Én speciel örülök Suárez érkezésének, és Alexis távozásának, az uruguayival érkezett végre egy igazi gólvágó is Messi mellé, ami már régóta hiányzott nekem a csapatból. Az eddigi 2 meccs alapján meg nem tűnik úgy - főleg a tegnapi után -, hogy Suárez "becsicskul" majd Neymaréknak. Kölcsönösen keresték egymást, max azért nem lesz olyan "önző", mint a Poolban, mert itt komolyabb játszótársai vannak. Alexis viszont sosem tudott nálunk igazán jól játszani, nem feküdt neki ez a Barca foci, jobban járt ő is, hogy távozott.sonic írta:...
Az anyagi része valóban gázos, hogy emiatt nem sikerült védőt venni, de az azért is volt, mert a vezetőség inkompetens sajnos.
Úgyhogy végülis annyiból igaz a felvetésed, hogy anyagilag jobban jártunk volna, és máshogy is elkölthettük volna azt a pénzt, de a támadótriónk Suárezzel ütősebb lesz szerintem, mint Sanchoval volt.
Fabregast amúgy én sajnálom, de nem tudom, hogy ez a sokat védekezős középpálya mennyire feküdt volna neki. Viszont az egyértelmű, hogy a mélységi lasztijai nagyon hiányoznak, eszméletlenül "antikreatív" lett a középpályánk idénre. Tegnap megnéztem, csak Key passokból - úgy, hogy a szögelteket nem számoltam - 2-szer annyit adott eddig a Kroos-Modric-James-Isco 4-es, mint az Ini-Rakitic-Xavi-Rafinha kvartett - 40-21 számszerűsítve. Rakitic összesen 2-t adott a bajnokságban eddig, míg Kroos 12-t. És ezek csak a key passok, a közvetlen helyzet előtti nagy passzokat nem is számolják, szóval gondolom igazából még rosszabb az arány.. Ha Lucho nem csinál valamit a középpályánkkal, akkor nagy szarba leszünk. Mert jelenleg nagyon kevés amit támadásban produkál az a csapatrész - állítom a fő gondunk idén ez, ha ezen tudna javítani Lucho, akkor az egész játékunk feljavulna.