HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 2., vasárnap 21:17
Egyébként a csodabarca korszaka részben nekünk is köszönhető, az oké,hogy kurva jók voltak ezt szerintem mindenki elismeri de ellenállás se volt nagyon, az egyetlen konkurencia akkoriban nekik a Manchester volt (pedig már az is egy CR nélküli leszállóágban lévő MU volt) és Mourinho aktuális csapata, José állította meg őket övé a recept és erre büszke is joggal(mert 2010ben 11ben(kupadöntő) és 2012ben is egy csúcson lévő Barcát állított meg)...Még most sem hiszem el ezt a kezdőt amit itt leírtak a kollegák,ott voltam láttam de valami olyan mély sérülést szenvedhettem tőle,hogy a tudatalattim egyszerűen nem vesz tudomást a 2007-2009es Real Madridról ...Szóval a dicsőség természetesen a Barcáé, de nekünk is jár a gratuláció, a valahavolt legjobb barcára mi rákontráztunk talán az egyik legrosszab/leggyengébb madriddal aztán jött José, elszabta a végét de nagyon rendbeszedte a klubbot.Ha a 10ikről beszélünk nekem azért ő is eszembe jut sokszor, sok melója volt benne csak a babérokat learatni már nem volt türelme...
Azzal meg nem értek egyet amit páran írtak arról,hogy ez a mostani állapot a normális állapot a Barcánál csak részben.Igen 2006 előtt ez volt az állapot amit leírtatok, csak ezalatt a 10 év alatt a Barca egy giga klub lett, felzárkóztak egy új szintre léptek, nem csak eredményekben, költségvetésben is...Csak hogy ezzel a gigaklub titulussal kaptak rengeteg problémát is mellé és most fog eldőlni,hogy mennyire vannak felkészülve ,hogy a mi "életünket" éljék. Most már nincs idő építkezni mint 2005 előtt, triplázás az elvárás és a szép foci minden évben mint nálunk, ha nem jönnek az eredmények a sajtó szétszedi őket, edző váltások igazolások fejetlenség ez eddig a mi életünk volt, most nekik is meg kell tanulni ezt az életet, mert a csodageneráció leszállóágban de az elvárások a titulus marad és egy ilyen vezetőséggel könnyen visszarepülhetnek oda ahol voltak 10 éve... Szóval szerintem a barca már nagyon nem abban a helyzetben van mint 2005 előtt, akkor egy nagy csapat voltak akik néha borsot törtek a csúnya Real Madrid orra alá, most már óriási elvárások vannak velük szemben is,nincs már annyi idejük mint ezelőtt, eredmények kellenek azonnal mert hozzá szokott a jónép,pont mint nálunk... Ez a fő oka annak,hogy szembe kell menjenek mostmár minden kijelentésüknek amit az elmúlt években elhamarkodottan tettek mert akkor milyen jól hangzott (saját nevelések,igazolások stb...)
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams