'shutterisland írta:dzsi91 írta:...
persze ki vagyok én, hogy ezt megszóljam, csak nem igazán értem, hogy ezzel most mi a célod.
ha az nso-n vagy eb-n triplázásra számító, kroos-t rakiticnél gyengébbnek tartó, stb. trollok miatt folytatod ezt a lejáratókampányt, akkor nem szóltam.
akkor úgy veszeem,hogy nem szóltál.
Tetszik,hogy érdeklődsz utánam
Az meg,hogy miért ide írok a legtöbbet...Ez az 5év ömlesztett fekália amit a média és az újdonsült szurkolói generációtok lenyomott az dúrva volt, ha mondani valóm volt valszeg ez a topic volt, mert sok igazságtalanság volt aminek a Barca volt a forrása...A csapatomról meg mit írjak? jelenleg a világ tetején vagyunk, most vitatkozzak azon,hogy hámesz lassú és ezért nem 6 hanem csak 4-0 lett vagy mi? Nem vagyok az az idegeskedő típus így nem fogom egy vereség után pánikhangulatban bajnokká avatni a barcát... Nem kedvelem a barcát,nagyon nem de nem hiszem,hogy baromságokat írok róluk nagyon jól látható ahogy ugyanabba a kulába lép bele a barca amiben mi hemperegtünk éveken át és ők különbnek hitték magukat,hogy ők ilyet nem...Elvekről beszéltek,amiket aztán ahogy aktualitásukat vesztették lehúztak a klotyón mintha meg se történt volna...
Biztos rossz ember vagyok de tetszik ahogy minden egyes nagy szava a barca szurkolói társadalomnak visszaüt,mert hazudtak,legyen szó a mi nemköltünk marhaságról akár a csakatikitakaafocin át egészen a vezetőségünktiszta dumákig...
Leírom a dolgokat ahogy én látom ennyi a célom,ha zavar állíts be haragosnak.