntek 13:35
Nézz be a kommentáld topicbawxyz írta:Van Gaal már hozná vissza a Sportingból Nanit
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 7., péntek 13:33
HozzászólásSzerző: sucre » 2014. november 7., péntek 11:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 7., péntek 11:52
HozzászólásSzerző: volt » 2014. november 7., péntek 11:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 20:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 20:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 20:36
Szerintem a küldés módján van a hangsúly. De ez csak egy gyenge tippR.M.C.F írta:Na de semmivel sem "eredetibb" mintha aláírja cégszerűen,szkenneli,majd nyomtatja,mellé aláírás minta.Még a Real is.
Szerintem kötelező lehet a papír alapú ajánlat. Azt talán nehezebben hamisítják. Feladó fél telefonszám, stb.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 20:34
Na de semmivel sem "eredetibb" mintha aláírja cégszerűen,szkenneli,majd nyomtatja,mellé aláírás minta.Még a Real is.
Szerintem kötelező lehet a papír alapú ajánlat. Azt talán nehezebben hamisítják. Feladó fél telefonszám, stb.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 20:26
Még a Real is.R.M.C.F írta:Kerlon írta:Pl. Coentraot is elbaszarintották a faxolás során.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gyökerek, most meg már ráfizethetnek ezerrel. Ráadásul kevés a mozdítható jó játékos.
Ja,ezt sem nagyon értem.....manapság van aki használja a faxot?![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 4., kedd 20:25
Kerlon írta:Pl. Coentraot is elbaszarintották a faxolás során.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gyökerek, most meg már ráfizethetnek ezerrel. Ráadásul kevés a mozdítható jó játékos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 19:02
Pontosan.Olyan védelemmel előtte...csoda hogy még nem került elmegyógyintézetbe...Jó, az meg a legkiszolgáltatottabb pont, szóval beszopta szerencsétlen.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 18:55
Jó, az meg a legkiszolgáltatottabb pont, szóval beszopta szerencsétlen.morientes írta:De Gea...Kb. nincs olyan posztja a Manchesternek, ami megbízhatóan teljesít.
HozzászólásSzerző: morientes » 2014. november 4., kedd 18:49
De Gea...Kb. nincs olyan posztja a Manchesternek, ami megbízhatóan teljesít.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: Géci » 2014. november 4., kedd 16:47
Hát ha akkor is kinyissák a bukszájukat akkor biztis igazoltak volna, és nem ilyen huszad rangú megoldásokat... Brutális összegeket költöttek most nyáron. Biztos vagyok benne, hogy következő nyáron is bevásárolnak, mert a védelem közepe az valami gyalázatos...wxyz írta:Moyeshoz
Ő akart volna igazolásokat, csak olyan béna volt a klub, hogy Fellainin kívül senkit nem tudtak megszerezni
Ettől persze szerintem is kevés volt ő oda, csak túlzó amit kap/kapott
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem