Nincs mit, örülök, hogy segíthettem.. :ĐTakesz írta: Hát eddig úgy fest ezt a minőségi megoldást fogom választani. Köszi

OFF
- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
palesz77 írta:Ha nagyon kell, és nincs meg senkinek, akkor szerintem szedd le HD-ba a meccset, aztán PrintScreeneld ki.Takesz írta:Valakinek nincs meg esetleg nagy felbontásban az az élőkép, ami a Barca elleni meccs előtt volt látható a Bernabeuban?
Gugliban csak 1024es képeket találtam.Persze ez elég paraszt megoldás, de ha nincs jobb..

Hát eddig úgy fest ezt a minőségi megoldást fogom választani. Köszi

13
- h3x0r
Te is igy szeded ossze az Iscos kepeket?palesz77 írta:Ha nagyon kell, és nincs meg senkinek, akkor szerintem szedd le HD-ba a meccset, aztán PrintScreeneld ki.Takesz írta:Valakinek nincs meg esetleg nagy felbontásban az az élőkép, ami a Barca elleni meccs előtt volt látható a Bernabeuban?
Gugliban csak 1024es képeket találtam.Persze ez elég paraszt megoldás, de ha nincs jobb..

-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ha nagyon kell, és nincs meg senkinek, akkor szerintem szedd le HD-ba a meccset, aztán PrintScreeneld ki.Takesz írta:Valakinek nincs meg esetleg nagy felbontásban az az élőkép, ami a Barca elleni meccs előtt volt látható a Bernabeuban?
Gugliban csak 1024es képeket találtam.

- Takesz
- Kedvenc játékosaid: sergio, zidane, cristiano, karim, marcelo, dani, luka, marco
Valakinek nincs meg esetleg nagy felbontásban az az élőkép, ami a Barca elleni meccs előtt volt látható a Bernabeuban?
13
Kétlem, hogy van olyan.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
mennyi kort ment?IkerCasillas írta:A ,,Hala James y nada más" című dalt énekelte, elég jól sikerült.numberone1 írta:Vki kovette az X Faktort? csak kivancsi lennek, h Balogh Eszter hogy szerepelt, milyen volt, szimpi volt e stb.
Egy kozeli ismeroson, de nem tudtam nezni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- IkerCasillas
- Kedvenc játékosaid: IC
- Kedvenc csapatod: RMCF
A ,,Hala James y nada más" című dalt énekelte, elég jól sikerült.numberone1 írta:Vki kovette az X Faktort? csak kivancsi lennek, h Balogh Eszter hogy szerepelt, milyen volt, szimpi volt e stb.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Vki kovette az X Faktort? csak kivancsi lennek, h Balogh Eszter hogy szerepelt, milyen volt, szimpi volt e stb.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Facebookon tényleg nem lehet beállítani, hogy ne írja ki mikor léptem be utoljára?
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
13.45 : newcastle - liverpool (digi 1)
15.00 : napoli - as roma (digi 2)
16.00 : granada - real (sport 2)
18.30 : bayern - dortmund (eurosport 2)
20.00 : barcelona - celta (sport 2)
ma sem kell sokat kimozdulni.
15.00 : napoli - as roma (digi 2)
16.00 : granada - real (sport 2)
18.30 : bayern - dortmund (eurosport 2)
20.00 : barcelona - celta (sport 2)
ma sem kell sokat kimozdulni.

- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hat en is bejatszanam,ha nem none hulyen,mert egyreszt lassan no,es van 2 folt ahol nemigazan
Mondjuk inden meg kevesbe is kene,majd jovore egyetemen/foiskolan. Meg amugy is azt mondjak h nem all jol. De en kiprobalnam az olyat mint amit ziro linkelt.
(mondjuk lehet h lenne aki nekem esne mer nem binra nezni
)

Mondjuk inden meg kevesbe is kene,majd jovore egyetemen/foiskolan. Meg amugy is azt mondjak h nem all jol. De en kiprobalnam az olyat mint amit ziro linkelt.
(mondjuk lehet h lenne aki nekem esne mer nem binra nezni

Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- fiore
- Kedvenc játékosaid: isco
- Kedvenc csapatod: real madrid
nekem is vannak benne vörös szálak, de hogyarohadt életbe?Kerlon írta:Én ma letolom aztán megnézem meddig bírom, ámi a legidegesitobb, hogy Alonso szerű vöröses szakállam nő... Amugy heti egyszer szoktam letolni nullassal.

.