Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 5., szerda 14:03

Realista24 írta:
ziro4vr írta:na, urak: lemaradtam mint a borravaló, melyik sorozattal hozzam naprakészre magam: flash, arrow, gotham vagy constantine. csak egyet ér mondani, Mathers te is mondhatsz, de a te véleményeddel kisebb mértékben fogok súlyozni :mrgreen:
House of Cards trololololo :mrgreen:
menj már innen, na majd ha elvesztetted a fogadást szétbombázlak pm-ben true detective anyagokkal meg félmeztelen mettyú mekkánáhi képekkel :D

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!amúgy nem mondasz hülyeséget, régóta szemezgetek már vele csak kevés az időm
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 5., szerda 13:58

ziro4vr írta:na, urak: lemaradtam mint a borravaló, melyik sorozattal hozzam naprakészre magam: flash, arrow, gotham vagy constantine. csak egyet ér mondani, Mathers te is mondhatsz, de a te véleményeddel kisebb mértékben fogok súlyozni :mrgreen:
House of Cards trololololo :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 5., szerda 13:58

na, urak: lemaradtam mint a borravaló, melyik sorozattal hozzam naprakészre magam: flash, arrow, gotham vagy constantine. csak egyet ér mondani, Mathers te is mondhatsz, de a te véleményeddel kisebb mértékben fogok súlyozni :mrgreen:
Nem illik.

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2014. november 4., kedd 22:49

Január 9., péntek - Banshee! :sziv:

Közben pedig pedig bepótoltam az elmaradt Arrow részeket, nekem nincs semmi gondom a sorozattal, világszenzációt sosem vártam tőle (na jó, Liam Neesont vártam anno :mrgreen: ), szépen lassan beindul ez az évad is a közepére. A Flash második részét is megnéztem, jó lesz ez is a hétköznapokra. Most pedig jöjjön az elmaradhatatlan Gotham. :x
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. november 4., kedd 19:27

ferni írta: FGt néztem már angolul is,azzal nincs is baj, Simpsont még nem és meglepődtem ,hogy a magyar mennyivel jobb, főleg Homer esetében.
A magyar Simpson-al nekem egy bajom van, hogy gyakran cserélnek embert, és az eléggé irritál, pedig Homer sokkal jobb. :(

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2014. november 4., kedd 19:04

P. Krisz írta: Akkor talán majd az év második felében megkapjuk szinkronizálva is . Igen , az Archert csak szinkronizálva vagyok hajlandó nézni annyira eltalálták a hangokat , Halász Aranka és Makranczi Zalán is hatalmasat alkotnak . :D
dettó, kevés azon sorozatok/filmek egyike ami szinkronosan jó/jobb :D
Kép

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2014. november 4., kedd 18:58

megnéztem nem rég ezt a Family Guy - Simpson család crossovert... hát nem voltam tőle elájulva...

Homer eredeti hangja meg rémes a magyarhoz képest... :D
FGt néztem már angolul is,azzal nincs is baj, Simpsont még nem és meglepődtem ,hogy a magyar mennyivel jobb, főleg Homer esetében.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. november 4., kedd 18:30

Na, Mathersezek egyet, kezd belendülni ez a Gotham :mrgreen:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pingvin igazi kétszínű féreg, remélem Mooney-t még az első évadban kibelezi. :mrgreen:

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2014. november 4., kedd 18:00

House of Cards S02E11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fuj de betegek ezek az Underwoodék, hát milyen édeshármas volt ez :mrgreen:
Kép

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 4., kedd 17:49

Demes írta: Amúgy Archer-hez jött ki teaser videó, januárban jön az új évad. B-)
Akkor talán majd az év második felében megkapjuk szinkronizálva is . Igen , az Archert csak szinkronizálva vagyok hajlandó nézni annyira eltalálták a hangokat , Halász Aranka és Makranczi Zalán is hatalmasat alkotnak . :D
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Demes

HozzászólásSzerző: Demes » 2014. november 4., kedd 17:32

Gotham 1x7
Ismét egy egész korrekt rész így a sorozat már 2 jó résszel is büszkélkedhet. Reméltem hogy megéri nem kaszálni, tartják ezt a formát akkor egészen vállalható sorozat lesz.

Amúgy Archer-hez jött ki teaser videó, januárban jön az új évad. B-)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 4., kedd 16:35

TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez attól függetlenül, hogy töltelék volt, tetszett. Hogy Daryl kivel tért vissza? A néger csákóval szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 4., kedd 14:54

Gotham 1x7: Nagyon nagy rész volt. Mondtam én hogy belendül. :mrgreen: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pingvin hatalmas király. Ezzel megleptek.

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2014. november 3., hétfő 20:29

pheco írta: Jake kb 5-6 részenként bukkan fel nem túl sok időre. Mondjuk nekem ő nem hiányzik, addig imádtam amíg kicsi volt. 10. évad volt az első Ashtonos? Az nem olyan jó, de az előző évad szerintem jól sikerült. Heti 20 percet nekem megér még mindig.
Ja, volt két évaddal ezelőtt, már tavaly sem volt Jake. Jött helyette új szereplő.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Charlie leszbikus lánya.
És a 9. volt az első Kutcheres.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 3., hétfő 20:10

Corleone írta:Nyilván nem ez az epizód volt a legjobb, ez egy erős közepes kb, de voltak ennél már rosszabb részek is.
Ez igaz, azért voltam kicsit kritikusabb, mert többet vártam....
Egyébként pont nem én vagyok a mindenbe belekötős típus, imádom a TWD-t, elfogadom minden dolgával együtt, csak ez így, ebben a formában csalódás volt, és csak apróságokon múlt a dolog.

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. november 3., hétfő 20:05

Nagyon fasza megint a Homeland :salute:

4x06

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!azt hittem, hogy a pakisztáni gyerek tovább húzza...volt meglepi a végén.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2014. november 3., hétfő 19:50

tucsoki írta:TWD 5x04

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kórház a város szélén... Alapjában véve nincs bajom a résszel, de rettentően gyengén lett felépítve, sok kapkodással, esély sem volt arra hogy a történet jobban kibontakozzon. Ennek nyilván van pro és kontra oldala, mert így feltehetőleg nem lesz egy Kormányzó szerű elnyújtott hosszú szál. Erről Carol fog gondoskodni. Mindig is jellemző volt, de itt nagyon fájt a tipikus amcsi sorozatokra jellemző betegség, hogy mindenről beszélnek, csak arról nem amiről kéne. Teljességgel hihetetlen hogy egy ember sem kérdezte meg tőle: egyedül voltál eddig kint, vannak társaid is, élnek-e még mások is, esetleg honnan jöttél? Abba bele se kezdek, hogy a "szökés" is ergo 1 nap (legyen 2, de az idő múlását nem emlékszem hogy bármilyen eszközzel is érzékeltették volna) alatt összejött, úgy, hogy akivel kapcsolatba került az mindent elmondott neki ami ehhez szükséges. Ha szőrszálhasogató akarnék lenni, megkérdezném, hogy a 8-10 db kulcs közül miből gondolta hogy pont a kék nyelű a helyes választás, és hogy nem járt 15 percig arra senki amíg leereszkedtek, de ha már leereszkedtek, miért nem vágták el a ruhát, de ha már nem vágták el, miért lőtt ki 10 golyót ahelyett, hogy az általános iskolás korában megszerzett tömegsport tapasztalattal kifusson a kerítés mellett...
Nem szoktam a hibákat keresni és rengetegszer szemet hunyok az ilyen "bakik" mellett, de ebben a részben annyi pozitívum volt, hogy bemutattak más szereplőket is....
Én tökre elfogadom a kritikákat, de itt párral nem értek egyet. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagy igazság, amit korábban olvastam a sorozatjunkie-n és lesarkítva igaz is ez ide, hogy ha Judith nem sír az a baj, ha sír az a baj.. 5. évada megy már ez a "honnan jöttél? kivel vagy?" stb.. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy ezeknek a kórházas fazonoknak teljesen mindegy, a lényeg, ha megmentenek valakit és túléli, akkor ő azt kamatos kamattal visszaadja munkával + kényeztesse a társaságot, ahogy a rendőrfőnők nő is mondta. Erre utal az is, amit a nyalókás srác mondott, hogy nem ismerik, nem tudják mire képes ergo nem érdekelte ez őket.

A kulcsos dologgal egyetértek, az tényleg gáz volt. Nem is értem, hogy miért nem volt ott csak egy és kész.. A leereszkedős rész: a csaj aki öngyilkos lett, átváltozott, rájuk támadt, elterelte a figyelmet, nyilván nem tűnik fel arra az időre, hogy Bethék hova lettek.. Nyilván a lövések után már tudták a zsaruk, hogy valami van, elindultak utánuk.

A mostani szitu -szerintem- nagyban hasonlított ahhoz, amikor Shane és Otis menekültek. Akkor Otis volt a hátráltató tényező, most a nyalókás srác. Beth eltudott volna menekülni szerintem, de akkor a gyereket cafatokra szedik így inkább beáldozta magát és segített rajta.

Nyilván nem ez az epizód volt a legjobb, ez egy erős közepes kb, de voltak ennél már rosszabb részek is.
#happyshitting

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 3., hétfő 19:15

danianevem írta:Valaki tudna ajánlani két, max. három éve elindított vígjátéksorozato(ka)t? Kaszáltam párat, szinte már csak horror/dráma sorozatok maradtak. Nemrég az Orange is the New Black-et kezdtem el. Valami hasonló, kevésbé nyomasztóra gondolok. Előre is köszönöm.[/spoiler]
brooklyn nine-nince, baromi jó.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 3., hétfő 19:06

Valaki tudna ajánlani két, max. három éve elindított vígjátéksorozato(ka)t? Kaszáltam párat, szinte már csak horror/dráma sorozatok maradtak. Nemrég az Orange is the New Black-et kezdtem el. Valami hasonló, kevésbé nyomasztóra gondolok. Előre is köszönöm.

American Horror Story 4. évad
Boky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit attól tartok viszont, hogy túl egy dimenziós lesz a horror faktor, az 1. és 2. évadban az volt a legjobb, hogy sok felől érhetett impulzus, sok minden kurva ijesztő volt. itt mivel twisty leköszönt, csak dandy-ben látom a félelem-keltés forrását. de bízok bennük, hogy kreatívak lesznek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélhetőleg még behoznak pár karaktert, illetve azért van egy-két szál talonban a feszültségkeltésre (Dell, Madison). Egyébként valahogy most nem érzem, hogy ideje előtt megválaszolnák a kérdéseket. A harmadiknál ez zavart leginkább, volt ott azért boszorkányság, voodoo, Minotaurusz... Szóval próbálkoztak, csak az utolsó pár résznél már nem volt kiért/miért izgulni.
raul0791 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nem így van valaki javítson ki. a végén én is sajnáltam a bohócot, csak azt nem értem, hogy esett pont rá mordrake választása. :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon emlegették, hogy csak halloween, meg végül is nem "élő" karakterről van szó. Szóval szerintem már nem látjuk többet, sajnos. Twisty "kiírása" engem meglepett, de Mordrake szemszögéből logikusnak tűnt a választás. Messze ő volt a legridegebb, illetve a története alapján is kiérdemelte a büntetést.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 3., hétfő 19:04

BBarni írta:
Two and a Half Men s12e01
Biztos velem van a baj, de nekem még mindig bejön ez a sorozat :mrgreen:
Én nagyon szerettem, de mikor Charlie Sheen kiszállt megnéztem 1-2 részt és már nem volt az igazi... :( Majd később lehet újra belenézegetek, de nem hiszem hogy rákapnék! :/
szerk: Most nézem Jake sincs már benne? :ozil: :lol:
Jake kb 5-6 részenként bukkan fel nem túl sok időre. Mondjuk nekem ő nem hiányzik, addig imádtam amíg kicsi volt. 10. évad volt az első Ashtonos? Az nem olyan jó, de az előző évad szerintem jól sikerült. Heti 20 percet nekem megér még mindig.

Vissza: