Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 7., péntek 12:56

Erti írta:Amúgy azon mi az eszetlen költekezés, hogy hiányposztra vettek egy nagyon jó játékost?
Mert ott van már nekik Javi G. :mrgreen:
Remélem, a nagy spanyolosítási láz közepette nem akarjuk őt visszaédesgetni.
Merci Zizou!

Erti

HozzászólásSzerző: Erti » 2013. június 7., péntek 12:51

A city eszetlen költekezése a hasznukra válhat idén! Megvették Fernandinhót is a Sahtartól,ami nekünk nézve kedvező lehet. Ezzel lehet megnyílik az út Silva Madridba igazolása felé.
Egy VKP leigazolása, hogy teheti könnyebbé Silva megszerzését?

Amúgy azon mi az eszetlen költekezés, hogy hiányposztra vettek egy nagyon jó játékost?

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. június 7., péntek 12:51

Ezt hallottátok? Bale helyett Mata?

Érdekes elképzelés, tőlem jöhet:) B-)

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 7., péntek 12:49

cart írta:Minek adná el a Bayern Gustavot? Ők se túl vastagok a középpályán. Van valami fiatal török meg Gustavo cserének, aztán annyi. Pep mondta, hogy nem kell, vagy miből gondolod?
Tanlán mert jobb játékos annál, hogy csak rotálva kapjon lehetőséget. De igazából amíg nem érdeklődünk, addig nem is lehet tudni mi a helyzet, ezért mondom, hogy egy próbát megérne. Martinezt előbb fogja játszani Pep, ebben biztos vagyok.

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 7., péntek 12:45

nmate írta: nem igaz nem próbáljuk meg Gustavot, Pepnek úgysem kell majd. 20 milláért lazán jönne, annyiért meg még a hülyének is megéri, nemhogy a RM vezetőségnek.
Minek adná el a Bayern Gustavot? Ők se túl vastagok a középpályán. Van valami fiatal török meg Gustavo cserének, aztán annyi. Pep mondta, hogy nem kell, vagy miből gondolod?

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. június 7., péntek 12:38

legendary írta:A Chelsea-nél két csatárral kezdett (Drogba, Anelka), majd belátta, hogy ez nem működik, vagy csak egyikük játszott vagy Anelka kiment szélre.
Ott nem Torresre volt építve a csapat? :hmmm:

ericco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ericco » 2013. június 7., péntek 12:31

Pont ez nem tetszett a Realban szinte a teljes 21. században. Hogy csak a már bizonyított játékosokat happolták el.
Igen, ezt csak a Real Madrid csinálja. A többi klub teljesen máshogy áll a dolgokhoz, még a Barca is... Várjunk? Nem is :roll:
legendary írta:most épp Gündogan az aktuális alany a nyálcsorgatásra, meg Pogba, Verratti és a többiek.
Gündogan még nem befutott sztár, a fórumon szívesen látnánk, mivel a jó KP-sok nem igazán mozdíthatóak, a jelenlegi kettő pedig nem megoldás. Nagyon nem. Pogba már egy éve is nagy tehetség volt, az MU utánpótlázbázisának sztárja, csak SAF nem becsülte eléggé. Attól, még hogy neked csak a Juvéban tűnt fel, páran már régebbóta is felfigyelhettek rá. Nem a hype miatt dobtuk be először a nevét, és maga a Madrid is már régóta figyelemmel követi. Verratti pedig csakis Ancelotti miatt merült fel.
legendary írta:Azért így vásárol a Real, csak bizonyított, befutott, jó marketinggel rendelkező játékosokat, mert "ők a Real Madrid, ott ez kell"??? Hát ha ez kell, akkor ez elég szánalmas.
A Real és a Barca csakis ennek az üzleti modellnek köszönheti, hogy meg tudtak maradni gigaklubnak. Itt nincsenek gazdag zsidó, orosz és arab tulajok, akik pénzt injekcióznak a klubba. Ráadásul az ilyen játékosok számára a Real Madrid is minig vonzó volt, ez messze nem egyoldalú dolog.

Legközelebb gondold át még a dolgokat párszor, mielőtt leírod őket. Mert hiába a nagy mellény, a szánalmas, sírtok és egyébb szavak használata, nem leplezik azt, hogy mekkora laikus vagy a témában.
Merci Zizou!

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 7., péntek 12:21

Pogba nem megszerezhetetlen, hozni kéne, de ízibe. Továbbá le kéne csapni erre a Fernando gyerekre, amíg nem viszik el, szerintem tehetséges a srác.
+ nem igaz nem próbáljuk meg Gustavot, Pepnek úgysem kell majd. 20 milláért lazán jönne, annyiért meg még a hülyének is megéri, nemhogy a RM vezetőségnek.

Támadó valóban másodlagos, de én szívesen látnám Suarezt és ha óccsó, akkor jöhet Isco is, spanyolosítás végett.

Mike
Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts

HozzászólásSzerző: Mike » 2013. június 7., péntek 12:06

a kp-ra mindenképpen fognak emberek érkezni, hiszen csak Khedira és Xabi van a keretben arra a posztra. Illetve Modric, attól függ hol számol vele az öreg. Szóval jönni fognak emberek. Verrattinak tudnék örülni ha hozná magával :-)
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane

legendary

HozzászólásSzerző: legendary » 2013. június 7., péntek 12:04

Tayo írta:Mondjuk ezzel várjuk meg az olasz szakembert, akivel kapcsolatban elég sokszor leírtam hogy előszeretettel játszik két csatárral
Azért ez így erős.

A Chelsea-nél két csatárral kezdett (Drogba, Anelka), majd belátta, hogy ez nem működik, vagy csak egyikük játszott vagy Anelka kiment szélre.

A PSG-ben pedig Ibra mellett Lavezzi a másik "csatár", aki sokkal inkább támadó középpályás, legalábbis centernek a legnagyobb jóindulattal se lehet nevezni.

Amúgy is: egy olyan csapatban, ahol van egy Cristiano Ronaldo, ott nem fognak két csatárral felállni, ebben biztos lehetsz.
Nekem mondjuk alapból nem tetszik, hogy más nagycsapat sztárjátékosát elhozzuk. Sokkal jobban bejön, ha mi találjuk meg fiatalon, és nevelünk belőle komoly játékost. Én egyre inkáb arrafelé mennék, hogy csak fiatal tehetséget hoznék, nem top csapatokból. A szurkolók is jobban kötődnek hozzájuk, talán jobban is kezelhetőek, ha itt válnak komoly játékosokká, stb. És egyre nehezebb elhozni nagy játékosokat máshonnét, több a konkurencia is...
Pont ez nem tetszett a Realban szinte a teljes 21. században. Hogy csak a már bizonyított játékosokat happolták el.

Mondom, ott van például a Real Sociedad, tele baromi tehetséges fiatalokkal, akikből pár éven belül igazi klasszis lehet, ha jól kezelik őket. Inigo Martineztől kezdve Griezmanig szinte bárkiből lehet sztár.

Miért mindig az aktuális agyonhájpolt valaki kell a Realnak? Akiért a fél világ bejelentkezik, majd sírtok itt, hogy miért lesz drágább a játékos. Hát, vajon miért... most épp Gündogan az aktuális alany a nyálcsorgatásra, meg Pogba, Verratti és a többiek. Ahelyett, hogy a Real megpróbálná megkeresni a maga Pogbáját. Tavaly az említett 3 játékos sehol sem volt, senki se akarta őket. Érdekes módon a Juve, a BVB és a PSG meg tudta találni ezeket a tehetségeket. A Real erre képtelen? Most, hogy egy jó csapatban produkáltak, hirtelen kell a Realnak? Nem nevetséges ez úgy összességében?

Azért így vásárol a Real, csak bizonyított, befutott, jó marketinggel rendelkező játékosokat, mert "ők a Real Madrid, ott ez kell"??? Hát ha ez kell, akkor ez elég szánalmas.

schranzer
Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Ronaldo (R9)

HozzászólásSzerző: schranzer » 2013. június 7., péntek 11:58

Szerintem ha Carlo jon, akkor valakit magával fog hozni a PSGbol. Ez a valaki pedig Verratti lesz. Verratti mai nyilatkozata is azt mutatja, hogy nem tudja mi lesz vele a jovoben. Pár héttel ezelott még azt nyilatkozta, hogy marad a PSGben. Lehet akkor úgy hitte, Carlot nemengedik el, de most már más a helyzet. Kitudja. De szerintem Carlo egyik kedvence, ráadásul olasz is mindketto. Én nemhinném hogy Carlo, aki minden eddigi csapatában a kozéppályára oszpontositott a legtobbet, hogy idejon, és még a vak által is észreveheto harmatgyenge kozéppályánkra kezdené felépíteni a taktikáját. Ezért gondolom, hogy hozza magával a kis olaszt. Az a 25 millió nehogy már akadályt jelentsen. Higu árából simán hozható.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 7., péntek 11:54

Maga a technikai tudás meg nem minden. Az a játék egyik nagyon fontos kritériuma. Ezen a szinten meg főleg. De csak erre alapozni egy olyan poszton, ahol csak sokadrangú követelmény, botorság.
Náalm mondjuk minden poszton követelmény. Alap. Aztán utána lehet nézni a többi tulajdonságot.

sokkal jobb csapatunk lehetne, csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni. De jelenleg ők és a hozzájuk hasonló játékosok is zsákba macskák.
erre meg RealMadridFanatic válaszát lehet hozni, amiven nagyon egyetértek:
Ezzel alapjáraton amúgy egyetértek, viszont sokszor meg pont az a sírás tárgya a fórumon, hogy mi miért nem tudunk fiatal ígéreteket hozni még az előtt, hogy rájuk kerül a 40 millás árcédula.
Most meg pont annyira szűk a piac ezen a poszton, hogy pl. egy Gündoganért már összetenném a kezeimet...
És addig kellene most hozni, amíg be nem következik az, amit mondasz, és valóban csillagászati áron lehet mozdítani. Egyszerűen annyira szembeötlően gyenge a mostani kettősünk, hogy jobb híján be kell vállalni a "kísérletezést", hátha belenyúlunk a jóba. Akár Kondogbia is robbanthat (ezt nem hinném mondjuk).
Igazoljunk műás nagycapatokban fixen jól teljesítő sztárokat, nagyon komoly összegekért? Nekem mondjuk alapból nem tetszik, hogy más nagycsapat sztárjátékosát elhozzuk. Sokkal jobban bejön, ha mi találjuk meg fiatalon, és nevelünk belőle komoly játékost. Én egyre inkáb arrafelé mennék, hogy csak fiatal tehetséget hoznék, nem top csapatokból. A szurkolók is jobban kötődnek hozzájuk, talán jobban is kezelhetőek, ha itt válnak komoly játékosokká, stb. És egyre nehezebb elhozni nagy játékosokat máshonnét, több a konkurencia is...
Szívemből szóltál Remy. Én is pont ugyanígy gondolom. Az szánalmas, hogy nálunk 1 gyenge szezon után repülnek az emberek, és semmivel sem jobb játékos pótolja őket, de 2x-es 3x-os áron.
Szerintem most ez sem állja meg a helyét.Azért azok a játékosok, akiktől megválna a nép, legalább 3 szezon óta itt vannak. Egyedül coentrao van két éve itt, de őt inkább a pénz alapján adná el a nép. A többi eladandó játékost alaposan meg lehetett ismerni.
Itt egy videnyó Aubameyang-ról. Semmit nem érnek ezek, de jó bedobni egy új nevet.
én már néztem, nekem megfelelne speciel. :D

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 7., péntek 11:46

jöjjön csak suarez és győzzön a jobbik.
ne legyen az ami mounál volt hogy egyszer benzema egyszer higuain.
Igen, pont az a bajom, hogy félek, hogy ez lenne. Nem változna a rendszer, nem lenne továbbra sem fix kezdő csatárunk.

Itt egy videnyó Aubameyang-ról. Semmit nem érnek ezek, de jó bedobni egy új nevet. :mrgreen:

Ja, és a haja miatt néha kicsit hasonlít Neymarra, meg volt maszkos gólöröme is. A válaszunk a Barcának. :mrgreen:

Amúgy ha van francia futball szakértő, akkor írhatna róla véleményt (na nem mintha lenne realitása), illetve arról, hogy nincs-e valami jó kis középső középpályás valahol arrafelé.
Mondjuk Zidane is előkaphatna valakit a kalapból (annak ellenére, hogy nyilván nem lehet elvárás ez minden alkalommal).
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

miró
Kedvenc játékosaid: Guti, Ibrahimovic

HozzászólásSzerző: miró » 2013. június 7., péntek 11:28

Igen. Bár én Suárezt elismerem, nagyon jó játékos, viszont a Benzema iránti elfogultságom, és a félig értelmes, elérhető alternatívák ára, na meg a remélt felfogásbeli váltás miatt mindenképpen adnék egy évet a franciának kezdőként.
jöjjön csak suarez és győzzön a jobbik.
ne legyen az ami mounál volt hogy egyszer benzema egyszer higuain.
mutassák meg mit tudnak,és jöjjön ki a rangsor,ennyi.
szolgáljanak rá az edző támogatására,ha ez meg lesz én szemléy szerint szarok rá hogy benzema a kezdő és lövi a gólokat vagy suarez.
Szegény Benzemát a válogatottban is elnyomja a köcsög CR, meg a falábu Özil nem adja neki a passzokat, sőt nem érzi a kapitány bizalmát se. Ezért nem talált be már vagy egy éve, meg annyira veszélyes a kapura, mint Lloris meccsek óta. -By Anthony

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 7., péntek 11:23

Khedira és Alonso egyszerre kikerült a kezdőből.
Én ezt szorgalmaznám, csak ilyen fontos helyen meg ki tudja, hogy nem ütne-e vissza.
Szóval ha valami csoda folytán érkezne oda két kezdő szintű ember, azért össze kell szokniuk, ez nagyon fontos ott, érezni kell a többiek mozgását, hogy valóban stabil legyen a szerkezet.
persze én a következő évet "beáldoznám" ilyen szempontból. Nem azt mondom, hogy adjunk fel mindent, de nem élném meg tragédiaként, ha a radikális változás oltárán áldoznánk fel a kupákat, hogy aztán 2-3 éven belül Európa fölé tudjunk kerekedni.
Csak a madridistákra nem jellemző a türelem.

Ja, amúgy van a Marcának ez az átigazolás figyelője, ott lehet kérdezni az aktuális újságírótól (gondolom újságírók teszik ki oda is a híreket), és a mostani arc arra a kérdésre, hogy lecserélné-e Khedirát valakire, azt felelte, hogy Gündoganra mindenképpen. A kérdező alternatívái a német-török, Kondogbia és de Rossi voltak.
Nem akarok vitát generálni, csak van azért olyan Spanyolhonban is, aki nincs teljesen megelégedve a tunéziaival.

csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni.
Ezzel alapjáraton amúgy egyetértek, viszont sokszor meg pont az a sírás tárgya a fórumon, hogy mi miért nem tudunk fiatal ígéreteket hozni még az előtt, hogy rájuk kerül a 40 millás árcédula.
Most meg pont annyira szűk a piac ezen a poszton, hogy pl. egy Gündoganért már összetenném a kezeimet...
És addig kellene most hozni, amíg be nem következik az, amit mondasz, és valóban csillagászati áron lehet mozdítani. Egyszerűen annyira szembeötlően gyenge a mostani kettősünk, hogy jobb híján be kell vállalni a "kísérletezést", hátha belenyúlunk a jóba. Akár Kondogbia is robbanthat (ezt nem hinném mondjuk).
Nem azt mondom, hogy most egyből dobjuk ki Alonsot és Kehedirát, maradjanak mindketten, ha senki nem válik be, akkor továbbra is őket kell favorizálni sajnos.
Ettől függetlenül próbálkozni kell, mert a biztos előrelépést jelentő alternatívák (Vidal pl.) valószínűleg jövőre sem lesznek elérhetők.
Ezért már az egyetlen jó szezont hozó arcok is vonzóak. Verratti, Pogba is. Pedig tényleg nem bizonyítottak még Ők sem sokat.

Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat.
Igen. Bár én Suárezt elismerem, nagyon jó játékos, viszont a Benzema iránti elfogultságom, és a félig értelmes, elérhető alternatívák ára, na meg a remélt felfogásbeli váltás miatt mindenképpen adnék egy évet a franciának kezdőként.

Mögé hoznék valakit mindenképpen.
Most fogalmam nincs az emberről, úgyhogy nem kell komolyan venni, csak nyilatkozta, hogy az álma a Real. Szóval Ő Pierre-Emerick Aubameyang. Csak statokból tudok kiindulni, idén 44 meccsen 21 gól, 16 gólpassz a mérlege a Saint-Étienne-ben. Váltani is fog, ha minden igaz, vannak ajánlatai Angliából és Németországból.
Mivel fiatal (és lehet pancser is, nem tudom :mrgreen: ), így nem valószínű, hogy a legjobb választás lenne, én egy rutinosabb arcot képzelnék el a padra.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Tayo
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Varane, R9.

HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 7., péntek 11:14

Csigavér. Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat. Csak nálam Benzema jelenleg az örök ígéret kategória. Én most ezt nem vállalnám be. Hoznék elé egy konkurenciát, akit ha kiszorít, akkor megérdemelten övé a jövő, ha meg nem sikerül neki, akkor megérte a csatárt megvenni.
Mondjuk ezzel várjuk meg az olasz szakembert, akivel kapcsolatban elég sokszor leírtam hogy előszeretettel játszik két csatárral, ha itt is így gondolja akkor simán hozhatunk Benzema mellé egy Suarez kalibert. bár igazából így már három csatárral játszanánk mert Cét is ide lehet sorolni ebben a felállásban. ha mögéjük összehozunk egy masszív, de játékos kp-t akkor simán elbírja ezt a három játékost a csapat. csak a legnagyobb gond az hogy a három megfelelő középpályásból eddig csak egy van itt, Modric.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. június 7., péntek 11:03

Verratti, Pogba.
+1. Ez nagyon egyértelmű. A felállás is jó, amit Fanatic felvázolt. Ez egy stabil kkp lenne, megbízható előre játékkal. Ez a lényeg, illetve az, hogy Khedira és Alonso egyszerre kikerült a kezdőből. Ők a Real leggyengébb pontjai (egyetemben Di Mariaval), és ha ezeket ki tudjuk küszöbölni, akkor félelmetes fejlődést mutathat a játékunk.
Ha máshol van valakinek rossz szezonja, akkor az elfogadható, de ha itt van valakinek formahanyatlása akkor takarodjon. Azért elég luxus mindig új embereket igazolni, ráadásul olyat, aki nem is hű de nagyon jó.
Szívemből szóltál Remy. Én is pont ugyanígy gondolom. Az szánalmas, hogy nálunk 1 gyenge szezon után repülnek az emberek, és semmivel sem jobb játékos pótolja őket, de 2x-es 3x-os áron. Ez butaság. Én ezt elégeltem meg az utóbbi időben, és ezért nem vagyok mélységesen Khedira és Higuáin ellenes. Azt én is látom, hogy ezek nem elit kategóriás játékosok, és a helyükön egy elit kategóriás játékossal, sokkal jobb csapatunk lehetne, csak nálam egy fél év alatt felkapott név még nem elit kategóriás játékos (pl.: ilyen Pogba is, de említhetném Gündogant is). Nálam az ilyenek még csak "futballcelebek". Ha a kövi 1-2 évben is konstans jó szezonokat futnak, a csapataik erősségei, akkor lehet, hogy tényleg érdemes őket leigazolni. De jelenleg ők és a hozzájuk hasonló játékosok is zsákba macskák.

Maga a technikai tudás meg nem minden. Az a játék egyik nagyon fontos kritériuma. Ezen a szinten meg főleg. De csak erre alapozni egy olyan poszton, ahol csak sokadrangú követelmény, botorság. (Ez a megfogalmazás konkrétan a vkp posztra igaz, egy csatárnál az egyik legfontosabb. Nem egy újabb vitát akarok generálni, csak ez hozzátartozik azokhoz a dolgokhoz, amit Remy rendkívül jól megfogalmazott.)

Pont ezért kell Jesét is nyomni, adni neki egy szezont, mert ő legalább ingyen van, és jelenleg semmivel sincs rosszabb esélye Real Madrid szinten komoly játékossá válni, mint mondjuk Isconak. Aztán, ha egy év alatt sem mutat olyat, ami biztató, akkor el lehet gondolkodni a srác jövőjén. De meg kellene adni az esélyt neki. És szerintem Nachonak is jár az esély. Simán jó lenne 4. számú kh-nak, ha Albiol lelép.

Silva meg... Volt egy-másfél szezonja, amikor sajnáltam, hogy nem itt játszik. Ki tudja, lehet a mi rendszerünkből pont ő hiányzik. De egyre kevésbé vagyok megelégedve vele. Ő is kicsit leeresztett.
Kezdem megkérdőjelezni Zidane pajtás épelméjűségét: egy, azaz egy Benzemával nekivágni a következő szezonnak?! Ugyanmár...
Csigavér. Zidane csak arra utalt, hogy nem Benzema elé, hanem mögé akar csatárt igazolni, ha Higu elmegy. Nem elvetendő gondolat. Csak nálam Benzema jelenleg az örök ígéret kategória. Én most ezt nem vállalnám be. Hoznék elé egy konkurenciát, akit ha kiszorít, akkor megérdemelten övé a jövő, ha meg nem sikerül neki, akkor megérte a csatárt megvenni.

NathanBarley
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: NathanBarley » 2013. június 7., péntek 10:56

Kezdem megkérdőjelezni Zidane pajtás épelméjűségét: egy, azaz egy Benzemával nekivágni a következő szezonnak?! Ugyanmár... :angry:

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. június 7., péntek 10:45

RealMadridFanatic-kal értek egyet, ha csak kettőt lehet választani, nekem is ugyanazok az elképzeléseim lennének. Csak mondjuk a DM/Özil helyett, egy Özil/Jesé, csak hogy mégis három legyen a kettő helyett :mrgreen: De a két kp kell mindenképp, Jesé meg nagyon úgy tűnik a nagyoknál folytatja.

Ha a realitást nézzük egyébként, akkor a felsorolt nevek közül nem érkezik kkp-s, jön egy Jesé, és egy Isco..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ganjaman89
Kedvenc játékosaid: Raphael Varane
Kedvenc csapatod: real madrid cf

HozzászólásSzerző: ganjaman89 » 2013. június 7., péntek 10:37

Di Maria tutti marad,tavaly ő volt legjobb Ronaldon kivül,csak sokat volt sérült,amúgy Bale-t is körbenyalják itt de 21 éves és rengeteget sérült,nehogy úgy járjunk vele mint Kakával.Szerintem hanyagolni kéne elég teher a csapatnak már Cr is(helyette védekezni).Szerintem az 1ik oldalra egy hagyományos szélsőt kellene venni tehát jobb lábast,amúgy a dortmund is így áll fel.arra posztra lehetne hozzni Isco-t ,Thiagot (ő nem jön)Jessé.

Vissza: