ziro4vr írta:
BL:ha nem bacunk el valamit nagyon és/vagy nem lesz extrém sérüléshullám, akkor nagyon kevés csapat van, amely egy két meccses párharcban komoly tényező lehet ellenünk. 3-4 ilyen van, de igazság szerint amennyire most összeállni látszik a csapat, inkább 1-2.
Igazából,nagyon hasonló a helyzet a 2010es Barcával,2012es Barcával és a 2014es Bayern-nel...Nagyon ment nekik a szekér egész évben, jó csapatuk volt a BL legnagyobb esélyesei.Milyen csapatok állították meg őket? A brusztolós taktikus csapatok nagyon jó kontrajátékkal, nekünk is ezekre a csapatokra kell idén figyelni, akik képesek feladni a játékukat miattunk és csak az eredményre koncentrálni.Én ezt a Chelseaben látom, ők képviselnek megfelelő minőséget ahhoz hogy 2 nagyon összeszedett meccsen tovább jussanak ellenünk, van még az Atletico akik képesek ugyanerre de játékosállományban jóval gyengébb színvonalat képviselnek.Amiért én rendkívül bizakodó vagyok, és nagyobb esély látok a címvédésre mint a Barca és a Bayern esetében, hogy a mi csapatunk a kombinatív támadó foci mellett képes a brusztulós taktikus kontrázó focit is játszani, nem is akárhogy...erről álmodtam évek óta,hogy a gyilkos kontrajátékunk párosuljon egy kombinatív nem meddő, labdatartós focival is...így gyakorlatilag mind2 stílusra megvan a fegyverünk, a Barca-Bayern féle csapatokra és a Chelsea-Atma féle betömörülős csapatokra is...Persze van még min javítani, mert semmi sem tökéletes, de óriási esélyt látok jelenleg a címvédésünkre, amiben vagy egy nagyon taktikus nagyon brusztolós csapat két tökéletes meccsel állíthat meg, vagy a saját könnyelmáségünk, beképzeltségünk.Meg persze a fociban bármi megtörténhet.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams