Pl. Itt nem kézből rúgja, de kb ugyanaz az eset, már nem birtokolja, így nincs ebben semmi szabálytalanCS0ki írta:Hányat? Mert én csak olyat láttam eddig, amit lefújtak ilyenkor. 1-2 éve Rooney játszotta ezt el például, kapott is egy sárgát.Hány olyan gólt láttunk már amikor a kapus készül kézből kirúgni és amikor már a levegőben a labda és rúgná el, kipöccinti a támadó és elveszi a labdát, akkor ilyen erővel az is szabálytalan.

Premier League
- BlancoMark
Re: Premier League
Hát igen, hirtelen én se tudnék felidézni hogy valaha láttam volna ilyetCS0ki írta:Hányat? Mert én csak olyat láttam eddig, amit lefújtak ilyenkor. 1-2 éve Rooney játszotta ezt el például, kapott is egy sárgát.Hány olyan gólt láttunk már amikor a kapus készül kézből kirúgni és amikor már a levegőben a labda és rúgná el, kipöccinti a támadó és elveszi a labdát, akkor ilyen erővel az is szabálytalan.

Ha valaki ilyet próbálna nagy valószínűséggel befújnák talpalásnak.
De ha alakinek van emléke ilyen gólról akkor linkelheti, érdekel hogy hogyan lehet kézből kirúgást szabályosan kipöccinteni.
Hányat? Mert én csak olyat láttam eddig, amit lefújtak ilyenkor. 1-2 éve Rooney játszotta ezt el például, kapott is egy sárgát.Hány olyan gólt láttunk már amikor a kapus készül kézből kirúgni és amikor már a levegőben a labda és rúgná el, kipöccinti a támadó és elveszi a labdát, akkor ilyen erővel az is szabálytalan.
- BlancoMark
Szerintem sem volt szabálytalan, mert nem szabadrúgás volt. Hány olyan gólt láttunk már amikor a kapus készül kézből kirúgni és amikor már a levegőben a labda és rúgná el, kipöccinti a támadó és elveszi a labdát, akkor ilyen erővel az is szabálytalan.heccsat írta:mi van ?:D:D:Dcart írta:Fel is ugrott előtte, amikor ki akarta rúgni, sima sárga.
az egy sima hart sárga a reklamálásért, full szabályos volt amit smalling csinált
az meg mondjuk smalling hülyesége, hogy sárgával így odacsúszik, de az első az minden csak nem sárga
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért amíg Pellegrini a City edzője, addig nem kell tőlük tartani a bl-ben. Full sablonos, közepes edző.
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
valóban, pedig amit lehoz a válogatottban azon a poszton, olyan, mintha echte balhétvéd lenne.Caraway írta:Shutter, Rojo középhátvéd, csak a válogatottban tolja baloldalt.
ettől függetlenül azért tényleg elég érdekes az a hármas ott hátul.

abba meg bele sem gondolok, mi lett volna, ha azt az utolsó percben ott befújja és leküldi rojot.
- heccsat
- Kedvenc játékosaid: Varane, Ronaldo, Modric, Isco, Kroos
mi van ?:D:D:Dcart írta:Fel is ugrott előtte, amikor ki akarta rúgni, sima sárga.
az egy sima hart sárga a reklamálásért, full szabályos volt amit smalling csinált
az meg mondjuk smalling hülyesége, hogy sárgával így odacsúszik, de az első az minden csak nem sárga
----------------De Gea-----------------
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
Carvajal--Varane--Ramos--Marcelo
-------Pogba-------Kroos------------
--------------Modric------------------
---Hazard---------------------Isco---
-------------Ronaldo-----------------
Next season dreamteam
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Shutter, Rojo középhátvéd, csak a válogatottban tolja baloldalt.
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Szerrintem belehetett volna fujni itt a vegen.
Shaw nem kozephatved.egyébként komoly a carrick-shaw-rojo középhátvéd trió, ebből egy vkp, kettő pedig balhátvéd.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
de a 16-oson kívül ugrott fel smalling, az is szabálytalan ?
egyébként komoly a carrick-shaw-rojo középhátvéd trió, ebből egy vkp, kettő pedig balhátvéd.
egyébként komoly a carrick-shaw-rojo középhátvéd trió, ebből egy vkp, kettő pedig balhátvéd.

- numberone1
Ha lehetett volna fogadtam volna, h Januzajt kapja le.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Fel is ugrott előtte, amikor ki akarta rúgni, sima sárga.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Fellaini

- BlancoMark
Egyébként ez is kapus zavarásnak számít hogy csak áll a kapus előtt? Konkrétan nem zavarta, csak előtte állt.cart írta:Megérte begyűjteni az első sárgát
Ilyen buta játékosokat, mint amik a PL-ben vannak ritkán látni.

Megérte begyűjteni az első sárgát 

broadsport.euCS0ki írta:Baszki, 2014 végén nem vagyok képes olyan streamet találni, ami nem akad meg 20 másodpercenként 4-5 másodpercre? Faszom már!
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azt hittem azt írod, hogy 2014 végén két ilyen kőbuta játékost egyszerre látni mint valencia meg milner..CS0ki írta:Baszki, 2014 végén nem vagyok képes olyan streamet találni, ami nem akad meg 20 másodpercenként 4-5 másodpercre? Faszom már!

Smalling te gyökér

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
United is jól járt vele, meg mi is. Kellett nekik egy ilyen játékos, bár a játékot rá alapozni nem igazán lehet, de folyton benne vagy a veszély és illik a közegbe.numberone1 írta:Ugyerzem jol elboltoltuk DM-t.
Ott a vége

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2014. november 2., vasárnap 15:09-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
ha már élne a netadó, valószínűleg nem nézném ezt a meccset se
nagyon kevés mindkét csapat, nem is értem mire fel nyilatkozik olyan nagy mellénnyel van gaal. dimaria az igazi arcát mutatja, rooney a szokásos kuka, aguero nagyon önző, navas maradt a 2007-2008as szintjén, se több, se kevesebb.
ha nem futnának mint a mérgezett egerek fel és alá, akkor össze lehetne téveszteni egy nb1-es bajnokival.
skysports stream, de elég szar a képminőség

nagyon kevés mindkét csapat, nem is értem mire fel nyilatkozik olyan nagy mellénnyel van gaal. dimaria az igazi arcát mutatja, rooney a szokásos kuka, aguero nagyon önző, navas maradt a 2007-2008as szintjén, se több, se kevesebb.
ha nem futnának mint a mérgezett egerek fel és alá, akkor össze lehetne téveszteni egy nb1-es bajnokival.
skysports stream, de elég szar a képminőség
- numberone1
Ugyerzem jol elboltoltuk DM-t.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou