Ja, hogy mindenki ellenünk?tucsoki írta:És a bajnokság sorsolása?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 20:24
Ja, hogy mindenki ellenünk?tucsoki írta:És a bajnokság sorsolása?
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 2., vasárnap 20:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 20:22
A büntetés még júniusban kiosztásra került, akkor még nem lehetett tudni, hogy mikor lesz a klasszikus.tucsoki írta:Nem kellett hamarabb visszaengedni, elég "véletlen" volt az is, hogy pont a klasszikuson már játszhatott...Realista24 írta:Ez csak nyomásgyakorlás, katalán módra, szerintem. Pár hete még arról is lehetett olvasni, hogy Suarezt hamarabb visszaengedik, mint a Clásico...abból se lett semmi. Ebből sem lesz szerintem.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 2., vasárnap 20:19
Nem kellett hamarabb visszaengedni, elég "véletlen" volt az is, hogy pont a klasszikuson már játszhatott...Realista24 írta:Ez csak nyomásgyakorlás, katalán módra, szerintem. Pár hete még arról is lehetett olvasni, hogy Suarezt hamarabb visszaengedik, mint a Clásico...abból se lett semmi. Ebből sem lesz szerintem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. november 2., vasárnap 20:14
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 2., vasárnap 20:11
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 2., vasárnap 20:05
Sejtettem hogy ez következik... Ne legyenek senkinek illúziója, kedvező döntés fog születni.tucsoki 2014. október 25 írta:Per pill, aztán ki tudja...Realista24 2014. október 25 írta:Az egészben az a legszebb, hogy jövőre nem igazolhatnak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2014. november 2., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: Csabi » 2014. november 2., vasárnap 20:01
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2014. november 2., vasárnap 19:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2014. november 2., vasárnap 19:58
szarul megy...nincs gond, megoldják nekikEgyelőre még nem hivatalos a döntés, de egy katalán napilap úgy értesült, hogy az FC Barcelona számára kedvező döntést hoz majd a FIFA, olvasható a mundodeportivo.com-on.
Jövő nyáron az FC Barcelona visszatérhet az átigazolási piacra, írja mai számában az ARA katalán napilap, amely tudni véli, hogy a FIFA illetékesei komolyan vették, hogy a Barcelona sürgősségi eljárást kezdeményezett a CAS-nál, hogy leredukálják a két időszakos igazolási eltiltást!
A november 4-5-i FIFA-FC Barcelona megbeszélésen ez lesz a téma, s itt megszülethet a szóbeli megállapodás erről amit még december 31-e előtt véglegesít a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség.
Bár a Barcelona elnökségének munkájával sokan nem elégedettek, amennyiben sikerül ezt realizálni, akkor minden elismerés megilleti a látványos tevékenységet nélkülöző, ám a háttérben annál hasznosabban dolgozó vezetőket, élükön Josep Maria Bartomeuval.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 2., vasárnap 19:24
HozzászólásSzerző: Marky » 2014. november 2., vasárnap 19:16
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2014. november 2., vasárnap 19:05
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2014. november 2., vasárnap 18:38
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. november 2., vasárnap 16:40
Vagy ez a különbség szimplán abból adódik, hogy Sanchez szélsőt játszott Suárez meg nem, ezért ő sokkal jobban szeret befelé húzódni és nem a szélen támadást vezetni. Ja és még mielőtt jönnétek, hogy ő a Poolban is így mozgott... Ő a Poolban szélről mozgott a szélek felé, most meg a szélről befelé.'shutterisland írta:láttam egy-két hőtérképet (plusz láttam a meccseit a barcába) hát azért messze áll a szélsőtől.Messi es Neymar mellett szerintem nem fog neki jutni jelentos szerep csak ugyanugy bohockodik majd a szelen mint Sanchez tette es szepen "visszabutul", leepul, elszolgaisodik a jateka.
szerintem sanchez sokkal inkább vonalszélső volt, suarez kötetlenebb, többet van középen.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2014. november 2., vasárnap 16:31
Ezért is írtam, hogy megértem a döntését...tucsoki írta:...
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2014. november 2., vasárnap 15:51
Szerintem meg abszolút nem volt rozsdás, tegnap is simán lőhetett volna gólt, adhatott volna gólpasszokat, csak hát a fránya kapus.. Suarez pengés kis játékos, előrelépés Alexishez képest, ez tuti. A kérdés már csak annyi, hogy vajon ér-e ennyit ez az előrelépés, ahhoz képest, hogy a többi csapatrész pedig haldoklik.. Ezt mindenki maga döntse el, de szerintem mindenki tudja rá a választ.ziro4vr írta:Suarezt még nem lehet megítélni, idegen test még a csapatban és a mozgása is eléggé rozsdás, kijött a gyakorlatból. Szerintem az uruguayi sorsa is nagy mértékben Messitől függ majd.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 2., vasárnap 15:46
Nem akarok szőrszálhasogató lenni, de ahogy vele bánt a Barca, nem csoda hogy lelépett (ráadásul pont Mou-hoz, elég ciki...)danianevem írta:Fábregas (bár nem említetted de: Thiago) esete is kicsit másabb: Xavit preferálták, talán érthető okokból kifolyólag, s előbbinél nem látszott, hogy ki akarná szorítani a mostani csk-nkat, illetve a fals 9-es sztori is rontott a helyzetén. Utóbbi meg szimplán hátrébb volt a rangsorban Vilanovánál. Szóval nem tudásuk alapján kerültek el a keretből, hosszabb folyamat során alakult így a sorsuk. Ők akarták elhagyni a Barcát, amit meg is tudok érteni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 15:37
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem