Mondjuk a 2. és 3. hosszabbításban jól nyomta, de ez mekkora szánalom.

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 20., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: nmate » 2014. november 15., szombat 7:50
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 3., hétfő 14:32
Clevelandben fos csapata volt? Igen. Előfordult már más sztárral is ilyen? Igen. Jordan is várt, ő sem yert egyből, igaz ő kimaxolta a nagydöntő részvételeit.Anthony írta: Hát úgy jön ide, hogy pont ez a lényeg: ha nincsenek jó csapattársaid nem nyerhetsz. Ezért ment Lebron Miamiba, nem értem mit kell ezért csesztetni. A The Decision miatt igen, az egy fölösleges cirkusz volt.
Megint ez a Kobezás. Hogy jön ő már megint ide? Én pár kommenttel ezelőtt pont leírtam, hogy haragszom Bryantre, amiért nem írt alá kevesebbért, te meg felhozod mikor LeBronról volt szó. Itt azon volt a hangsúly, hogy James nem egy pénzéhes játékos, én meg cáfoltam a mostani rövidtávú szerződésével, hogy az. Ennyi. Ja, és James nagyon támogatja a maximum szerződés eltörlését.Anthony írta: Tisztában vagyok vele. De a szponzori pénzeket ne keverjük bele a dologba. Pont hogy Kobe is megcsinálhatta volna, hogyaszondja kevesebb lóvét kér, mert úgyis van elég, maradjon pénz másra is. Nem tette meg.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 3., hétfő 14:06
Hát úgy jön ide, hogy pont ez a lényeg: ha nincsenek jó csapattársaid nem nyerhetsz. Ezért ment Lebron Miamiba, nem értem mit kell ezért csesztetni. A The Decision miatt igen, az egy fölösleges cirkusz volt.Zsombor írta:Nem tudom hogy jönnek ide Kobe gyűrűi Shaq-kel, de fölösleges is felhozni, MJ se nyert volna Pippen nélkül pl.
Zsombor írta:Ja és hogy James mennyire pénzéhes. Ne is haragudj. Tisztában vagy vele szponzori pénzekből mennyit keres?
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 3., hétfő 13:36
Igen, elment Miamiba, az akkor top5-ös Wadehez a top5-ös pf Bosh-sal. Aztán ja, leesett neki 2 bajnoki cím, egyiket meg is köszönheti Ray Allennek, 2013-ban ott volt a kés a nyakán.Anthony írta:Szerintem rohadte nincsen igazad hehe. Elment a Miamiba, kitöltötte a szerződését? Kitöltötte. Mért ne mehetett volna el máshová? Azt mondod nem nyert, dehogynem, nyert 2 bajnoki címet, nem vesztesként ment vissza a Cavshoz.
Kobe meg igenis ő kérte a nagy lóvét, kijelentette, hogy az neki jár. És Bussék azért adták meg neki, mert állítólag sok befolyásos bérletes megfenyegette őket, hogy ha nincs Kobe nem vesznek bérletet. Na meg pénzük is van, ezért tök mindegy mennyiért tankolnak.
Ja és mellesleg: a kosárlabda csapatsport. Kobe sem egyedül hozta a gyűrűket, hanem voltak is Shaq meg társai mellette...
Szóval Jamesnek az a bűne, hogy nem pénzéhes köcsög, és lemondott pár milláról (most nem nézek utána, de nem olyan rettent pénz volt az), mert nyerni akart. A fociban is vannak olyan játékosok, akik lemondanak a fizetésük egy részéről, hogy pl. a Realhoz igazoljanak. Akkor ők is köcsögök, mert nyerni akarnak?
HozzászólásSzerző: Anthony » 2014. november 3., hétfő 10:52
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. november 3., hétfő 9:24
Hát igen nem csak úgy lehet a liga alja környékén végezni, ahogy a Sixers teszi, hogy kidobnak mindenkit aki már elég idős hogy vehessen magának alkoholtMondjuk sokkal értelmesebb ez a rebuild mintha valami erőtlen retool lett volna. Nyugati utolsó hely csak meglesz, onnantól meg illene beesni a top5-be. + Houston pick.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 3., hétfő 8:13
HozzászólásSzerző: Enrique » 2014. november 2., vasárnap 12:30
Kiemeltél egy meccset Wade-től, Bosh-től pedig hogy odatette magát védekezésben.Puding írta: Jajj ezt ne... hogy is volt 2 éve a Spurs elleni 6. meccs?Azért oda kellett a tolószékes Wade, hogy meccsben maradjanak, addig ameddig Jamesnek lesz 5-6 jó perce végre a meccsen, persze a végén majdnem rajta ment el így is.
Meg ugye a puhány Bosh is odatette magát védekezésben elég rendesen. Ez a visszaesés tavaly volt, nem jött frissítés a keretbe, csak Oden, aki semmire se volt jó, Wade meg végig sérülésekkel bajlódott..
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 2., vasárnap 12:18
Ez fals, Melo országos cimborája Bryantnek, benne volt a pakliban, hogy aláír LA-be még így is. Meg a szerződés aláírásakor nem tudták mi lesz a nyáron FA ügyileg, LeBron marad-e vagy sem. Pusztán marketing okok miatt ajánlottak neki ennyit, meg mert Jim Buss egy dilettáns barom.JustoVillar írta:A Lakers belátta, hogy senki normális FA nem akar majd Kobe mellé menni
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. november 2., vasárnap 12:14
És ha 15öt adtak volna neki,az nem jó bánásmód? Egy korosodó,súlyos sérülésből visszatérő,a játékosokat taszító ikonnak az is csinos pénz.JustoVillar írta:A Lakers belátta, hogy senki normális FA nem akar majd Kobe mellé menni, ezért beajánlották neki ezt a szerződést, hogy mindneki láthassa, hogyan bánnak a klub ikonjaival. Ezzel el is intézték, hogy mostanában ne kelljen április után játszaniuk. Amíg Kobe lesz Lakers nem. Addig roboghat a tank.
HozzászólásSzerző: JustoVillar » 2014. november 2., vasárnap 12:10
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2014. november 2., vasárnap 11:58
Nem lett volna lehetőség. Volt egy Carmelonyi pénz. Ha nem lenne Kobenak ekkora pofája és aláírt volna teszem azt évi 10-ért(leszarom mennyit ajánlottak neki), nyakamat rá, hogy Melo jött volna maxért(így is volt rá sansz, hogy jön a Lakersbe) és akkor ott tartunk, hogy igen, még van teszem azt 15-18 millió(most nem számolok konkrétan utána, lehet több kicsit, lehet kevesebb) minőségi játékosokra. Amibe belefért volna egy Gasol-Deng kombó. Ez nagyon elméleti sík volt persze, de Bryant magának köszönheti, hogy nem gyűrűért megy, hanem top5-ös cetliért.hehe írta:lett volna lehetőség körbepakolni megfelelő minőségű játékosokkal, nem akart senki jönni.
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. november 2., vasárnap 11:54
Mert egy tapló paraszt. Én úgy értettem,hogy a gyűrű érdekében vállalhatott volna még 2-3 szezont évi 10-12 millióért és amolyan Dirk-Duncan féle másod/harmadhegedűsként lett volna talán esélye nyerni. Ahogy Gasol mondta,nem maradt több szelet a torából.hehe írta:miért akarna kevesebbet kapni?
lett volna lehetőség körbepakolni megfelelő minőségű játékosokkal, nem akart senki jönni.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 2., vasárnap 11:45
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. november 2., vasárnap 11:36
Ez is igaz,de ha gyűrűt szeretett volna nyerni,akkorhehe írta:kobe a pénzre törekszik?![]()
nem tehet róla, hogy jim buss egy óvodás agyával van megáldva.
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 2., vasárnap 10:20
HozzászólásSzerző: kredenc » 2014. november 2., vasárnap 10:12
Pattogtat itt 4 évet,aztán beáll az aktuális bajnok csapatába évi 10m-ért. Bízom abban,hogy nem fog Kobe szinten a pénzre és Jordan hajszolására törekedni.hehe írta: bámulatos. arra leszek kíváncsi, hogy ha clevelandben sem nyer, nem tud odaédesgetni akkora mennyiségű sztárt, akkor mi a következő lépés![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2014. november 2., vasárnap 9:59
azóta is sikeresen vesztegeti el a nagydöntőket, nem változott semmiJames a Cavsben egy vesztes, choker játékos szerepét kezdte egyre inkább felvenni, amióta viszont bajnok lett, egész más a megítélése,
HozzászólásSzerző: Puding » 2014. november 2., vasárnap 1:15
Jajj ezt ne... hogy is volt 2 éve a Spurs elleni 6. meccs?Enrique írta: Egyébként az összeállás első évében olykor valóban úgy tűnt, hogy itt hasonló kaliberű sztárok játszanak egymás mellett, de a következő háromban egyértelműen kiderült, hogy a tolószékes Wade, és a puhány Bosh egyedül vajmi keveset tud bedobni a közösbe, és csak akkor lesz valami, ha James űrstatokat hoz. Szóval big three, meg nagy felhajtás, de valójában finoman szólva is nagyobb volt ennek a füstje, mint a lángja. Ha James nem hozza karrierje legjobb éveit, minden évben verték volna őket.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem