Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 3., hétfő 19:06

Valaki tudna ajánlani két, max. három éve elindított vígjátéksorozato(ka)t? Kaszáltam párat, szinte már csak horror/dráma sorozatok maradtak. Nemrég az Orange is the New Black-et kezdtem el. Valami hasonló, kevésbé nyomasztóra gondolok. Előre is köszönöm.

American Horror Story 4. évad
Boky írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kicsit attól tartok viszont, hogy túl egy dimenziós lesz a horror faktor, az 1. és 2. évadban az volt a legjobb, hogy sok felől érhetett impulzus, sok minden kurva ijesztő volt. itt mivel twisty leköszönt, csak dandy-ben látom a félelem-keltés forrását. de bízok bennük, hogy kreatívak lesznek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélhetőleg még behoznak pár karaktert, illetve azért van egy-két szál talonban a feszültségkeltésre (Dell, Madison). Egyébként valahogy most nem érzem, hogy ideje előtt megválaszolnák a kérdéseket. A harmadiknál ez zavart leginkább, volt ott azért boszorkányság, voodoo, Minotaurusz... Szóval próbálkoztak, csak az utolsó pár résznél már nem volt kiért/miért izgulni.
raul0791 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!ha nem így van valaki javítson ki. a végén én is sajnáltam a bohócot, csak azt nem értem, hogy esett pont rá mordrake választása. :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon emlegették, hogy csak halloween, meg végül is nem "élő" karakterről van szó. Szóval szerintem már nem látjuk többet, sajnos. Twisty "kiírása" engem meglepett, de Mordrake szemszögéből logikusnak tűnt a választás. Messze ő volt a legridegebb, illetve a története alapján is kiérdemelte a büntetést.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 3., hétfő 19:04

BBarni írta:
Two and a Half Men s12e01
Biztos velem van a baj, de nekem még mindig bejön ez a sorozat :mrgreen:
Én nagyon szerettem, de mikor Charlie Sheen kiszállt megnéztem 1-2 részt és már nem volt az igazi... :( Majd később lehet újra belenézegetek, de nem hiszem hogy rákapnék! :/
szerk: Most nézem Jake sincs már benne? :ozil: :lol:
Jake kb 5-6 részenként bukkan fel nem túl sok időre. Mondjuk nekem ő nem hiányzik, addig imádtam amíg kicsi volt. 10. évad volt az első Ashtonos? Az nem olyan jó, de az előző évad szerintem jól sikerült. Heti 20 percet nekem megér még mindig.

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2014. november 3., hétfő 19:02

TWD
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem volt egy izgalmas rész, és tény, hogy voltak benne logikai hibák, de nekem tetszett!Carol tuti kicsinál majd mindenkit és ő lesz a főnök! :mrgreen: Viszont akkor Daryl kivel/kikkel jött vissza az előző részben? :hmmm:
Én még csak egy pár napja fejeztem be a 4. évadot, most pótolgattam be az új részeket, eddig nagyon adja az 5. évad! :agree: A 2. évad közepénél azon gondolkoztam, hogy kaszálom az egészet a francba, de aztán valahogy végigszenvedtem rajta magam, a 3. évad elment, a 4. évad viszont már nagyon bejött, és az 5. évad is jól kezdi...nekem egyre jobban adja a sorozat évadról évadra! :agree:

Most viszont nincs mit darálni szóval elkezdem a Bansheet! :shifty:
Én nagyon szerettem, de mikor Charlie Sheen kiszállt megnéztem 1-2 részt és már nem volt az igazi... :( Majd később lehet újra belenézegetek, de nem hiszem hogy rákapnék! :/
szerk: Most nézem Jake sincs már benne? :ozil: :lol:

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2014. november 3., hétfő 18:32

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: sanko. » 2014. november 3., hétfő 17:50

AHS

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nahát ez az évad eddig nagyon bejövős. főleg ez az utolsó 2 rész, edward mordrake megasatöbbi. utána olvastam, és tényleg élt ilyen formában mordrake ahogy a sorozatban van. így még parább a sztori. remélem fogjuk még látni, bár kétlem. azt hiszem, ha a freak - ek haloweenkor fellépnek akkor jelenik meg csak, és ebben az évadban nem hiszem, hogy lesz több. ha nem így van valaki javítson ki. a végén én is sajnáltam a bohócot, csak azt nem értem, hogy esett pont rá mordrake választása. :hmmm:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. november 3., hétfő 15:41

Constantine
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a rész is tetszett , Zed jó karakter/csaj . John újra fasza volt , tetszett hogy trollkodott is keveset , a cigis fricska pedig nagyot ütött , adott az NBC orcájának , nagyon lazán tartotta a szájában , úgy min Ray a Ghostbustersben . :D Úgy látszik hogy a felemelkedő sötétség lesz a központi szál .

TWD
"Hangos ásítás " , egy gyenge filler epizód , jöhet a következő .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 3., hétfő 14:12

Aki nezi az uj evadot, irhatna rola par sort hogy az elozoekhez kepest milyen. :)
Sokkal jobb, mint az eddigiek szerintem.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem idegesített Brody, idegesített a családja, pedig kumma sok volt a fasziban. De elkúrták azzal, hogy három évadon keresztül húzták a storyját. A negyedikben azt kapom, ami ehhez a témához illik. És nem olyan lassan van felépítve, mint az előzőek. Nagyon tetszik.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 3., hétfő 14:00

TWD 5x04

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kórház a város szélén... Alapjában véve nincs bajom a résszel, de rettentően gyengén lett felépítve, sok kapkodással, esély sem volt arra hogy a történet jobban kibontakozzon. Ennek nyilván van pro és kontra oldala, mert így feltehetőleg nem lesz egy Kormányzó szerű elnyújtott hosszú szál. Erről Carol fog gondoskodni. Mindig is jellemző volt, de itt nagyon fájt a tipikus amcsi sorozatokra jellemző betegség, hogy mindenről beszélnek, csak arról nem amiről kéne. Teljességgel hihetetlen hogy egy ember sem kérdezte meg tőle: egyedül voltál eddig kint, vannak társaid is, élnek-e még mások is, esetleg honnan jöttél? Abba bele se kezdek, hogy a "szökés" is ergo 1 nap (legyen 2, de az idő múlását nem emlékszem hogy bármilyen eszközzel is érzékeltették volna) alatt összejött, úgy, hogy akivel kapcsolatba került az mindent elmondott neki ami ehhez szükséges. Ha szőrszálhasogató akarnék lenni, megkérdezném, hogy a 8-10 db kulcs közül miből gondolta hogy pont a kék nyelű a helyes választás, és hogy nem járt 15 percig arra senki amíg leereszkedtek, de ha már leereszkedtek, miért nem vágták el a ruhát, de ha már nem vágták el, miért lőtt ki 10 golyót ahelyett, hogy az általános iskolás korában megszerzett tömegsport tapasztalattal kifusson a kerítés mellett...
Nem szoktam a hibákat keresni és rengetegszer szemet hunyok az ilyen "bakik" mellett, de ebben a részben annyi pozitívum volt, hogy bemutattak más szereplőket is....

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 3., hétfő 13:56

Homeland S3
Korulbelul azt kaptam amit vartam, ismet egy kozepesnel jobb evad, az elozonel valamivel jobban sikerult. Megint volt par nagy huzas meg olyan pillanat amik miatt erdemes nezni a sorozatot. Sok szereplovel es sztorival viszont ugy erzem hogy nem tudtak mit kezdeni, csak ugy ni ott voltak mert hat miert is ne.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gondolok itt foleg Brodyra, akit az evad elso feleben mintha elfelejtettek volna. Mondjuk a halalanak orultem, mar reg meg kellett volna huzni. Huu de orultem volna ha az elso evad vegen megiscsak felrobbantja magat. Tokeletes sorozatkent es evadkent tartanam szamon, igy viszont.. Na mindegy, ilyen az uzlet. Az viszont nagy huzas volt Saul-tol hogy elhitette velunk hogy valoban Carrie ellen fordult.

Aki nezi az uj evadot, irhatna rola par sort hogy az elozoekhez kepest milyen. :)

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 2., vasárnap 22:45

Boky írta:már nem tudtam szerkeszteni, az megvan, hogy sutternek sürgős műtétre (asszem vakbél) kellett mennie a finálé forgatásának első 2 napján? :lol:
csóri, karrierje koronája, mindenki lélegzet visszafojtva várja a lezárást, és akkor ilyenkor üt be neki a krach. szerintem őrjöngött a csávó rendesen. :lol:
Nem tudom melyik soriról van szó, de emlékeztem hogy van egy shutter nevű fórumozó és kb 5 percig tényleg azt hittem hogy róla van szó és egy sztár van közöttünk. :lol:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 2., vasárnap 22:36

danianevem írta:
Boky írta:nem rossz, nem rossz, de azért a 2. évadot még mindig nem közelíti meg.
Azt nem is lenne egyszerű, az egyik legjobb évad, úgy en bloc az összes eddigi sorozatból, amit láttam. Az elejétől a végéig fenntartották a feszültséget, amikor úgy tűnt, hogy már kezd ellaposodni, akkor hoztak be egy újabb ismeretlent az egyenletbe. Továbbá elképesztően széles spektrumon mozgatták jól a szálakat a horror zsáneren belül. Egyszerűen minden téren klappolt, szerintem.
amúgy kicsit megkövetem magam, mert még a 4. rész közepe felénél voltam, mikor a véleményemet írtam, viszont utána úgy éreztem, hogy eddig közelíti a 2. évadot, de az 1. és 3. évadnál mindenképp jobb.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!twisty nagyon fosatós (volt), dandy is az, mordrake nagyon hangulatos volt, a színész, a zene, a szerepe jól el lett találva.
kicsit attól tartok viszont, hogy túl egy dimenziós lesz a horror faktor, az 1. és 2. évadban az volt a legjobb, hogy sok felől érhetett impulzus, sok minden kurva ijesztő volt. itt mivel twisty leköszönt, csak dandy-ben látom a félelem-keltés forrását. de bízok bennük, hogy kreatívak lesznek.

danianevem
Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 2., vasárnap 22:01

Constantine s01e02
Ez a rész is teljesen rendben volt, az új szereplő is szimpatikus, alakulgat. Átívelő sztori sem igazán hiányzik eddig, de azért remélem lesz valami ilyesmi a későbbiekben.
lordgabi írta:Danianevem, többiek akik nézik az Amerikai Horror Sztori 4. évadát, véleményetek az eddigi 4 részről? :hmmm:
American Horror Story s04
Csatlakozom a többiekhez, eddig nincs panaszom. Nekem az évadnyitóval sem volt bajom, megteremtették az atmoszférát és bemutatták a főbb szereplőket, a történetre van még rész bőven. Továbbá úgy tűnik, hogy most nem lépnek bele abba a hibába, ami a 3. szezonban volt.

s04e03-e04
Egyben néztem meg a "halloweeni" dupla részt. Eddig az évad csúcspontja. Nagyon jól építették fel a címszereplő karakterét, minden egyes momentuma élményszámba ment.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Emma Roberts :sziv:
Boky írta:nem rossz, nem rossz, de azért a 2. évadot még mindig nem közelíti meg.
Azt nem is lenne egyszerű, az egyik legjobb évad, úgy en bloc az összes eddigi sorozatból, amit láttam. Az elejétől a végéig fenntartották a feszültséget, amikor úgy tűnt, hogy már kezd ellaposodni, akkor hoztak be egy újabb ismeretlent az egyenletbe. Továbbá elképesztően széles spektrumon mozgatták jól a szálakat a horror zsáneren belül. Egyszerűen minden téren klappolt, szerintem.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 19:59

Én nézem, ma csavarodok rá a második részre. Az első tetszett.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 2., vasárnap 19:54

constantinet nézi valaki? a szereplőcsere nagyon jót tett, nekem még jobban bejön, alig várom a következő részt. :) a főszereplő akcentusa még mindig kegyetlen, nem tudok betelni ahogy mondja, hogy bloke :mrgreen: ráadásul constantine karakteréhez jobban is illik, mert így át tudja adni azt az arrogáns életérzést, amit natív amerikaiként ilyen kontrasztosan nem tudna.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. november 2., vasárnap 18:54

Arrow S2
A nagy visszatérők évada volt. Nem hiába kaszáltam ennél az évadnál is, aztán megnéztem végül. Mindenki visszatér valamilyen formába, bekakikltam rendesen tőle, ennyire nem voltak kreatívak az írok, vagy a történet is így van azt nem tudom, de idegesített, hogy mindig újrajátszották ugyanazt. És a legutolsó szerelmi szál is, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felicityvel az agyamra ment már, bár nem tudom mennyire nevezhető annak. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Sarah elment, pedig őt bírtam, főleg beöltözve :sziv: :shifty:. A harmadik kasza már végleges lesz, úgy érzem.

Sopranos
Megvesz kilóra. Az első évad negyedik részénél járok, nagyon bírom, atom. Kár, hogy nem kezdtem el korábban. Már az első rész Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kacsás témáján szakadtam.. Ez a lappangó humor eszméletlenül bejön. :salute:
"And my heart will leave you never."

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 15:32

Az igen :lol: :lol:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 1., szombat 15:29

már nem tudtam szerkeszteni, az megvan, hogy sutternek sürgős műtétre (asszem vakbél) kellett mennie a finálé forgatásának első 2 napján? :lol:
csóri, karrierje koronája, mindenki lélegzet visszafojtva várja a lezárást, és akkor ilyenkor üt be neki a krach. szerintem őrjöngött a csávó rendesen. :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 15:15

Valahogy én is így látom, de az elejét nagyon elszabták. :x
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. november 1., szombat 15:14

Realista24 írta:Boky

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Chibs valamiért a szívemhez nőtt egyébként, a maga titokzatosságával, meg a fasza akcentusával :mrgreen: Amúgy, ha minden úgy lett volna, ahogy Jax eltervezi, akkor meg egy unalmas szappanoperát kaptunk volna. Van még pár rész, remélem a végére megtalálják a balanszt.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nyilván, nem azt mondtam, hogy ne legyen bonyodalom, attól izgalmas minden, csak szerintem jax nagyon önfejűen tolja ezt a vendettát, kb. olyan hasonlattal tudnám illetni, mikor pókerben flop előtt hívsz valami szutyok 72re, és miután visszaemelnek, csak azért is all-inbe mész, csak mert már benne vagy :lol:
amúgy annyira nem vészes, saját magához viszonyítva sokkal gyengébb az évad, viszont még ez is veri a többi sorozat 90%-át. és ha lassan is, de minden egyes résszel javulnak szerintem, a lezárás oda lesz baszva (remélhetőleg). :D

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 1., szombat 15:05

Boky

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Chibs valamiért a szívemhez nőtt egyébként, a maga titokzatosságával, meg a fasza akcentusával :mrgreen: Amúgy, ha minden úgy lett volna, ahogy Jax eltervezi, akkor meg egy unalmas szappanoperát kaptunk volna. Van még pár rész, remélem a végére megtalálják a balanszt.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: