misfits, skins, és a doctor who.Marky írta:brit sorozatokat tudtok ajánlani? nem konkrétan ilyen angol komédiákra gondolok, de azonkívül lehet dráma, romantikus, bármi.

HozzászólásSzerző: chosenone46 » 2013. június 9., vasárnap 16:45
misfits, skins, és a doctor who.Marky írta:brit sorozatokat tudtok ajánlani? nem konkrétan ilyen angol komédiákra gondolok, de azonkívül lehet dráma, romantikus, bármi.
HozzászólásSzerző: Acewill » 2013. június 9., vasárnap 15:36
Skins, nálam az első 4 évad volt bejövős, 5ik az nagyon nem tetszett..Marky írta:brit sorozatokat tudtok ajánlani? nem konkrétan ilyen angol komédiákra gondolok, de azonkívül lehet dráma, romantikus, bármi.
HozzászólásSzerző: Boky » 2013. június 9., vasárnap 15:27
sherlock, luther, utopia, broadchurchbrit sorozatokat tudtok ajánlani? nem konkrétan ilyen angol komédiákra gondolok, de azonkívül lehet dráma, romantikus, bármi.
HozzászólásSzerző: Zsombor » 2013. június 9., vasárnap 15:16
Nézz rá a Mr.Selfridge-re,hátha bejön. :-)Marky írta:brit sorozatokat tudtok ajánlani? nem konkrétan ilyen angol komédiákra gondolok, de azonkívül lehet dráma, romantikus, bármi.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. június 9., vasárnap 15:12
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. június 9., vasárnap 0:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 8., szombat 14:24
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. június 7., péntek 0:40
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. június 7., péntek 0:35
Pedig a legnagyobb karakter az évadban.De nagyon nem bírom batiatus pofáját
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. június 7., péntek 0:29
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De nagyon nem bírom batiatus pofáját és osztálytársam azt mondta, hogy ebben is benne van...reeed_ati írta:Ha végeztél az elsővel, akkor az előzménysorival, az Aréna Isteneivel folytasd!
Ezek után jöhet a második évad.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2013. június 7., péntek 0:19
Ha végeztél az elsővel, akkor az előzménysorival, az Aréna Isteneivel folytasd! :-)Most értem az első évad végére, és nem tudom nézni a második évadot, mert még nem jött le
HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. június 7., péntek 0:13
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 6., csütörtök 19:40
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2013. június 6., csütörtök 17:59
Gondolom nem olvastad a konyvet... az elso evad jol visszaadta a konyvet de az utobbi ket evad kesz rohej...Kerlon írta:most komolyan! akkor minek nézitek? úgy is tudjátok, hogy LEHETETLEN visszaadni teljesen azt, amit a könyvtartalmaz, de kb 2-3 részenként itt sírtok miatta, ha valami nem nyeri az ízlést a könyvhöz képest..........yvettebourne írta:GOT 3x09
Na ez most nekem annyira nem jött be. Ahhoz képest, mennyire be lett harangozva, nekem ez a rész valahogy összecsapottnak tűnt. Jobban mondva maga a Vörös Nász, azért a könyvben ez jobban ki van dolgozva...![]()
HozzászólásSzerző: Huni » 2013. június 5., szerda 1:52
HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. június 4., kedd 21:05
Jó majd legközelebb engedélyt kérek rá, hogy nézhessem.Kerlon írta: most komolyan! akkor minek nézitek? úgy is tudjátok, hogy LEHETETLEN visszaadni teljesen azt, amit a könyvtartalmaz, de kb 2-3 részenként itt sírtok miatta, ha valami nem nyeri az ízlést a könyvhöz képest..........
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 4., kedd 20:57
most komolyan! akkor minek nézitek? úgy is tudjátok, hogy LEHETETLEN visszaadni teljesen azt, amit a könyvtartalmaz, de kb 2-3 részenként itt sírtok miatta, ha valami nem nyeri az ízlést a könyvhöz képest..........yvettebourne írta:GOT 3x09
Na ez most nekem annyira nem jött be. Ahhoz képest, mennyire be lett harangozva, nekem ez a rész valahogy összecsapottnak tűnt. Jobban mondva maga a Vörös Nász, azért a könyvben ez jobban ki van dolgozva...![]()
HozzászólásSzerző: czier » 2013. június 4., kedd 20:44
HozzászólásSzerző: yvettebourne » 2013. június 4., kedd 19:44
HozzászólásSzerző: gunner » 2013. június 4., kedd 0:59
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem