James Rodríguez - 16
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: James Rodríguez - 10
Na aki jobban jártas ebben. Egy vádli sérülés milyen súlyos? Kb hány nap?
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Mondjuk nem vagyok biztos benne hogy ez a csaj nőnek született...M1Ö írta:Jaaaaj menjetek mááár... Egytől egyig mind akkora Adoniszok vagytok, hogy elküldenétek a csajt a 'csába?![]()
Nem olyan rossz nő Ő, csak keresgéljetek tovább a google-be, mert ezek pont rohadtul nem előnyösek neki.

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Jaaaaj menjetek mááár... Egytől egyig mind akkora Adoniszok vagytok, hogy elküldenétek a csajt a 'csába?
Nem olyan rossz nő Ő, csak keresgéljetek tovább a google-be, mert ezek pont rohadtul nem előnyösek neki.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- P. Krisz
Aztakurva , ekkora álla nőnek nem lehet , ennek még Jay Leno is jelenthetne .

Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
És még Ospina...GT37 írta:http://metro.co.uk/2014/12/02/james-rod ... y-4971368/hehe írta:nyíííííííííííííííííí de okádék nője van![]()
Vigyázzatok hehével szerintem.

LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
szerintem is az a csaj, trampli szegényemGT37 írta:http://metro.co.uk/2014/12/02/james-rod ... y-4971368/hehe írta:nyíííííííííííííííííí de okádék nője van![]()
amúgy továbbra is: iszonyat jó az a bal láb és, amit hiányoltunk mondjuk Özilből, azt ő lehozza: lő mindenhonnét.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- GT37
- Kedvenc csapatod: Barça, Spurs
http://metro.co.uk/2014/12/02/james-rod ... y-4971368/hehe írta:nyíííííííííííííííííí de okádék nője van![]()

Én félidőbe le is kaptam volna. Illarra meg mehetett volna középre. James semmiben nem tudott ma hozzátenni a játékhoz, a spanyol meg elég frissen szállt be, jöhetett volna már előbb is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- h3x0r
O is el van faradva. Nem is csoda hogy egyre szurkebben tolja, foleg most, hogy Bale miatt mas poszton is jatszik. Kupaban lehet pihentetni egy kicsit.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Én is akartam írni, de féltem a reakcióktólKerlon írta:Amúgy megkockáztatom, de ő rendelkezik a legjobb lövő technikával a csapatból és megnézném már egy két szabadrúgás előtt is.

Amúgy megkockáztatom, de ő rendelkezik a legjobb lövő technikával a csapatból és megnézném már egy két szabadrúgás előtt is.
K
K
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- mathers
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
2:40-től Di Maria
Nagy kedvenc am a srác és csak így tovább. Egyre jobb lesz.
https://www.youtube.com/watch?v=euwXvvPoVVw

https://www.youtube.com/watch?v=euwXvvPoVVw
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Maradjal ma..BBeno írta:nagyot néztem mikor először a TV-n öngól volt. akkor is gól lett volna ha nincs ott a védőgyerek. ez tisztán az ő érdeme. egyre jobb james. érkezésekor én fél évet adtam neki hogy bizonyítson. eddig tartja a tempót.

Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Lassú, mint a bűn, de akkor is kurva jó kis játékos. Benne van egyre több bugiban, adja a fasza labdákat és hát ekkora rohadt nagy gólokat verni... Barca ellen sem sült be, amiért jár a piros pont. Kíváncsi leszek, ha Bale visszatér, akkor ki szorul ki. Valószínűleg Isco, de az nem csak a spanyolnak lenne rossz, hanem Jamesnek is, mert visszakerülne középre, plusz a csapatnak is, mert megszűnnének a használható labdák a jobbszélről
Tényleg olyan formában van Isco, James és Benz is, hogy jelenleg nincsen helye a walesinek. Csak így tovább Hámi. Megérte a pink Hámesz mez :Đ

- BlancoMark
Azért durva egy bal lába van az emberünknek, csak ebben a szezonban lőtt már három olyan gólt (Depor, Kanada, Granada ellen), amik bármilyen gólszépségversenyen megállják a helyüket.

nagyot néztem mikor először a TV-n öngól volt. akkor is gól lett volna ha nincs ott a védőgyerek. ez tisztán az ő érdeme. egyre jobb james. érkezésekor én fél évet adtam neki hogy bizonyítson. eddig tartja a tempót.