Az fogja megnyerni a bajnokságot.
Azokban az időkbe nyerni kell,1:0-ákra,és akkor ebből is jól kifogunk jönni.

HozzászólásSzerző: miro » 2014. november 3., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2014. november 3., hétfő 12:07
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 2., vasárnap 23:28
Majd kiderül...Mondjuk madridban az utóbbi időben nem nagyon történt semmi a téli átigazolási szezonban. Ha Khedira lép télen, akkor mi is lépni fogunk. Pénzügyileg jobban járnánk, és ebbe a csapatba a herceg egyszerűen már csereként se illik bele. Sokkal magasabb szintű játékot tolunk a középpályán, Mourinho idején még beleférhetett a szerencsétlenkedése, mert gyorsan átjátszottuk a labdát a középpályán, most már nem.Ennek nagyon örülnék, sok a potenciál a brazilban. Egyébként még most télen hoznánk, vagy csak nyáron, amikor Khedira lelép?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 23:14
elvileg bokaficamja van már 1,5 hónapja, amiből szerintem már lassan vissza kellett volna térnie, de lehet komolyabb a baj és megy a vacillálás, hogy kell-e műtét... Mondjuk mindegy, mert Nacho is jól játszik azon az oldalon meg Arbeloa is el van. Marcelo meg tényleg elkapta szerencsére a fonalat, bár védekezésben azért még mindig trágya dolgokat tud művelni.BBeno írta:Coentraora visszatérése mikorra várható? egyáltalán mi a sérülése? szerencsére Marcelo benyomta a berzerker módot, de azért egy ép Coentrao sose baj ha van.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2014. november 2., vasárnap 23:07
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 23:04
több, mint egy hónapja zökkenő mentesen focizunk, szerintem már csak pár védekezési szituációban kell csiszolódni és azt nem egy 3-0/4-0 ás meccsen érjük el.mathers írta:Szerintem, hogy még jobban érezzék egymást a pályán. Főleg az újak.
HozzászólásSzerző: mathers » 2014. november 2., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: Ewr » 2014. november 2., vasárnap 21:11
Ennek nagyon örülnék, sok a potenciál a brazilban. Egyébként még most télen hoznánk, vagy csak nyáron, amikor Khedira lelép?Realista24 írta:Szerintem a Khedira - Lucas Silva váltás össze fog jönni, 70%. A srác jönne, Carlo már korábbi csapatába is vitte volna, olcsó, jó paraméterekkel.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. november 2., vasárnap 21:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 21:04
A Barcát és az egyenes kiesést leszámítva nem érezném gondnak. Illetve, ahogy írod, ott van Illarra is. De át lehet állni 4-4-2-re is, beszűkítve a közepét. Áh, sokra hivatott ez a keret.realistahuni írta:Modric-Isco kp elég érdekesen nézne ki, Hámesszel előttük.Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco.Az úgy védekezésben nem túl acélos.
Illarat kellene kicsit bejáratni, aztán ha gond van hátha nem úgy szállna be mint Dortmundban.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2014. november 2., vasárnap 21:00
Modric-Isco kp elég érdekesen nézne ki, Hámesszel előttük.Ha Modric vagy Kroos kiesik, beszáll Isco.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 20:27
legalább hehe is kiélheti magát, ha már a patójából paco lesz (remélhetőleg)Realista24 írta:Kerlon írta:Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.
Szerintem a Khedira - Lucas Silva váltás össze fog jönni, 70%. A srác jönne, Carlo már korábbi csapatába is vitte volna, olcsó, jó paraméterekkel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 20:24
Kerlon írta:Az lett volna a jó bolt, ha Khedira elmegy egy 20asert es a helyére jön Rakitic, vagy majd jövőre egy rutinos ember vagy egy fiatal tehetség. Abban egyetértek, hogy 3 KoKroos/Modric nem fér el a keretben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 20:11
Nálam ez nem gebasz, mert nem tarthatsz két Modric, vagy két Kroos szintű embert. Egyet a padon egyet meg fixen a pályán? Nem életszerű.A gebasz ott van, hogy a Cé, Modric, Kroos, Carvajal 4-esnek nincs megfelelő pótlása, és ha ezek közül az egyikük kiesik, nagyon nagy gondok lesznek.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2014. november 2., vasárnap 20:09
Én még idevenném Mou Chelseajét is, illetve talán a Thiagoval megerősödött BM-et, de mindegyiküknek vért kell inniuk, ha le akarnak minket tolni, ha nálunk mindenki egészséges.szerintem egy fullos (=vért ivós, tajparaszt, lerúgós) atma tolhat ki velünk leginkább egy párharcban mondjuk.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 20:04
akkor jön ilkay gündogan, igenRealista24 írta:Nincs realitása. Majd ha kimegy Modric, ugyis hosszabbított vagy ha meg nem, akkor fog. Ket ev mulva hozzuk.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. november 2., vasárnap 19:56
Macifej tökéletes arra az esetre, ha minden kötél szakad.wxyz írta:Egy használható csere kp még elférne szerintem. Khedira még erre a szerepre is alkalmatlan
HozzászólásSzerző: wxyz » 2014. november 2., vasárnap 19:40
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem