mégis éveken keresztül hallgathattad, hogy világklasszis az ember, eléggé megváltozott itt, de főként ott pár ember véleménye 2 rossz meccs utánRealRaúl77 írta:Buszkecc olyan mint nálunk Khedira.. Senki sem érti, miért van ott, ahol..

HozzászólásSzerző: Banán » 2014. november 4., kedd 12:17
mégis éveken keresztül hallgathattad, hogy világklasszis az ember, eléggé megváltozott itt, de főként ott pár ember véleménye 2 rossz meccs utánRealRaúl77 írta:Buszkecc olyan mint nálunk Khedira.. Senki sem érti, miért van ott, ahol..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2014. november 4., kedd 12:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 12:14
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 4., kedd 12:12
Ehhez annyit fűznék hozzá, hogy Rakitic játéka akkor lenne a legjobb, ha senki helyett nem kéne pluszban védekeznie. Amikor Montoya mellett játszott, az volt az eddigi "legtámadószelleműbb" meccse - statok alapján legalábbis. Persze ez lehet véletlen, de őszintén kétlem..csababarca írta:Na mindegy, remélem LE lesz bátor, és a padra teszi, Masch meg a kezdőbe. Akkor talán Rakiticnak sem kéne csak védekezni 2 ember helyett,hanem elég lenne csak a jobbosra kisegítenie.
Valahogy így igen. Verma és MAtS mondjuk jobb lenne még oda, csak a Belga folyton sérült ugye.. Bravoval meg nincs bajom, csak a Németnek nagyobb jövője lehet, szimplán ezért nyomatnám őt inkább.h3x0r írta:egy bravo - alba, matyi, bartra, montoya - mascherano, iniesta, rakitic - neymar, messi, suarez kezdovel elorebb lennetek
Már a télen, vagy csak nyáron?Realista24 írta:FC Tokyo évi 7 millát ajánl Xavi királynak, hogy odaigazoljon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 12:10
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. november 4., kedd 11:17
én semmit.Toti írta: én már nemtudom mióta mondogatom, h busquets semmi extra.
de komolyan kérdezem. a barcásoktól. mit látnak benne, h ennyire beton és kirobbanthatatlan? nem mondom, h khedira szint (khm..) de nem akkora eresztés ő.
HozzászólásSzerző: Toti » 2014. november 4., kedd 11:11
én már nemtudom mióta mondogatom, h busquets semmi extra.soadroli írta:Ne is mondd, ezt a szerencsétlent Busquetset kell néznem minden meccsenAnthony írta:Az biztos, hogy Masch megmutatta a vb-n, hogy eléggé világklasszis szinten tud vkp-t játszani, de a Barcánál tolják khv-nak ezerrel![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. november 4., kedd 10:48
Ne is mondd, ezt a szerencsétlent Busquetset kell néznem minden meccsenAnthony írta:Az biztos, hogy Masch megmutatta a vb-n, hogy eléggé világklasszis szinten tud vkp-t játszani, de a Barcánál tolják khv-nak ezerrel
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 4., kedd 10:25
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 4., kedd 8:28
egy bravo - alba, matyi, bartra, montoya - mascherano, iniesta, rakitic - neymar, messi, suarez kezdovel elorebb lennetekpalesz77 írta:Amúgy egyetértek, lenne ebben is fantázia amit te leírtál, de igazából a mostani keretünkben is több fantázia van, mint amennyit kihoz belőle Lucho. Úgyhogy én már azzal elégedett lennék, ha a jelenleg rendelkezésére álló játékosállományt úgy használná LE, hogy mindenki a legjobbját tudja nyújtani - nem kell nekem sok.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 4., kedd 0:26
Melózni eleget tudnának az biztos, de Alves már nem üti meg a szintet, mindegy, hogy ki játszik előtte.. Azért írtam csak.Kerlon írta: Illetve Alves és Cuadrado szerintem eleget tudna melózni a jobb oldalt, hogy védekezésben is elegek legyenek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 4., kedd 0:00
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 3., hétfő 23:55
Mondjuk ez annyiban nem lenne jó, hogy:Kerlon írta:Amúgy meg nem Suárezt kellett volna megvenni 80ért, hanem egy védőt 40ért meg Cuadradot 40ért, aztán 442
--------------------Bravo
FákiAlves---Védő-------jelenlegi védő------Jessica
Cuadrado--------Mascherano---Rakitic-----Iniesta
--------------Messi-----------------Neymar
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 3., hétfő 23:44
Hát igen, Reus 442-ben és 433-ban is játszhatott volna, reméljük, hogy soha nem lesz unszimpatikus egy igazolás miatt, bár gyanús, hogy a Bayern lecsap rácsababarca írta:Kerlon írta:Amúgy meg nem Suárezt kellett volna megvenni 80ért, hanem egy védőt 40ért meg Cuadradot 40ért, aztán 442
áá, ez logikus lett volna, és akár még eredményes is,hát kinek lett volna ez érdeke?
Egyébként akár Reus is jöhetett volna, 40nél többe ő sem került volna talán, 4-4-2ben is lehetett volna használni,stb...
HozzászólásSzerző: csababarca » 2014. november 3., hétfő 23:40
Kerlon írta:Amúgy meg nem Suárezt kellett volna megvenni 80ért, hanem egy védőt 40ért meg Cuadradot 40ért, aztán 442
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 3., hétfő 21:34
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 3., hétfő 20:59
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 3., hétfő 20:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 3., hétfő 14:57
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem