Real Madrid vs. Barcelona
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Ez csak nyomásgyakorlás, katalán módra, szerintem. Pár hete még arról is lehetett olvasni, hogy Suarezt hamarabb visszaengedik, mint a Clásico...abból se lett semmi. Ebből sem lesz szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem is baj,legalább nem lesz kifogás a világuralmunkra

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Sejtettem hogy ez következik... Ne legyenek senkinek illúziója, kedvező döntés fog születni.tucsoki 2014. október 25 írta:Per pill, aztán ki tudja...Realista24 2014. október 25 írta:Az egészben az a legszebb, hogy jövőre nem igazolhatnak.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezzel csak a Fifa égeti magát,legközelebb ne büntessék meg őket azt akkor most nem röhogne rajtuk mindenki...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Szokasos parodia, letiltjak oket, aztan gyorsan mielott meg eletbe lepne a buntetesfeloldjak.
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
várható volt....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
szarul megy...nincs gond, megoldják nekikEgyelőre még nem hivatalos a döntés, de egy katalán napilap úgy értesült, hogy az FC Barcelona számára kedvező döntést hoz majd a FIFA, olvasható a mundodeportivo.com-on.
Jövő nyáron az FC Barcelona visszatérhet az átigazolási piacra, írja mai számában az ARA katalán napilap, amely tudni véli, hogy a FIFA illetékesei komolyan vették, hogy a Barcelona sürgősségi eljárást kezdeményezett a CAS-nál, hogy leredukálják a két időszakos igazolási eltiltást!
A november 4-5-i FIFA-FC Barcelona megbeszélésen ez lesz a téma, s itt megszülethet a szóbeli megállapodás erről amit még december 31-e előtt véglegesít a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség.
Bár a Barcelona elnökségének munkájával sokan nem elégedettek, amennyiben sikerül ezt realizálni, akkor minden elismerés megilleti a látványos tevékenységet nélkülöző, ám a háttérben annál hasznosabban dolgozó vezetőket, élükön Josep Maria Bartomeuval.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
hát igen.
Schuster meg nem kapott olyan rossz keretet..
de közel sem tudta kihozni a csapatból azt, ami benne lett volna.
Valami ilyesmi felállása volt:
------------Iker
Ramos-Pepe - Heinze --Marcelo
---------Diarra ---Sneijder
----------------Guti
-------------------------Robinho
------------Raúl ----Nisteroy.
(Sokszor Nisteroy helyett Gago (amikor a holland sérült volt,) Guti mellé.. na az volt ám csak a borzalom...)
Vicc basszus... Ramos jobb védőként, Sneijder vkp-ként, és közben meg az egyik oldalon nincs szélső.
Mondjuk 2008ban így is bajnok lett a csapat... De dög unalmas focival.. kb 3 -4 jó meccsre emlékszem az egész szezonból. A Villareal, Valencia, Barca, Valladolid elleniek... A Bl-ben meg oda -vissza elfektetett a Roma..
A többi meccs meg semmi extra. Aztán meg a következő szezonban fél év alatt meg is bukott a német.
És ez még nem is egy kuka másfél év volt, a 2003 -2012 közötti korszakban. Volt ennél sok - sok sokkal rosszabb is.
Erről beszélek, a Barcasok legalábbis a fiatal Barcasok akik 2003, meg 2005, meg 2008 körül kapcsolódtak be a csapatuk életébe nem is tudják, hogy mennyire el vannak kényeztetve, és hogy mennyire nem volt reális az, amit láttak.
Vagy ha tudják is, akkor sem ÉRZIK. Mert még nem látták, érezték az érem másik oldalát. Ez a mostani pár vereség is semmi lényegileg.
Schuster meg nem kapott olyan rossz keretet..
de közel sem tudta kihozni a csapatból azt, ami benne lett volna.
Valami ilyesmi felállása volt:
------------Iker
Ramos-Pepe - Heinze --Marcelo
---------Diarra ---Sneijder
----------------Guti
-------------------------Robinho
------------Raúl ----Nisteroy.
(Sokszor Nisteroy helyett Gago (amikor a holland sérült volt,) Guti mellé.. na az volt ám csak a borzalom...)
Vicc basszus... Ramos jobb védőként, Sneijder vkp-ként, és közben meg az egyik oldalon nincs szélső.

Mondjuk 2008ban így is bajnok lett a csapat... De dög unalmas focival.. kb 3 -4 jó meccsre emlékszem az egész szezonból. A Villareal, Valencia, Barca, Valladolid elleniek... A Bl-ben meg oda -vissza elfektetett a Roma..
A többi meccs meg semmi extra. Aztán meg a következő szezonban fél év alatt meg is bukott a német.
És ez még nem is egy kuka másfél év volt, a 2003 -2012 közötti korszakban. Volt ennél sok - sok sokkal rosszabb is.
Erről beszélek, a Barcasok legalábbis a fiatal Barcasok akik 2003, meg 2005, meg 2008 körül kapcsolódtak be a csapatuk életébe nem is tudják, hogy mennyire el vannak kényeztetve, és hogy mennyire nem volt reális az, amit láttak.
Vagy ha tudják is, akkor sem ÉRZIK. Mert még nem látták, érezték az érem másik oldalát. Ez a mostani pár vereség is semmi lényegileg.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
abban az évben kellett beckham hajtása, nistelrooy, aki bevert mindent mint az ökör, guti és robinho. nélkülük körülbelül teljesen esélytelen lett volna még a bl hely is
azt a bajnoki címet papíron utcahosszal kellett volna a barcanak nyernie, nekünk meg valahol a valenciaval harcolni a 3. helyért, ehelyett az az égi segítség, ami jött...
az öreg cipészt az őszintesége a sírba is vitte
bárcsak ne sikerült volna olyan jól utána a tavasz ramossal... az a 2-6 és a 0-4 a mélypont volt már minden tekintetben.

az öreg cipészt az őszintesége a sírba is vitte

- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Na igen, az a Gago, Higuain, Heinze, M. Diarra, Drenthe, M Torres, kiöregedett Raúl, Beckham féle csapat az valami elképesztő volt. Minden tisztelet, mert sem addig, sem azóta nem láttam olyan bajnoki hajrát és drámát, amit az utolsó 5-6 fordulóban, de hogy hogyan lehetett ennyi fogalmatlan a pályán egyszerre azt máig nem értem. Ha ott nem Capello az edző, akkor sehol nem lettünk volna, mert ha már focizni nem is, küzdeni megtanította őket.
Mert az, hogy 1-2 igazolás gyengén sül el, de hogy 7-8?? Bár ez a támadás a mai napig adja
Igaza volt utána Schusternek mikor megmondta a Clasicó előtt, hogy nincs esélyünk
Mert az, hogy 1-2 igazolás gyengén sül el, de hogy 7-8?? Bár ez a támadás a mai napig adja

-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Azért ennyit hozzátennék még ehhez a Barcas témához hogy,
1.: A szezon még hosszú. Ezekből a vereségekből egyelőre ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, bármi lehet még idén.
2.: Kit hat meg ez a Barca vergődés?? Már ha van vergődés. Maximum a Barcasokat, én kifejezetten örülök neki.
Vannak a kezdőből kirobbanthatatlan szent tehenek, felemás igazolások, megoldatlan posztok, nem igazán komoly tekintélyű edzők.
Hát legyenek is.
Az elmúlt 10 év a Barcelonáról szólt. Kár ezt tagadni. 2004-től: 6 bajnoki cím, 3 BL. ez 2013-ig. Bruális szám, ez abnormális időszak volt. A Barcelona mindezek előtt 1 BL győzelemmel rendelkezett.... 13 bajnoki címmel volt nekik kevesebb mint a Madridnak.
Ez a Laportás éra, ez teljesen a minden bejött, minden necces húzás jól sült el történet volt. Egyszerűen bármihez nyúltak, összejött.A Szerencsével sem álltak hadilábon. Ha mindig egy ilyen 7-8 év lett volna a megszokott a katalánoknál, akkor most kb 12 szeres BL győztesek, és 40 szeres bajnokok lennének..
Nonszensz...
Sokan párhuzamot vonnak a galaktikus Madrid és a mostani Barca között, mármint ami ezen csapatok lejtmenetét illeti. Hát szerintem ez egy baromság.
3 évvel vagyunk a Barca legutolsó BL győzelme után. Volt egy klasszikus, kikaptak 3-1re a Bernabeúban, Anno 2005-ben a Real Madrid, 3 évvel a BL győzelme után 3-0ra kapott ki a Barcatól a saját pályáján. Jaja, de!!! Senki nem említi meg, hogy egy Pablo Garcia volt a Real vkp-ja. Még egyszer: Pablo Garcia.. Azaz Pablo Garcia.. Azért mondjuk Busquets minden szinten jobb egy Pablo Garciánál.. De mondhatnám, hogy Madridban is volt érinthetetlen, ott volt Raúl. 2005 után lényegileg már semmi keresnivalója nem volt a kezdőben... Mégis eljátszott még egy laza 5 évet a Bernabeú gyepén. És ez a mai Messi azért még bőven, sokkal jobb annál a kiégett Raúlnál...
Nem komoly szakember ül a padon?? Hát istenem, a Madridban 2003 -2010 között volt egy éve Capellonak aztán ennyi. A többi szezonban tulajdonképpen közepes, vagy még az alatti senkik irányították a Realt.
Arról nem is beszélve, hogy lényegileg, Raúlt és Ikert leszámítva senki nem a saját posztján játszott.
Sneijder sosem lett kipróbálva a saját posztján, Robben - Robinho szélső páros sosem játszott együtt. Beckham leigazolását semmi nem indokolta... Ramos jobbhátvéd volt évekig.. Soroljam???
Sokkal mélyebb volt a madridista gödör. Sokkal mélyebb.. Tegnap lőtt 4 kapufát a Barca?? Na és, a Real is lőtt ennyit.... a Juve ellen 2005-ben, még sem érdekel már senkit...
Egy olyan club ami akkor 9szeres Bl győztes volt, és 30 szoros spanyol bajnok, évekig nem tudott 1-2 bajnoki címen kívül semmi komolyat sem felmutatni, pedig eurószázmilliók repkedtek a csapat körül. Sokáig nem volt igazán gólerős, látványos foci, 5-6 évig még a BL legjobb 8 sem jött össze..
Az trauma volt, a klub történelmének legrosszabb időszaka.. 5-0, 6-2... na igen, az kés volt a szívekben. Sok mostani tizenéves, vagy 20as évei elején járó Barcas el se tudja képzelni hogy milyen ez.
Mert most talán nem lesz trófea, már második éve?. Hát ki nem szarja le
Ne is legyen, teljesen irreális volt a 2005-2013 közötti korszak.
A Real a padlón, a Barca meg az egekben.. áhh a múlt nem ez volt, sosem ez volt.
A Barca még most is nagyon is hogy jól áll. Van egy Real Madrid, ami egyelőre erősebbnek néz ki, és legyőzi őket. Hát ennek nem kéne olyan nagy ritkaságnak lennie.. sőőőt.
Majd akkor kezdjünk el párhuzamokat vonogatni, ha a Barca nem tud a BLhez hozzá szagolni se, ha évekig még a legjobb 8 sem lesz meg, ha majd nyelnek 5öt, 6ot egy klasszikuson. Na majd akkor lehet.. most még nem. A Barca jó. És ebben RMCF-el értek egyet. A Barca most ott van, ahol volt 2005 előtt kb 10ből 6szor - 7szer.
1.: A szezon még hosszú. Ezekből a vereségekből egyelőre ne vonjunk le messzemenő következtetéseket, bármi lehet még idén.
2.: Kit hat meg ez a Barca vergődés?? Már ha van vergődés. Maximum a Barcasokat, én kifejezetten örülök neki.
Vannak a kezdőből kirobbanthatatlan szent tehenek, felemás igazolások, megoldatlan posztok, nem igazán komoly tekintélyű edzők.
Hát legyenek is.
Az elmúlt 10 év a Barcelonáról szólt. Kár ezt tagadni. 2004-től: 6 bajnoki cím, 3 BL. ez 2013-ig. Bruális szám, ez abnormális időszak volt. A Barcelona mindezek előtt 1 BL győzelemmel rendelkezett.... 13 bajnoki címmel volt nekik kevesebb mint a Madridnak.
Ez a Laportás éra, ez teljesen a minden bejött, minden necces húzás jól sült el történet volt. Egyszerűen bármihez nyúltak, összejött.A Szerencsével sem álltak hadilábon. Ha mindig egy ilyen 7-8 év lett volna a megszokott a katalánoknál, akkor most kb 12 szeres BL győztesek, és 40 szeres bajnokok lennének..
Nonszensz...
Sokan párhuzamot vonnak a galaktikus Madrid és a mostani Barca között, mármint ami ezen csapatok lejtmenetét illeti. Hát szerintem ez egy baromság.
3 évvel vagyunk a Barca legutolsó BL győzelme után. Volt egy klasszikus, kikaptak 3-1re a Bernabeúban, Anno 2005-ben a Real Madrid, 3 évvel a BL győzelme után 3-0ra kapott ki a Barcatól a saját pályáján. Jaja, de!!! Senki nem említi meg, hogy egy Pablo Garcia volt a Real vkp-ja. Még egyszer: Pablo Garcia.. Azaz Pablo Garcia.. Azért mondjuk Busquets minden szinten jobb egy Pablo Garciánál.. De mondhatnám, hogy Madridban is volt érinthetetlen, ott volt Raúl. 2005 után lényegileg már semmi keresnivalója nem volt a kezdőben... Mégis eljátszott még egy laza 5 évet a Bernabeú gyepén. És ez a mai Messi azért még bőven, sokkal jobb annál a kiégett Raúlnál...
Nem komoly szakember ül a padon?? Hát istenem, a Madridban 2003 -2010 között volt egy éve Capellonak aztán ennyi. A többi szezonban tulajdonképpen közepes, vagy még az alatti senkik irányították a Realt.
Arról nem is beszélve, hogy lényegileg, Raúlt és Ikert leszámítva senki nem a saját posztján játszott.
Sneijder sosem lett kipróbálva a saját posztján, Robben - Robinho szélső páros sosem játszott együtt. Beckham leigazolását semmi nem indokolta... Ramos jobbhátvéd volt évekig.. Soroljam???
Sokkal mélyebb volt a madridista gödör. Sokkal mélyebb.. Tegnap lőtt 4 kapufát a Barca?? Na és, a Real is lőtt ennyit.... a Juve ellen 2005-ben, még sem érdekel már senkit...
Egy olyan club ami akkor 9szeres Bl győztes volt, és 30 szoros spanyol bajnok, évekig nem tudott 1-2 bajnoki címen kívül semmi komolyat sem felmutatni, pedig eurószázmilliók repkedtek a csapat körül. Sokáig nem volt igazán gólerős, látványos foci, 5-6 évig még a BL legjobb 8 sem jött össze..
Az trauma volt, a klub történelmének legrosszabb időszaka.. 5-0, 6-2... na igen, az kés volt a szívekben. Sok mostani tizenéves, vagy 20as évei elején járó Barcas el se tudja képzelni hogy milyen ez.
Mert most talán nem lesz trófea, már második éve?. Hát ki nem szarja le

A Real a padlón, a Barca meg az egekben.. áhh a múlt nem ez volt, sosem ez volt.
A Barca még most is nagyon is hogy jól áll. Van egy Real Madrid, ami egyelőre erősebbnek néz ki, és legyőzi őket. Hát ennek nem kéne olyan nagy ritkaságnak lennie.. sőőőt.
Majd akkor kezdjünk el párhuzamokat vonogatni, ha a Barca nem tud a BLhez hozzá szagolni se, ha évekig még a legjobb 8 sem lesz meg, ha majd nyelnek 5öt, 6ot egy klasszikuson. Na majd akkor lehet.. most még nem. A Barca jó. És ebben RMCF-el értek egyet. A Barca most ott van, ahol volt 2005 előtt kb 10ből 6szor - 7szer.
Vagy ez a különbség szimplán abból adódik, hogy Sanchez szélsőt játszott Suárez meg nem, ezért ő sokkal jobban szeret befelé húzódni és nem a szélen támadást vezetni. Ja és még mielőtt jönnétek, hogy ő a Poolban is így mozgott... Ő a Poolban szélről mozgott a szélek felé, most meg a szélről befelé.'shutterisland írta:láttam egy-két hőtérképet (plusz láttam a meccseit a barcába) hát azért messze áll a szélsőtől.Messi es Neymar mellett szerintem nem fog neki jutni jelentos szerep csak ugyanugy bohockodik majd a szelen mint Sanchez tette es szepen "visszabutul", leepul, elszolgaisodik a jateka.
szerintem sanchez sokkal inkább vonalszélső volt, suarez kötetlenebb, többet van középen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ezért is írtam, hogy megértem a döntését...tucsoki írta:...
Több mint valószínű, hogy a klub volt a hibásabb a Fábregas-ügyben, de szerintem Cesc is ludas volt. Viszont nem igazán akarok belemenni, mert két oldalról kapnám a sortüzet.

-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Szerintem meg abszolút nem volt rozsdás, tegnap is simán lőhetett volna gólt, adhatott volna gólpasszokat, csak hát a fránya kapus.. Suarez pengés kis játékos, előrelépés Alexishez képest, ez tuti. A kérdés már csak annyi, hogy vajon ér-e ennyit ez az előrelépés, ahhoz képest, hogy a többi csapatrész pedig haldoklik.. Ezt mindenki maga döntse el, de szerintem mindenki tudja rá a választ.ziro4vr írta:Suarezt még nem lehet megítélni, idegen test még a csapatban és a mozgása is eléggé rozsdás, kijött a gyakorlatból. Szerintem az uruguayi sorsa is nagy mértékben Messitől függ majd.
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de ahogy vele bánt a Barca, nem csoda hogy lelépett (ráadásul pont Mou-hoz, elég ciki...)danianevem írta:Fábregas (bár nem említetted de: Thiago) esete is kicsit másabb: Xavit preferálták, talán érthető okokból kifolyólag, s előbbinél nem látszott, hogy ki akarná szorítani a mostani csk-nkat, illetve a fals 9-es sztori is rontott a helyzetén. Utóbbi meg szimplán hátrébb volt a rangsorban Vilanovánál. Szóval nem tudásuk alapján kerültek el a keretből, hosszabb folyamat során alakult így a sorsuk. Ők akarták elhagyni a Barcát, amit meg is tudok érteni.
A sztori úgy kerek, hogy évekig terrorizálták a sajtóban, személyesen, normális erkölcsi határokat messzemenően átlépve (spanyol vb cím ünneplés alatt Barca mezt húztak rá, pl.) csábították "haza", mikor az EB, PL, UEFA év csapatába választották, végig remek teljesítménnyel szerepelt. Gondolom nyilvánvaló mit ígértek neki, nem a hamis kilences, szélső, meg nem tudom még mit játszott, de 3 év után a teljesen leépülő (csereként viszont hasznos) Xavi még mindig előtte volt a rangsorban, enyhén demoralizáló, miközben évekig arról papoltak neki, hogy saját nevelés, katalán fiú, vamos haza, stb...
Ezt abszolút csak zárójelesen, még mielőtt belekezdenétek az ördögi kör vitába, de José-t ezért is bírtam. Nála nem volt olyan hogy a csapat/klub fölé nőjön valaki, egyből kivágta Ramos-t vagy Pepe-t is a padra, ha a szükség volt rá... (annak margójára írom, hogy amióta Xavi beszólt, unatkozik a padon, egyre többet kezd....)
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Suarezt még nem lehet megítélni, idegen test még a csapatban és a mozgása is eléggé rozsdás, kijött a gyakorlatból. Szerintem az uruguayi sorsa is nagy mértékben Messitől függ majd.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
láttam egy-két hőtérképet (plusz láttam a meccseit a barcába) hát azért messze áll a szélsőtől.Messi es Neymar mellett szerintem nem fog neki jutni jelentos szerep csak ugyanugy bohockodik majd a szelen mint Sanchez tette es szepen "visszabutul", leepul, elszolgaisodik a jateka.
szerintem sanchez sokkal inkább vonalszélső volt, suarez kötetlenebb, többet van középen.
-
- Kedvenc csapatod: Találd ki
Jó, hogy megemlítetted, sokan már nem is tulajdonítanak az elmenetelének nagy jelentőséget, de sztem Thiago távozása is közrejátszott a Barca mostani helyzetében. Az a srác hatalmas kincs, és ha nincsenek a sérülései, akkor már stabil kezdő lenne a Bayernben, és a spanyol válogatottban. Én őt tartottam a legnagyobb spílernek a következő generációból, egy olyan játékosnak, aki továbbviszi a Barca utánpótlásképzés hírnevét. Nagyon sajnálhatjátok, hogy elment, és máshol lesz világsztár. (ha csak nem bicsaklik meg a karrierje a sérülések miatt)danianevem írta:bár nem említetted de: Thiago
Azért is sztáredző, mert képes együttműködni Perezzel, és a kerettel is. Ancelotti a jelenkor egyik legnagyobb, ha nem a legnagyobb edzője, ami a Reallal elért eredményeit is tükrözi. Az év végéig be fog állítani egy soha nem látható veretlenségi rekordot (amibe biztos vagyok), és ami tökéletesen igazolni fogja őt a helyesen úttal kapcsolatban.Egyebkent megkoszonhetjuk Carlonak, h nyugodtan turi ezt. Sztaredzokent akar az asztalra is csaphatna es kiborithatna a bilit, mivel egy edzonek kell igazolnia.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Vagyis, ha Perze folytatja igazolasokat akkor bajban lehetunk. Egyebkent megkoszonhetjuk Carlonak, h nyugodtan turi ezt. Sztaredzokent akar az asztalra is csaphatna es kiborithatna a bilit, mivel egy edzonek kell igazolnia.istimester írta:Ha elmarad a megfelelő, szakmailag megalapozott vérfrissítés, igen.numberone1 írta: Szoval szerinted a kovetkezo Perez igazolasok(mint amilyen James volt), akar megindithatja a mi lejtmenetunket? Csak mert errol irtal.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- danianevem
- Kedvenc játékosaid: Puyol, Messi, Koeman, Xavi, Ronaldinho, Cruyff
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Alexisszel az volt a baj, hogy nem kapott elég "levegőt" Messi (majd később Neymar) mellett (sem). Mindez a válogatottban nyújtott teljesítményén látszott a leginkább. Képes egymaga hátára venni egy csapat támadószekcióját, de mind az argentin, mind pedig a brazil előtte volt ebben a Barcában. Suárez abból a szempontból remek igazolás, hogy rossz meccsein is összehozhat egy gólt bárki ellen. A keret mélysége a cserével valóban nem nőtt, de Sanchez sem hinném, hogy szívesen padozott volna. Az árkülönbség is némiképp torz, a vezetőségnek gyötrelmes volt az alkupozíciója (a szankció miatt is).sonic írta:...
Fábregas (bár nem említetted de: Thiago) esete is kicsit másabb: Xavit preferálták, talán érthető okokból kifolyólag, s előbbinél nem látszott, hogy ki akarná szorítani a mostani csk-nkat, illetve a fals 9-es sztori is rontott a helyzetén. Utóbbi meg szimplán hátrébb volt a rangsorban Vilanovánál. Szóval nem tudásuk alapján kerültek el a keretből, hosszabb folyamat során alakult így a sorsuk. Ők akarták elhagyni a Barcát, amit meg is tudok érteni.
Az igazolgatáshoz pedig először egy "nagytakarításra" lett volna szükség, új arcokkal mind a keretben, mind pedig a vezetőségben. Erre nem került sor, ugyanis valamilyen szinten "elnézőbbek" pár játékossal, hiszen pl. Alves nevéhez is rengeteg klasszis teljesítmény köthető, számos kupagyőzelemben elévülhetetlen szerepe volt. Ez persze nem menti fel LE-t, hogy rég padoztatni kellene a brazilt (is).
Ettől függetlenül minden sikerkorszakot egy hanyatló követ, a kérdés az, hogy mikorra és kikkel jön el az újabb fellendülés. A mostaniakban is van még hitem, tavaszra elválik ér-e valamit a LE koncepciója.