Ennek nagyon örülnék, sok a potenciál a brazilban. Egyébként még most télen hoznánk, vagy csak nyáron, amikor Khedira lelép?
Majd kiderül...Mondjuk madridban az utóbbi időben nem nagyon történt semmi a téli átigazolási szezonban. Ha Khedira lép télen, akkor mi is lépni fogunk. Pénzügyileg jobban járnánk, és ebbe a csapatba a herceg egyszerűen már csereként se illik bele. Sokkal magasabb szintű játékot tolunk a középpályán, Mourinho idején még beleférhetett a szerencsétlenkedése, mert gyorsan átjátszottuk a labdát a középpályán, most már nem.
Benzema szenzációsan nyomta, pontosan ezt vártam volna már tőle is tavaly, mert az ilyen stílusú foci nagyon fekszik neki papíron, és az utóbbi hetekben már a gyakorlatban is. Most visszaeshet, aztán majd januárra szedje össze magát, akkor megint kéne.
Soha nem láttam talán még ilyen jól játszani a madridot, komolyan. Olyan magabiztosan intézik el az ellenfeleket, hogy egy pillanatra nem kérdés a meccs folyamán, hogy ki fog nyerni, kb egy pillanatra sem kellett izgulni az utóbbi meccseken. (azért egy ideig a barca ellen igen, de aztán...) Egyszerűen parádézunk. Egyszerre ennyi játékosunk csúcsformában nem szokott lenni. Ehhez szerintem Modric is nagyon kellett, aki teljesen halvány volt a szezon elején, nem állt még össze a középpályánk, de az utóbbi meccseken már újra toppon van a faszi, öröm nézni a játékát.