GG Van Gaal.

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2014. november 2., vasárnap 16:05
HozzászólásSzerző: Savant » 2014. november 2., vasárnap 15:55
when a goalkeeper has ball in his hands the other team must be at least 10 yards from the keeper
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 2., vasárnap 15:53
Kb minden hozzászólásban az van, hogy hibás döntés volt, bíróhiba. De ahogy írod, ez nem kézből kirúgásnál, annál még a leghülyébb bíró sem szokott akkorát hibázni, hogy nem fújja le.Pl. Itt nem kézből rúgja, de kb ugyanaz az eset, már nem birtokolja, így nincs ebben semmi szabálytalan
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. november 2., vasárnap 15:51
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 2., vasárnap 15:49
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. november 2., vasárnap 15:48
Pl. Itt nem kézből rúgja, de kb ugyanaz az eset, már nem birtokolja, így nincs ebben semmi szabálytalanCS0ki írta:Hányat? Mert én csak olyat láttam eddig, amit lefújtak ilyenkor. 1-2 éve Rooney játszotta ezt el például, kapott is egy sárgát.Hány olyan gólt láttunk már amikor a kapus készül kézből kirúgni és amikor már a levegőben a labda és rúgná el, kipöccinti a támadó és elveszi a labdát, akkor ilyen erővel az is szabálytalan.
HozzászólásSzerző: Demes » 2014. november 2., vasárnap 15:47
Hát igen, hirtelen én se tudnék felidézni hogy valaha láttam volna ilyetCS0ki írta:Hányat? Mert én csak olyat láttam eddig, amit lefújtak ilyenkor. 1-2 éve Rooney játszotta ezt el például, kapott is egy sárgát.Hány olyan gólt láttunk már amikor a kapus készül kézből kirúgni és amikor már a levegőben a labda és rúgná el, kipöccinti a támadó és elveszi a labdát, akkor ilyen erővel az is szabálytalan.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2014. november 2., vasárnap 15:43
Hányat? Mert én csak olyat láttam eddig, amit lefújtak ilyenkor. 1-2 éve Rooney játszotta ezt el például, kapott is egy sárgát.Hány olyan gólt láttunk már amikor a kapus készül kézből kirúgni és amikor már a levegőben a labda és rúgná el, kipöccinti a támadó és elveszi a labdát, akkor ilyen erővel az is szabálytalan.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. november 2., vasárnap 15:32
Szerintem sem volt szabálytalan, mert nem szabadrúgás volt. Hány olyan gólt láttunk már amikor a kapus készül kézből kirúgni és amikor már a levegőben a labda és rúgná el, kipöccinti a támadó és elveszi a labdát, akkor ilyen erővel az is szabálytalan.heccsat írta:mi van ?:D:D:Dcart írta:Fel is ugrott előtte, amikor ki akarta rúgni, sima sárga.
az egy sima hart sárga a reklamálásért, full szabályos volt amit smalling csinált
az meg mondjuk smalling hülyesége, hogy sárgával így odacsúszik, de az első az minden csak nem sárga
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2014. november 2., vasárnap 15:31
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 2., vasárnap 15:31
valóban, pedig amit lehoz a válogatottban azon a poszton, olyan, mintha echte balhétvéd lenne.Caraway írta:Shutter, Rojo középhátvéd, csak a válogatottban tolja baloldalt.
HozzászólásSzerző: heccsat » 2014. november 2., vasárnap 15:26
mi van ?:D:D:Dcart írta:Fel is ugrott előtte, amikor ki akarta rúgni, sima sárga.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2014. november 2., vasárnap 15:24
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 2., vasárnap 15:20
Shaw nem kozephatved.egyébként komoly a carrick-shaw-rojo középhátvéd trió, ebből egy vkp, kettő pedig balhátvéd.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2014. november 2., vasárnap 15:18
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2014. november 2., vasárnap 15:14
HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 2., vasárnap 15:13
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2014. november 2., vasárnap 15:12
Egyébként ez is kapus zavarásnak számít hogy csak áll a kapus előtt? Konkrétan nem zavarta, csak előtte állt.cart írta:Megérte begyűjteni az első sárgát
Ilyen buta játékosokat, mint amik a PL-ben vannak ritkán látni.
HozzászólásSzerző: cart » 2014. november 2., vasárnap 15:10
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem