American Horror Story 4. évad
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélhetőleg még behoznak pár karaktert, illetve azért van egy-két szál talonban a feszültségkeltésre (Dell, Madison). Egyébként valahogy most nem érzem, hogy ideje előtt megválaszolnák a kérdéseket. A harmadiknál ez zavart leginkább, volt ott azért boszorkányság, voodoo, Minotaurusz... Szóval próbálkoztak, csak az utolsó pár résznél már nem volt kiért/miért izgulni.Boky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit attól tartok viszont, hogy túl egy dimenziós lesz a horror faktor, az 1. és 2. évadban az volt a legjobb, hogy sok felől érhetett impulzus, sok minden kurva ijesztő volt. itt mivel twisty leköszönt, csak dandy-ben látom a félelem-keltés forrását. de bízok bennük, hogy kreatívak lesznek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon emlegették, hogy csak halloween, meg végül is nem "élő" karakterről van szó. Szóval szerintem már nem látjuk többet, sajnos. Twisty "kiírása" engem meglepett, de Mordrake szemszögéből logikusnak tűnt a választás. Messze ő volt a legridegebb, illetve a története alapján is kiérdemelte a büntetést.raul0791 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nem így van valaki javítson ki. a végén én is sajnáltam a bohócot, csak azt nem értem, hogy esett pont rá mordrake választása.