Ez csúnya voltKülön köszönet R24-nek az ali-s rendelés miatt!

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 3., hétfő 21:00
Ez csúnya voltKülön köszönet R24-nek az ali-s rendelés miatt!
HozzászólásSzerző: h.laci94 » 2014. november 3., hétfő 20:06
HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 3., hétfő 19:50
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 3., hétfő 11:01
HozzászólásSzerző: Sastre » 2014. november 3., hétfő 10:45
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 3., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 3., hétfő 10:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 3., hétfő 10:20
Mondjuk Jamesnek ez volt az első távoli bombája, "kis" gólokat meg Bale is szerzett, illetve volt pár nagyobb neki is tavaly, de hozzátenném, hogy kb. többet kísérletből lőtt a Spursben, mint nálunk CR, illetve szerintem a spanyol csapatok jobban szűkítik a területet a lőni kívánkozó játékosok előtt.nmate írta:Egyébként most, hogy látom, James mennyi nagy gólt ver, most hiányolom igazán Bélától azokat a Spursös bombákat. Spanyol bajnokság ide vagy oda, ezek teljesen kikoptak a játékából, így lett totál egysíkú, eddig legalább megvolt, hogy hintába ültette a védőt aztán elverte a hosszúba.
1047 percet játszott idén, abból 7 percnyi jó megmozdulást csak össze lehet vágni.wxyz írta:Mintha olyan nehéz lenne ilyen videót összevagdosnipalesz77 írta:Gareth Bale Amazing SKill Show 2014 - 2015 by rom7ooo
Most már biztos vagyok benne, hogy ő a legjobb youtubeos a szakmában jelenleg. Aki képes közel 7 percet összerakni Bale idei szezonjából, annál nem lehet jobb..
Voltak olyanok is akik még Khediráról is tudtak csinálni, ami mindent elárul ezekről a vidékról
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 3., hétfő 10:09
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 2., vasárnap 16:09
Mintha olyan nehéz lenne ilyen videót összevagdosnipalesz77 írta:Gareth Bale Amazing SKill Show 2014 - 2015 by rom7ooo
Most már biztos vagyok benne, hogy ő a legjobb youtubeos a szakmában jelenleg. Aki képes közel 7 percet összerakni Bale idei szezonjából, annál nem lehet jobb..
HozzászólásSzerző: primrose » 2014. november 2., vasárnap 15:17
palesz77 írta:Gareth Bale Amazing SKill Show 2014 - 2015 by rom7ooo
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 2., vasárnap 14:12
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. október 30., csütörtök 23:29
Ahogy írták, nemhogy Bale, de még Benzema se volt mindig, amikor már a híres kontráinkról volt szó. Mourinho alatt hallottuk eleget. Az meg nyilván nem úgy működik, hogy CR felpasszolja magának majd be is lövi, nyilván mások is szerepelnek a játékban. És én arról beszéltem, hogy CR miatt vagyunk csak kiemelkedőek a műfajban, nélküle ott lennénk a sima átlagban, ahol nyilván még szintén lőnek pár kontragólt a csapatok, ahogy még a barca is megteszi, akiktől talán a legtávolabb áll ez a dolog.Aha,a kontra az pont egy emberről szokott szólni,olyan egyszerű dolog az..![]()
![]()
A támadó harmadban lévő játékosknak baromira érezni kell.
Gyorsaság,egy érintő,terület nyitás és azokba befutás,1-1-ezés.
Ehhez nem elég egy szem játékos,hiába hívják őt Cristiano Ronaldonak.
BBC ehhez tökéletes,az egyszer biztos.
Ha nem lépne pályára már idén, akkor is 70-80 milliót kapnánk érte. (igazából lehet, hogy akkor többet is kapnánk, mintha játszana!50re tippelném ilyen esetben az eladását
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 30., csütörtök 23:01
Keddi meccs a célBale mikor épül fel?
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. október 30., csütörtök 22:57
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. október 30., csütörtök 22:49
Iscoval lesz csereüzlet gondolom..revolver írta:amúgy ha berobbantana egy ilyen ajánlattal a MU, Perezből kinézném, hogy egész nyáron űzné Neymart és kifizetne érte bármennyitÉs megvennénk belőle Neymart balra![]()
szerintem fog ő még itt játszani
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. október 30., csütörtök 22:48
Hehe elélvezne, RMCFnek meg vége lenne
HozzászólásSzerző: peti_madrid » 2014. október 30., csütörtök 22:46
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. október 30., csütörtök 22:36
Ezt már több embertől is olvastam, szerintem semmi realitása, nem hiszem, hogy a Barca valaha is eladná pont nekünk, de ha igen, nem nézem ki Perez-ből, hogy CR után Neymarral akarja majd "vígasztalni" a szurkolókat, legyen akármilyen jó futballista is a brazil.revolver írta:amúgy ha berobbantana egy ilyen ajánlattal a MU, Perezből kinézném, hogy egész nyáron űzné Neymart és kifizetne érte bármennyitÉs megvennénk belőle Neymart balra![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. október 30., csütörtök 22:32
Hehe elélvezne, RMCFnek meg vége lennerevolver írta:amúgy ha berobbantana egy ilyen ajánlattal a MU, Perezből kinézném, hogy egész nyáron űzné Neymart és kifizetne érte bármennyitÉs megvennénk belőle Neymart balra![]()
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem