nyilván egy di maria egy az egyben nem pótolja bale-t, de ha mellette teszem azt vesznek a többi pénzből 2-3 játékost még, akkor erősödhetnek.
mondjuk nyilván ez olyan kérdés, hogy bale idei klasszisát ki lehet e váltani/überelni azzal, hogy csapatszinten, és keretminőségileg sokat javulnak.
Két dolog miatt. Kicsi az esélye annak, hogy nekik pont olyan játékos kell, aki nálunk játszik. Pont ezért létezik a pénz is árucsere helyett.
A másik, hogy ezek a játékosoknak is még visszalépés lenne a Spurs, nincs BL (bár higunak még örülnie kéne emiatt

). Bármelyikük befér egy BL csapatba, akármennyire le is vannak szólva, illetve nem megfelelőek egy madridba. Legalábbis gondolkodni ők is így gondolkodnak valószínűleg.
szerintem bale nem fog jönni.
modric tavaly sírt hogy jöhessen bale pedig szerintem nem fog.
Helyesbítek, Modric két évíig sírt, hogy jöhessen. Már az előző évben menni akart, akkor kapott egy ígéretet. Aztán nagy nehezen elengedték. Bale szerintem itt tart, kap egy ígéretet, hogy jövőre mehet (erről is szólt talán az új szerződés, fix kivásárlási árral). Aztán ahogy Modric esetében, szerintem Bale-nél is bíznak abban, hogy jövőre meglesz a BL, és nem akar majd lépni. De egy évet mindenképpen kaptak így. Modricnál nem jött össze, mert megint nem kerültek be a BL-be. Ráadásul a horvát idősebb már, Bale-nek egy fokkal kevésbé sürgős a dolog, a top évei majd mostanság jönnek, ha 1 vagy 2 év múlva lép, akkor sem lesz késő neki igazából.
Én nem látok esélyt arra, hogy jön idén. A Spurs nem akarja, ő sem fogja eröltetni, mi meg nem fogunk olyan összeget mondani, hogy a másik két fél meggondolja magát.