kontrázok:https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hph ... e=54AA754C

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 3., hétfő 20:53
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 3., hétfő 14:57
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 3., hétfő 14:52
Nem csak számodra rejtély ez hidd el.. Sok dolgot nem értek Luchoban - Bartra, Montoya, Masch vkp -, de hát majd csak megvilágosodik.tucsoki írta:Pont ezért érthetetlen számomra, hogy az egyébként sem stabil középhátvéd posztot (feltéve ha Mascherano-nak kijön a lépés), miért nem akarja Lucho kisegíteni legalább egy defenzívebb felfogású szélsővel, miért kell/akar még oda is egy támadót.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 3., hétfő 14:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 3., hétfő 14:36
Én örülnék, ha 3-4-3-at játszanátok még sokáig. A középpályás védekezésetek két ember esetében közelít a nullához, Rakitic melója kevés lesz oda. Messié már mínuszban van, Neymaré is átlag alatti, Suarezről még nem tudok nyilatkozni.Igazából majdhogynem 3-4-3-at játszunk, oda pont jó lenne. Montoya nem annyira támadó szellemű jobbhátvéd - szerintem ezért sem játszatja Lucho -, most legutóbb is az Espanyol elleni sörmeccsen a 3 védős rendszerbe kh-ként játszatta, és Adama volt a jobboldali futó.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 3., hétfő 14:32
Igazából majdhogynem 3-4-3-at játszunk, oda pont jó lenne. Montoya nem annyira támadó szellemű jobbhátvéd - szerintem ezért sem játszatja Lucho -, most legutóbb is az Espanyol elleni sörmeccsen a 3 védős rendszerbe kh-ként játszatta, és Adama volt a jobboldali futó.tucsoki írta:Elolvastam a taktikai elképzelés többi részét is, de teljesen máshogy látom a végkimenetelt, ezért nem is értem mi szükség lenne Cuadrado-ra. Csak röviden: az MSN trió megtámogatva a középpályával, plusz a Alba és Montoya a széleken tökéletesen elég kellene hogy legyen. Nyilván nem Alves a megoldás, de ha le akarom sarkítani, kicsit olyan ez mintha betennél még egy Neymar-t jobbhátvédnek. Cuadrado sosem a híres védőmunkájával tűnt ki, de már lassan 2-3 éve támadót játszik.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 3., hétfő 14:14
Elolvastam a taktikai elképzelés többi részét is, de teljesen máshogy látom a végkimenetelt, ezért nem is értem mi szükség lenne Cuadrado-ra. Csak röviden: az MSN trió megtámogatva a középpályával, plusz a Alba és Montoya a széleken tökéletesen elég kellene hogy legyen. Nyilván nem Alves a megoldás, de ha le akarom sarkítani, kicsit olyan ez mintha betennél még egy Neymar-t jobbhátvédnek. Cuadrado sosem a híres védőmunkájával tűnt ki, de már lassan 2-3 éve támadót játszik.GT37 írta:Egyénekre lebontva én leginkább Alvest tenném ki a csapatból végre. Egyre inkább kezdem megérteni, miért akarta Lucho annyira Cuadradót. Ebbe a rendszerbe szinte tökéletesen passzolna, támadásban képes lenne veszélyt teremteni a szélen, és védekezésben sem lenne szerintem sokkal rosszabb, mint a brazil...
HozzászólásSzerző: GT37 » 2014. november 3., hétfő 12:51
nso írta:Bár a Barcelona elnökségének munkájával sokan nem elégedettek, amennyiben sikerül ezt realizálni, akkor minden elismerés megilleti a látványos tevékenységet nélkülöző, ám a háttérben annál hasznosabban dolgozó vezetőket, élükön Josep Maria Bartomeuval.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 3., hétfő 2:27
Ott van meg Chicharito ismathers írta:Azért itt mi is problémásak vagyunk, mert ha nálunk ég a ház akkor bejöhet egy Illara vagy egy Khedira
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 3., hétfő 1:52
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 3., hétfő 1:08
Mondjuk az is több mint megnyugtató,hogy a Celta ellen amikor égett a ház LE egy Xavi-pedro kettőssel tudott operálnimathers írta:Azért az megnyugtat ha nálunk ne adj isten kidőlne ramos vagy pepe akkor ott van egy varane akit betudunk rakni. Vagy nacho aki eddig ha játszott mindig jó volt.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 3., hétfő 0:13
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 2., vasárnap 23:52
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2014. november 2., vasárnap 23:16
Hát, attól függ. Ha Bartra játszik majd helyette, akkor jó, ha Pique, akkor rossz.Realista24 írta:Volt már? Mathieu kiesett két vagy három hétre. Vádlijával van valami. Mondjuk azt nem vágom, hogy ez jó vagy rossz nekik
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 2., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 22:51
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 2., vasárnap 22:14
A Barca korábban is gigaklub volt.csak ezalatt a 10 év alatt a Barca egy giga klub lett, felzárkóztak egy új szintre léptek, nem csak eredményekben, költségvetésben is..
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 2., vasárnap 22:06
Én inkább, megfordítanám és sokan abba a hibába estek,hogy nem adták fel játékukat...Ferguson aki az egyik legjobb edző a világon 2 bl döntőn küldte vágóhídra a csapatát a Barca ellen, persze ment neki a pacsi meg resptect meg stb mert felvállalta a támadófocit pedig a vak is látta mi lesz a vége a két keret minőségét nézve.Azt a Barcát harciassággal szervezettséggel,kontrákkal ugyanúgy le lehetett gyűrni mint a mostanit(csak nehezezbben) ezt megmutatta a Chelsea az Inter és a Real is...Szerintem inkább idiótizmus volt ahogy sokan beleszaladtak a késbe, mint ahogy most is rengetegen beleszaladnak a mi késünkbe és feltolt középpályával ,hagyják hogy szétkontrázzuk őket ...revolver írta:szerintem nem a spanyol bajnokságra gondolt, hanem a nemzetközi csapatokra, akik sok esetben feladva a játékukat, próbálták átvészelni a Barca elleni meccseket. nem tudták, nem értették, hogyan kell ellenetek játszani.ha ez most a "barcának lefekszenek a csapatok" meg "barca ellen letolt gatyával mennek ki" című sláger, akkor azt továbbra sem értem.
HozzászólásSzerző: revolver » 2014. november 2., vasárnap 22:00
szerintem nem a spanyol bajnokságra gondolt, hanem a nemzetközi csapatokra, akik sok esetben feladva a játékukat, próbálták átvészelni a Barca elleni meccseket. nem tudták, nem értették, hogyan kell ellenetek játszani.ha ez most a "barcának lefekszenek a csapatok" meg "barca ellen letolt gatyával mennek ki" című sláger, akkor azt továbbra sem értem.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem